Damians jesli to będzie prawda, to moje zdolności jasnowidzenia zawiodą. Zanim się w ogóle ta edycja zaczęła wytypowałem Glinkę i musi wygrać !Damians pisze:Śnił mi się dzisiaj finał i wygrała - Brzydula, niestety.
A na początku oglądałem w telewizji, potem byłem w studio, ale ktoś usiadł na moje miejsce i musiałem usiąść za Beatą Tyszkiewicz, a ona zaczęła palić i nic nie widziałem, bo tyle dymu narobiłaTakie głupoty
Moja ulubiona para (Olga i Łukasz) niestety już odpadła
Ale teraz jestem zdecydowanie za Glinką! Choć wg jury obie (Julia i Kasia) są bardzo dobre, to mnie zachwycają mimo wszystko tańce Glinki
A na Brzydulę patrzeć już nie mogę 
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez kimberly1990, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro jutro final może napiszecie kogo obstawiacie na zwycięzcę? Ja jak napisałem w poście jeszcze przed rozpoczęciem całej edycji:
"Dla mnie sklad gorszy od 10 edycji ale lepszy od 9 (chyba najgorszy byl wtedy). Glinka moim zdaniem wygra a moje typy czesto sie sprawdzaja:P tak bylo min z Mucha i uczestnikami YCD w przeszlosci. jakos zawsze trafialem w gusta widzow."
Podajcie wasz typ:)
"Dla mnie sklad gorszy od 10 edycji ale lepszy od 9 (chyba najgorszy byl wtedy). Glinka moim zdaniem wygra a moje typy czesto sie sprawdzaja:P tak bylo min z Mucha i uczestnikami YCD w przeszlosci. jakos zawsze trafialem w gusta widzow."
Podajcie wasz typ:)
Obejrzę gdzieś na necie tylko występ Edyty. Onet podał dzisiaj, że zaśpiewa cover Whitney "I'm every woman". Tej edycji nie widziałem ani jednego odcinka. Są ciekawsze rzeczy. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".