Glee

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Gabra-Sheila pisze:Drugi sezon już mniej genialny...
Fakt. Szczególnie na początku był taki sobie, ale potem też się rozkręcił. A nie wiem jak te najnowsze odcinki, bo nie widziałem.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Więc jestem po odcinku 2x01 :D chciałabym przyspieszyć oglądanie, ale niestety mam maturę i nie mam czasu, więc ograniczam się do oglądania w piątki na FOX'ie ::krzyw::
Muszę powiedzieć, że mam ogromną sympatię do Emmy to taka mega pozytywna postać moim zdaniem ;)
Finn jest taki przymulony, w ogóle dziwię się, że Quinn z nim jest, jak dla mnie to oni do siebie kompletnie nie pasują, już bardziej widzę go z Rachel no ale zobaczymy :P
Sue to typowy czarny charakter i bardzo fajnie, że jest taka postać ;)
A jak chodzi o soundtrack to ostatnio przesłuchuję sobie czasem na youtubie i moje favourite tracki w wykonaniu Glee to: "Like a Virgin", "Don't stop believin'", "Run Joey run", "Rehab" i "Toxic" :)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

"Run Joey run" absolutnie wymiata!!! :D
Awatar użytkownika
Lizzy

Jestem już po 6 odcinkach! 8)
Oj dzieje się dzieje, faktycznie mieliście racje. Z odcinka na odcinek akcja się rozkręca i muszę przyznać, że łatwo się wciągnąć (gdyby nie matura to na pewno bym częściej oglądała). "Somebody to love" w wersji Glee jest extra! I ostatnio zakochałam się w wersji piosenki "Need you now" (znalazłam na youtube, bo to chyba dopiero w 2 sezonie).
Najbardziej lubię Rachel, Quinn i Puck'a, Finn też jest bardzo pozytywny, ale taki jakby zagubiony sam w sobie :D A Emmy to już w ogóle nie można nie lubić, pierwsze co widzę jak na nią patrzę to jej ogromniaste oczy :D
Tomala

Lizzy pisze:"Somebody to love" w wersji Glee jest extra!
Też mi się to bardzo podobało! Aż mi wstyd, że mi się podoba piosenka Justina Biebera, bynajmniej nie w jego wykonaniu :lol: "Baby" też im świetnie wyszło. Ogólnie ostatnio było naprawdę dużo fajnych wykonań.
Awatar użytkownika
Lizzy

Chodziło mi o "Somebody to love" Queenu z 5 odcinka I sezonu :D ale wersja piosenki Biebera też jest fajna ;)
Tomala

Lizzy pisze:Chodziło mi o "Somebody to love" Queenu z 5 odcinka I sezonu :D ale wersja piosenki Biebera też jest fajna ;)
Heh, pomyślałem, że chodziło o Biebera, bo pisałaś, że oglądasz na youtube piosenki z 2. sezonu :wink: Ja to już w sumie trochę słabo pamiętam jakie piosenki były w 1. sezonie.
Awatar użytkownika
Lizzy

Ja sobie zgrałam całą ścieżkę na ipoda i nie mogę przestać słuchać ;)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie wiem, czy już słyszeliście, ale Gaga wystąpi gościnnie w Glee :arrow: http://www.swiatseriali.pl/seriale/glee ... nId,333740
Awatar użytkownika
Lizzy

O będzie Gagowy odcinek super :P
Po 9 odcinkach 1 sezonu jestem totalnie za parami Rachel&Finn i Quinn&Puck ;)
I zakochałam się w wykonaniu piosenki z musicalu Wicked- Defying gravity w wykonaniu Kurta i Rachel :serce: :serce:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

"Defying Gravity" to jak dotąd moja ulubiona piosenka by Glee Cast :serce:
Jest piękna :serce: ::ok::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

kimberly1990 pisze:"Defying Gravity" to jak dotąd moja ulubiona piosenka by Glee Cast :serce:
Jest piękna :serce: ::ok::

Poczekaj do regionalnych ;) Tam Rachel dała czadu! Miałam ciary i nie mogę się doczekać,by posłuchać tego jeszcze raz!:) Jeszcze 1 odcinek i zawody chyba :)
Ja doskonale pamiętam ścieżkę z 1 sezonu,która była genialna i znacznie lepsza od tego marnego,drugiego sezonu...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Jestem na bieżąco z Glee (mam na myśli 2.sezon emitowany w USA), więc słyszałam już piosenki z zawodów regionalnych ::jezyk:: :wink:
Fakt - original songs (zwłaszcza ballada Rachel) są super ::ok::
Ale "Defying Gravity" i tak pozostaje moją ulubioną :serce:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

kimberly1990 pisze:Jestem na bieżąco z Glee (mam na myśli 2.sezon emitowany w USA), więc słyszałam już piosenki z zawodów regionalnych ::jezyk:: :wink:
Fakt - original songs (zwłaszcza ballada Rachel) są super ::ok::
Ale "Defying Gravity" i tak pozostaje moją ulubioną :serce:
Chodziło mi o te z 1 sezonu - chyba coś Don't Rain On My Parade :serce: :serce: Cudo!
a następny odcinek 26 kwietnia? :> Jeśli tak,to nie mogę się doczekać ::rad::
Awatar użytkownika
Lizzy

Ostatni odcinek 2 sezonu był kręcony w tym tygodniu w Nowym Jorku ::rad:: fani mieli niezłą gratkę i dość sporo spoilerów się zaczęło pojawiać w internecie jak chodzi o koniec 2 sezonu :P
ODPOWIEDZ