Lizzy pisze:Jestem ciekawa reakcji publiczności w Polsce na Glee, no bo nie ukrywajmy- jest tam dość sporo kontrowersji
Boje się, że sezon pierwszy może być ostatnim... Chociaż z drogiej strony, jak TVP sama robi nie mniej kontrowersyjne produkcje...
Mnie tam i tak wszystko jedno, bo oglądam online
I zgadzam się, że jak dla mnie 1 sezon może być ostatnim w TVP.
Ludzie naprawde nie przesadzajcie. Watki z gejami/lesbijkami byly juz w zamierzchlych czasach nawet w "Klanie" a w "Barwach szczescia" taki watek jest juz od kilku lat bardzo rozbudowany, gdzie jest para facetow co zyje razem a jeden z nich ma nawet syna i nikt z tego tragedii nie robi, ze zaprzestana emisji czy cos takiego. Nie robcie z Polski zacofanego kraju a z TVP "Radia Maryja". Polska publicznosc juz miala do czynienia (co prawda nie na TVP) ale z "Gotowymi na wszystko" czy "Chirurgami" gdzie takie watki (i nie tylko) sa na porzadku dziennym. Zadnego szoku nie bedzie.
Jestem po 11 odcinkach Glee i podoba mi się coraz bardziej! Świetny serial bo ma wstawki humorystyczne, muzyczne jak i edukacyjne bo np. zachwycił mnie odcinek z niepełnosprawnymi. Wstawki śpiewane też są fajne, iż nie następują ot tak tylko np. ktoś mówi że zaśpiewa itp. Emma i Finn moje ulubione postacie. Czy to prawda że dalsze odcinki są gorsze od tych pierwszych? Mam nadzieję że nie.
mailo a Ty znasz Glee? Tu jest masa takich tekstów szokujących, że to na pewno nie pasuje do Tvp1 na niedzielną wczesną porę emisji to nie jest typowy serial dla młodzieży jak mi się wydawało albo serial nie będzie popularny i po cichu usuną go gdy skapną się co pokazują, albo zyska popularność i wywoła skandal
Nie wytrzymam śledzić na Tvp1 co tydzień, ściągam odcinki i nadrabiam, szkoda że tak późno się wziąłem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex-fan Brooke pisze:Jestem po 11 odcinkach Glee i podoba mi się coraz bardziej! Świetny serial bo ma wstawki humorystyczne, muzyczne jak i edukacyjne bo np. zachwycił mnie odcinek z niepełnosprawnymi. Wstawki śpiewane też są fajne, iż nie następują ot tak tylko np. ktoś mówi że zaśpiewa itp. Emma i Finn moje ulubione postacie. Czy to prawda że dalsze odcinki są gorsze od tych pierwszych? Mam nadzieję że nie.
Nie są gorsze, niektórzy mówią, że 2 sezon jest ponoć lepszy od 1, chociaż ja wolę 1 A z Finnem to mam tak, że im dłużej tym bardziej mnie wkurza, jest jak taki pies ogrodnika jak to go ktoś kiedyś określił
Generalnie pierwszy sezon Glee jest bardzo dobry,ale już po obejrzeniu pierwszego odcinka drugiej serii zleciał z półki moich ulubionych seriali . Ciekawa jestem w jakich godzinach TVP1 będzie emitować go
Tymczasem fajne i nic nie zdradzające promo sezonu 3: http://youtu.be/aFLU9zi4TeM Muszę podgonić oglądanie ale już jestem nowym fanem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex-fan Brooke pisze:Jestem po 11 odcinkach Glee i podoba mi się coraz bardziej! Świetny serial bo ma wstawki humorystyczne, muzyczne jak i edukacyjne bo np. zachwycił mnie odcinek z niepełnosprawnymi. Wstawki śpiewane też są fajne, iż nie następują ot tak tylko np. ktoś mówi że zaśpiewa itp. Emma i Finn moje ulubione postacie. Czy to prawda że dalsze odcinki są gorsze od tych pierwszych? Mam nadzieję że nie.
mailo a Ty znasz Glee? Tu jest masa takich tekstów szokujących, że to na pewno nie pasuje do Tvp1 na niedzielną wczesną porę emisji to nie jest typowy serial dla młodzieży jak mi się wydawało albo serial nie będzie popularny i po cichu usuną go gdy skapną się co pokazują, albo zyska popularność i wywoła skandal
Nie wytrzymam śledzić na Tvp1 co tydzień, ściągam odcinki i nadrabiam, szkoda że tak późno się wziąłem.
Adex odniosłem się do wypowiedzi misiek12345, że pokażą "postać geja po obiedzie" i innych w podobnym tonie. Chodziło mi że takie postacie są od dawna w serialach polskich, zagranicznych i na TVP i na innych stacjach i po obiedzie i po kolacji i chyba nie jest to już szok. Nie wiem co rozumiesz poprzez "kontrowersyjne, szokujące teksty"? Może jakieś przykłady chociaż mnie już nic nie dziwi i nie szokuje
Nie wiem co co Ci teraz zacytować, może niech ktoś inny zapoda cytaty ale uwierz mailo że Glee nie jest takie zwyczajne i pora emisji powinna być wieczorna ogólnie główna bohaterka ma ojców gejów chociaż ich nie pokazują Finn myślał że zapłodnił dziewczynę przez wypadek w jacuzzi... Sue mnie rozbraja, co za babol! Madonnowy odcinek faktycznie bardzo fajny, najbardziej mnie rozśmieszyło jak Sue powiedziała Emmie że u niej to kazała zdemontować głośnik i nie będzie słuchać Madonny. Emma ze swoją manią czystości i higieny też jest zabawna i urocza. Dobrze że wyszły kłamstwa Terri oraz Quinn. Co dalej dopiero zobaczę
misiek12345 pisze:
Boje się, że sezon pierwszy może być ostatnim... Chociaż z drogiej strony, jak TVP sama robi nie mniej kontrowersyjne produkcje...
Mnie tam i tak wszystko jedno, bo oglądam online
I zgadzam się, że jak dla mnie 1 sezon może być ostatnim w TVP.
Ludzie naprawde nie przesadzajcie. Watki z gejami/lesbijkami byly juz w zamierzchlych czasach nawet w "Klanie" a w "Barwach szczescia" taki watek jest juz od kilku lat bardzo rozbudowany, gdzie jest para facetow co zyje razem a jeden z nich ma nawet syna i nikt z tego tragedii nie robi, ze zaprzestana emisji czy cos takiego. Nie robcie z Polski zacofanego kraju a z TVP "Radia Maryja". Polska publicznosc juz miala do czynienia (co prawda nie na TVP) ale z "Gotowymi na wszystko" czy "Chirurgami" gdzie takie watki (i nie tylko) sa na porzadku dziennym. Zadnego szoku nie bedzie.
Kolejnym potwierdzeniem, że bohaterami są jest najnowsza produkcja TVP "Wiadomości z drugiej ręki", która swoją premierę będzie miała w 2 w najbliższy poniedziałek. Widziałem już przedpremierowo 2 odcinki i na pierwszy rzut oka to będzie duży wątek związku 2 facetów. Tu 1 odcinek: http://www.tvp.pl/vod/seriale/komediowe ... c1/5163804 . Więc "Glee" nie powinno budzić większych kontrowersji, bo TVP nas już przyzwyczaja do kontrowersyjnych wątków. Tylko nie odpowiada mi pora emisji serialu, niestety.
Quinn wygląda obłędnie ale spoilery mówią, że odeszła z Glee
W promo nie ma Lauren i chyba też zakończyli wątek jej postaci...
Najprawdopodobniej Blaine został transferowany do McKinley
Will i Emma są oficjalnie parą
Jestem po 5 odcinkach drugiej serii, nadrabiam kiedy tylko mam czas aż się dziwię, że tak nagle i że dopiero teraz, ale po prostu pokochałem ten serial lub może bardziej postacie Wszyscy mają w sobie coś ciekawego. Najbardziej zaskakujące niektóre wątki na których szczerze można się wzruszyć, to bardzo mądry serial i teraz polecam go wszystkim.
Mam pytania: kiedy ta kinowa wersja i o co w tym chodzi? i kiedy premiera 3 sezonu?
Ciekawe jak oglądalność w Polsce? Chyba przejdzie bez echa
Kilka fotek: