Samo Życie
A ja się chciałem odegrać! Wiesz samo życie!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
-
Ryan Lavery
Ta jej nowa fryzurka to taka piekna jest i natrulanie lśniąca! Tania ta peruka, chyab kupiła ją na palcu 10-cio lecie jak jechała na lotnisko!
- Adex-fan Brooke
Może ktoś zapoda fotkę z ta peruką czy tam oryginalnymi włosami? bo przegapiłem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To juw woałbym chustkę na głowie! B@r masz jakieś newsy co do Marysi I Leszka?
B@r, na chwilę wpadłam na Samo Życie w PCS i bardzo spodobał mi się temat "Stop tandeciarstwu..." autorstwa Polly - podobno Twojej żony
Temat świetny i przydałby się tutaj, żeby niektórym Fanom dać trochę do myślenia
A' propos tej żony to świetnie pisze i fajna laska chyba? No, nie wiedziałam, że jesteś drugi Rick, ale mam nadzieję, że trochę mądrzejszy
Proszę o bliższe informacje, bo zazdrość mnie zżera
i doniosę Taylor - razem Cię załatwimy jak kota 
Temat świetny i przydałby się tutaj, żeby niektórym Fanom dać trochę do myślenia
A' propos tej żony to świetnie pisze i fajna laska chyba? No, nie wiedziałam, że jesteś drugi Rick, ale mam nadzieję, że trochę mądrzejszy
Proszę o bliższe informacje, bo zazdrość mnie zżera
Ano, mam żonę od paru miesięcy...
Aleś ty ciekawska...
Tak, jest bosska...
A wracając do tematu, to napiszę kilka rzeczy odnośnie ostatnich odcinków.
Bardzo nie podoba mi się zachowanie Adama...
Łukasz też jest znowu w punkcie wyjścia... Powinien wreszcie wziąść się w garść i pomóc Donie w tym trudnym jakże dla nich czasie.
Leszek i Marysia to już szkoda gadać...
Adam, już Ci tłumaczę...
Obecnie Łukasz przechodzi załamanie nerwowe. Chce na siłę kogoś pokochać, a to zaproponowanie ślubu prostytutce, było aktem desperacji pod wpływem alkoholu.
Wszystko przez to, że on całe zycie szukał miłości. Gdy nagle Beata się w nim zakochała, on nie odwzajemnia jej uczucia, bo nadal kocha kobietę przez którą kiedyś próbował się zabić.
Teraz Łukasz coraz częściej pije, a dzisiaj wyznał Beacie, że jej nie kocha, ale mogą być razem żeby zobaczyć jak to jest.
On już powiedział, że ożeni się z kimkolwiek...
A teraz spoiler:
[shadow=red]Jutro Łukasz sięgnie po narkotyki, a pod koniec maja do serialu wraca jego wielka miłość-Agnieszka i będzie dużo zwrotów akcji...[/shadow]
Obecnie Łukasz przechodzi załamanie nerwowe. Chce na siłę kogoś pokochać, a to zaproponowanie ślubu prostytutce, było aktem desperacji pod wpływem alkoholu.
Wszystko przez to, że on całe zycie szukał miłości. Gdy nagle Beata się w nim zakochała, on nie odwzajemnia jej uczucia, bo nadal kocha kobietę przez którą kiedyś próbował się zabić.
Teraz Łukasz coraz częściej pije, a dzisiaj wyznał Beacie, że jej nie kocha, ale mogą być razem żeby zobaczyć jak to jest.
On już powiedział, że ożeni się z kimkolwiek...
A teraz spoiler:
[shadow=red]Jutro Łukasz sięgnie po narkotyki, a pod koniec maja do serialu wraca jego wielka miłość-Agnieszka i będzie dużo zwrotów akcji...[/shadow]