Post autor: mailo »

Damians pisze:Śnił mi się dzisiaj finał i wygrała - Brzydula, niestety.
A na początku oglądałem w telewizji, potem byłem w studio, ale ktoś usiadł na moje miejsce i musiałem usiąść za Beatą Tyszkiewicz, a ona zaczęła palić i nic nie widziałem, bo tyle dymu narobiła ::loll:: Takie głupoty :P
Damians jesli to będzie prawda, to moje zdolności jasnowidzenia zawiodą. Zanim się w ogóle ta edycja zaczęła wytypowałem Glinkę i musi wygrać !

Post autor: kimberly1990 »

Moja ulubiona para (Olga i Łukasz) niestety już odpadła :( Ale teraz jestem zdecydowanie za Glinką! Choć wg jury obie (Julia i Kasia) są bardzo dobre, to mnie zachwycają mimo wszystko tańce Glinki :serce: :wink: A na Brzydulę patrzeć już nie mogę ::plask wczolo:

Nie wiecie czemu finał nie dzisiaj tylko za tydzień?

Post autor: Tomala »

mailo pisze:Nie wiecie czemu finał nie dzisiaj tylko za tydzień?
Też się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że to pewnie przez długi weekend. Może gwiazdy chcą odpocząć, a i niektórzy widzowie może wyjechali i nie mają czasu na oglądanie.

Post autor: Damians »

mailo pisze:Nie wiecie czemu finał nie dzisiaj tylko za tydzień?
Napisałem o tym wyżej, Edyta nie przygotuje się do występu w tydzień, potrzebuje co najmniej dwóch :wink: ::jezyk::

Post autor: Pottermaniack »

Chyba Skrzynecka tydzień temu mówiła, że to przez długi weekend, może też przez to, że dzisiaj był finał "Blondynki", a 13 nie będzie żadnej większej konkurencji i oglądalność TzG skoczy w górę.

Aha szkoda ze nikt nie napisał tutaj, bo nie słyszałem, że Skrzynecka to mówiła i czekałem ::loll:: Ale "Killerów 2-óch" też fajne:)

Post autor: Beja »

Finału nie było wczoraj, bo w sobotę była "Po prostu Bitwa" w Białymstoku, a te programy robią te same ekipy techniczne.

Skoro jutro final może napiszecie kogo obstawiacie na zwycięzcę? Ja jak napisałem w poście jeszcze przed rozpoczęciem całej edycji:

"Dla mnie sklad gorszy od 10 edycji ale lepszy od 9 (chyba najgorszy byl wtedy). Glinka moim zdaniem wygra a moje typy czesto sie sprawdzaja:P tak bylo min z Mucha i uczestnikami YCD w przeszlosci. jakos zawsze trafialem w gusta widzow."

Podajcie wasz typ:)

Post autor: Tomala »

Ja kibicuję Glince, ale nie jestem pewien jej wygranej. Brzydula ma za sobą jak to kiedyś Goku określił "bastion 12-latek" i ma przez to duże szanse wygrać. Jednak wolałbym, żeby nie wygrała, bo jej nie trawię.

Post autor: Damians »

TVN kompletnie nie trafił z przełożeniem finału, jutro o 20.15 na TVP1 jest debata najważniejszych kandydatów na Prezydenta.

Także z finału obejrzę tylko występ Edyty :mrgreen:

A wygrać powinna oczywiście Glinka.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Obejrzę gdzieś na necie tylko występ Edyty. Onet podał dzisiaj, że zaśpiewa cover Whitney "I'm every woman". Tej edycji nie widziałem ani jednego odcinka. Są ciekawsze rzeczy. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Death »

Stawiam na Glinkę ale najbardziej nie mogę doczekać się występu Edyty Górniak ;)
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Proszę o tytuł tego utworu/motywu , do którego tańczyli freestyle Julka i Rafał?

Widzę, że Glinka ma przewagę w głosach 58,58% do 41,42%.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Goku »

Jednak bastion dwunastolatek nie zawiódł BrzydUli. Nie musiałem nawet oglądać tej edycji, by wiedzieć, że tak to się skończy.
ODPOWIEDZ