Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

U Stephanie bo Rick mieszka u Stephanie, a Stephanie zwyczajnie wyjątkowo polubiła Amber (może przypomina jej trochę ją samą, bo też wyszła za Forrestera będąc w ciąży).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

ale Steffanie ma rację! To jest dziecko Ricka, więc po co rozgrzebywać dawne dzieje... :nie:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Stephanie broni Amber, bo w końcu ta dziewczyna uratowała Królowej życie. Jest to jakieś poczucie odwdzięczenia się ze strony Stephanie. Może coś w tym jest, że przypomina sobie lata swojej młodości w końcu też była w ciąży….
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
paulincia

Szkoda mi Amber:( :cry: Oni wszyscy chyba zapomnieli, że jednak jest to dziecko Ricka, więc chcą mu odebrać ojca?! Ale za to Kim dzisiaj zaszalała:) aż jej nie poznałam, no no:)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

a mnie najlepiej podobał sie CJ jak szalał na parkiecie 8)
i kimberly można było przeboleć
i modliszka brooke,podoba mi sie jak mówiła podnisionym głosem
i /ma talent aktorka
u Amber przynajmniej już widać ,że zapuszcz włosy :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
paulincia

he he:) fakt...CJ bardzo fajnie się bawił, ale się uśmiałam ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

No wyszło szydło z worka. Amber się przyznała do nocy spędzonej z Raymond’em. Jedno kłamstwo mniej. Przynajmniej raz Rick był szczery i wyznał, że ożenił się z nią tylko, dlatego bo była w ciąży i zaprzeczył jednocześnie, że kocha Amber.
Ale wyskoczyli z tym badaniem na HIV zrobili tak jakby Amber przespała się z całym miastem i pod latarnią stała.
Odniosłam wrażenie, że Stephanie nie była szczera w stosunku do Amber, wydawało mi się, że była by jej wstanie wybaczyć. Rick się cieszy z obrotu sprawy, bo ma szanse na Kim. Tylko cała ta sytuacja nie zmienia faktu, że dziecko jest Ricka więc po co ta afera i od razu rozwód.
Rozumiem, że Brooke chce dobrze dla syna jednak czy ona nie przesadza. Ciekawa jestem gdyby matką Eric’a III była, Kim to czy Brooke też by się tak zachowywała. Znając życie to była by inna, bo Kim pochodzi z wyższych sfer.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
krzysno

Post autor: krzysno »

Brooke pisze:Rozumiem, że Brooke chce dobrze dla syna jednak czy ona nie przesadza. Ciekawa jestem gdyby matką Eric’a III była, Kim to czy Brooke też by się tak zachowywała. Znając życie to była by inna, bo Kim pochodzi z wyższych sfer.
Tu chyba masz rację, Kimberly byłaby odpowiednia, a nie jakaś tam była opiekunka z prowincji
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke dopieła swego... mam nadzieje ,że jest zadowolona. Teraz nikt nie martwi się dzieckiem tylko patrzą aby zniszczyć Amber. Rick niby taki oddany rodzinie a jednak nie obchodzi go teraz los dziecka, które bądź co bądź jest jego! Ale ważne ,że zemscili się na Amber za chwile zapomnienia!! To straszne, a dzisiaj śmiesznie C.J. wyglądał w tym stoju niczym z lat 70'tych :D Macy i Thorne pięknie dziś razem wyglądali, ona jak księżniczka on jak rycerz :mrgreen:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Brooke tak sie przyzwyczaiła do Stefki,że zachowuje sie jak Stefka. :mrgreen:
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
paulincia

a tak wogóle to jakim prawem Brook wygania Amber? Przecież to jest chyba Stefani domek i to Rick powinien o tym zadecydować chyba a nie ona!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

I tutaj właśnie nie pochwalam Brooke :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

paulincia pisze:ale Steffanie ma rację! To jest dziecko Ricka, więc po co rozgrzebywać dawne dzieje... :nie:
Dziecko jest Ricka i muszą o tym pamiętać, ale to nie znaczy, że Amber nie ma ponieść żadnych konsekwencji za to, co zrobiła, w końcu ich okłamała, Rick by się z nią nie ożenił, gdyby nie myśł, że jest ojcem dziecka.
Awatar użytkownika
paulincia

wiadomo, że musi ponieść konsekwencje, ale to już powinien Rick się tym zająć a nie Brook!
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

No właśnie, w tej całej dyskusji nie wspomniano ani słowa co z dzieckiem.
Zablokowany