Fakt. Szczególnie na początku był taki sobie, ale potem też się rozkręcił. A nie wiem jak te najnowsze odcinki, bo nie widziałem.Gabra-Sheila pisze:Drugi sezon już mniej genialny...
Glee
Więc jestem po odcinku 2x01
chciałabym przyspieszyć oglądanie, ale niestety mam maturę i nie mam czasu, więc ograniczam się do oglądania w piątki na FOX'ie
Muszę powiedzieć, że mam ogromną sympatię do Emmy to taka mega pozytywna postać moim zdaniem
Finn jest taki przymulony, w ogóle dziwię się, że Quinn z nim jest, jak dla mnie to oni do siebie kompletnie nie pasują, już bardziej widzę go z Rachel no ale zobaczymy
Sue to typowy czarny charakter i bardzo fajnie, że jest taka postać
A jak chodzi o soundtrack to ostatnio przesłuchuję sobie czasem na youtubie i moje favourite tracki w wykonaniu Glee to: "Like a Virgin", "Don't stop believin'", "Run Joey run", "Rehab" i "Toxic"
Muszę powiedzieć, że mam ogromną sympatię do Emmy to taka mega pozytywna postać moim zdaniem
Finn jest taki przymulony, w ogóle dziwię się, że Quinn z nim jest, jak dla mnie to oni do siebie kompletnie nie pasują, już bardziej widzę go z Rachel no ale zobaczymy
Sue to typowy czarny charakter i bardzo fajnie, że jest taka postać
A jak chodzi o soundtrack to ostatnio przesłuchuję sobie czasem na youtubie i moje favourite tracki w wykonaniu Glee to: "Like a Virgin", "Don't stop believin'", "Run Joey run", "Rehab" i "Toxic"
"Run Joey run" absolutnie wymiata!!! 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Jestem już po 6 odcinkach!
Oj dzieje się dzieje, faktycznie mieliście racje. Z odcinka na odcinek akcja się rozkręca i muszę przyznać, że łatwo się wciągnąć (gdyby nie matura to na pewno bym częściej oglądała). "Somebody to love" w wersji Glee jest extra! I ostatnio zakochałam się w wersji piosenki "Need you now" (znalazłam na youtube, bo to chyba dopiero w 2 sezonie).
Najbardziej lubię Rachel, Quinn i Puck'a, Finn też jest bardzo pozytywny, ale taki jakby zagubiony sam w sobie
A Emmy to już w ogóle nie można nie lubić, pierwsze co widzę jak na nią patrzę to jej ogromniaste oczy 
Oj dzieje się dzieje, faktycznie mieliście racje. Z odcinka na odcinek akcja się rozkręca i muszę przyznać, że łatwo się wciągnąć (gdyby nie matura to na pewno bym częściej oglądała). "Somebody to love" w wersji Glee jest extra! I ostatnio zakochałam się w wersji piosenki "Need you now" (znalazłam na youtube, bo to chyba dopiero w 2 sezonie).
Najbardziej lubię Rachel, Quinn i Puck'a, Finn też jest bardzo pozytywny, ale taki jakby zagubiony sam w sobie
Nie wiem, czy już słyszeliście, ale Gaga wystąpi gościnnie w Glee
http://www.swiatseriali.pl/seriale/glee ... nId,333740
- kimberly1990
-
Gabra-Sheila
kimberly1990 pisze:"Defying Gravity" to jak dotąd moja ulubiona piosenka by Glee Cast![]()
Jest piękna![]()
Poczekaj do regionalnych
Ja doskonale pamiętam ścieżkę z 1 sezonu,która była genialna i znacznie lepsza od tego marnego,drugiego sezonu...
- kimberly1990
-
Gabra-Sheila
Chodziło mi o te z 1 sezonu - chyba coś Don't Rain On My Paradekimberly1990 pisze:Jestem na bieżąco z Glee (mam na myśli 2.sezon emitowany w USA), więc słyszałam już piosenki z zawodów regionalnych![]()
![]()
Fakt - original songs (zwłaszcza ballada Rachel) są super![]()
Ale "Defying Gravity" i tak pozostaje moją ulubioną
a następny odcinek 26 kwietnia? :> Jeśli tak,to nie mogę się doczekać