Damians pisze:Śnił mi się dzisiaj finał i wygrała - Brzydula, niestety.
A na początku oglądałem w telewizji, potem byłem w studio, ale ktoś usiadł na moje miejsce i musiałem usiąść za Beatą Tyszkiewicz, a ona zaczęła palić i nic nie widziałem, bo tyle dymu narobiła Takie głupoty
Damians jesli to będzie prawda, to moje zdolności jasnowidzenia zawiodą. Zanim się w ogóle ta edycja zaczęła wytypowałem Glinkę i musi wygrać !
Moja ulubiona para (Olga i Łukasz) niestety już odpadła Ale teraz jestem zdecydowanie za Glinką! Choć wg jury obie (Julia i Kasia) są bardzo dobre, to mnie zachwycają mimo wszystko tańce Glinki A na Brzydulę patrzeć już nie mogę
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez kimberly1990, łącznie zmieniany 1 raz.
mailo pisze:Nie wiecie czemu finał nie dzisiaj tylko za tydzień?
Też się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że to pewnie przez długi weekend. Może gwiazdy chcą odpocząć, a i niektórzy widzowie może wyjechali i nie mają czasu na oglądanie.
Chyba Skrzynecka tydzień temu mówiła, że to przez długi weekend, może też przez to, że dzisiaj był finał "Blondynki", a 13 nie będzie żadnej większej konkurencji i oglądalność TzG skoczy w górę.
Skoro jutro final może napiszecie kogo obstawiacie na zwycięzcę? Ja jak napisałem w poście jeszcze przed rozpoczęciem całej edycji:
"Dla mnie sklad gorszy od 10 edycji ale lepszy od 9 (chyba najgorszy byl wtedy). Glinka moim zdaniem wygra a moje typy czesto sie sprawdzaja:P tak bylo min z Mucha i uczestnikami YCD w przeszlosci. jakos zawsze trafialem w gusta widzow."
Ja kibicuję Glince, ale nie jestem pewien jej wygranej. Brzydula ma za sobą jak to kiedyś Goku określił "bastion 12-latek" i ma przez to duże szanse wygrać. Jednak wolałbym, żeby nie wygrała, bo jej nie trawię.
Obejrzę gdzieś na necie tylko występ Edyty. Onet podał dzisiaj, że zaśpiewa cover Whitney "I'm every woman". Tej edycji nie widziałem ani jednego odcinka. Są ciekawsze rzeczy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".