Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

DeaconFan pisze:Ogólnie to Monika chyba później ten swój dom w Liskowie sprzedała komuś tak?

Sprzedała, tylko komu to też wyleciało mi z pamięci(choć możliwe że tylko powiedzieli że sprzedała ). :roll: Wtedy jeszcze w miarę regularnie oglądałem Klan
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Dorota ostatni raz pojawiła się w odcinku 2000 - nic nie powiedziano o jej odejściu, tylko jak zwykle zajmuje się chorymi i nie ma czasu :wink:
Nigdy nie mogłem pojąć tego dlaczego postać Doroty jest tak marnowana przez scenarzystów. Ja na ich miejscu zaraz wymyśliłbym dla niej jakiś wątek miłosny, żeby ją w końcu wyrwać z tego zakonu i żeby było z nią w końcu coś ciekawego. No ale wiadomo - scenarzyści "Klanu" są "inni". :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Postać Doroty była marginalizowana od samego początku serialu. Z wszystkich postaci, które występowały w czołówce (tej starej), to ona się pojawiała najrzadziej, nie licząc Marii i Władysława. Nie oglądam "Klanu" od 10 lat, ale z tego, co zaobserwowałem, to konsekwentnie Dorota pojawiała się rzadziej, niż niejeden bohater drugoplanowy. Też sądzę, że wątki z tą bohaterką byłyby ciekawsze, gdyby scenarzyści troszkę pogłówkowali.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mylicie się, był wątek, że w Dorocie ktoś się zakochał i był to chyba.... Rafalski (?)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tak, było coś takiego, ale przecież tak czy siak do niczego więcej między nimi ostatecznie nie doszło.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Co oni zrobili z twarzą Elżuni?! :shock: ::kwasny::

Obrazek
Awatar użytkownika
BeLieF

Przesadzili z Photoshopem pewnie. :roll: :o
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nowa Elżunia, prawie idealna.

Ostatnio Zytaka nam szaleje, nie spodziewałbym się tego po niej.
Awatar użytkownika
Mareczek

Damians pisze:Ostatnio Zytaka nam szaleje, nie spodziewałbym się tego po niej.
Nic mi o niej nie mów, masakra - strasznie mnie irytuje :roll:

Ostatnio irytuje mnie także wątek Maćka, nawet bardzo. Rozumiem jaki jest cel tego wątku, ale to już przesada. Uważam, że sami ośmieszają aktora i inne osoby z tą chorobą, nie wiem - takie jest moje odczucie :roll:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:
Damians pisze:Ostatnio Zytaka nam szaleje, nie spodziewałbym się tego po niej.
Nic mi o niej nie mów, masakra - strasznie mnie irytuje :roll:

Ostatnio irytuje mnie także wątek Maćka, nawet bardzo. Rozumiem jaki jest cel tego wątku, ale to już przesada. Uważam, że sami ośmieszają aktora i inne osoby z tą chorobą, nie wiem - takie jest moje odczucie :roll:
Mi ten wątek przypomina serial Dzień za Dniem gdzie Corky też się zakochał w dziewczynie i chyba na końcu byli nawet razem.
Awatar użytkownika
Mareczek

Nie wiem ile w tym prawdy, ale link trzeba podać. Uwaga SPOILER! :arrow: http://superseriale.se.pl/seriale/tworc ... 19104.html
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Tu pisze troche wiecej http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan ... nId,422877

Najlepsze oczywiscie komentarze pod artykulem :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Może serial nabierze troche rozpędu bez Ryśka, to jego ciągłe "Dzieci umyjcie rączki" jest naprawdę żałosne. :roll:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Aktorzy teraz będą chyba opuszczać takie tasiemce... Akurat "Klan" jest już absurdalny... :?
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Aktor ma już dość zmarnować się do końca życia jako ciapa, ofiara losu Rysio, teraz przynajmniej będzie dramat i cierpienie Grażynki z trójką dzieci, pewnie w ramach pociechy puści się z tym koleżką Rysia :) Klan to jest w ogóle jak rozkładający się trup.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ