Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dla mnie to jest kuriozalne. Przecież TVP emitowała serial od pierwszego odcinka, serial powstawał na zlecenie naszego nadawcy publicznego, a tu nie ma praw autorskich? :lol: Zaznaczam, że nie znam się na prawie autorskim, ale sprawa dla mnie jest dziwna.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Po tym jak Bożenka z Klanu straciła dziewictwo zawrzało w internecie :lol: Najlepszy komentarz : "Rysiek patrzy z nieba i wszystko widzi, ty mała bezbożnico !" :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

:lol: Dobry komentarz :lol: a ciekawe co będzie z Krystyną. Wolałbym aby Pawła uśmiercili, ani aktor ani postać nie budzą sympatii.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Adex-fan Brooke pisze:a ciekawe co będzie z Krystyną
Właśnie dziś Paweł złożył w jej imieniu podanie o roczny urlop, więc nie zobaczymy jej zbyt szybko :P
Awatar użytkownika
mailo

Nawet ciekawy tez jest wątek z upozorowaną śmiercią Marczyńskiego w wypadku (myślałem, że naprawdę go uśmiercili). Teraz niby zaginął, ale pewnie zwiał gdzieś z forsą. Ciekawe jak wyjaśnią czyje ciało było jednak w tym samochodzie.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

O co chodzi z dziewictwem Bożenki ?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
mailo

Tiril pisze:O co chodzi z dziewictwem Bożenki ?
No straciła dziewictwo, chociaż wcześniej złożyła śluby czystości, że dopiero po ślubie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Może ktoś opisać jak wyglądała owa scena miłosna z udziałem Bożenki i Miłosza? :wink: Pokazali ich po fakcie zakrytych po szyję kołdrą, czy o stracie dziewictwa Bożeny dowiedzieliśmy się tylko z opowieści? :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

DeaconFan pisze:czy o stracie dziewictwa Bożeny dowiedzieliśmy się tylko z opowieści?
Ja wgl nie rozumiem całego zamieszania związanego z tą sceną, na początku mnie to śmieszyło, a teraz już denerwuje. Ile można mówić o ZWYKŁEJ (czyt. słabej) scenie z Klanu :roll: Proszę, tutaj słynna scena, w której Bożenka robi rachunek sumienia :lol: http://www.youtube.com/watch?v=KLK6iIg4RHc

Ja jako widz Klanu, naprawdę nie widzę w tej scenie niczego nadzwyczajnego o czym powinna mówić cała Polska. Prędzej widziałbym na kwejach i innych, sceny z Feliksem, który robi z siebie totalnego idiotę. Albo Jeremiaszka i ciocię Stasię, borykających się z dwoma niesfornymi wnukami :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze:
DeaconFan pisze:czy o stracie dziewictwa Bożeny dowiedzieliśmy się tylko z opowieści?
Ja wgl nie rozumiem całego zamieszania związanego z tą sceną, na początku mnie to śmieszyło, a teraz już denerwuje. Ile można mówić o ZWYKŁEJ (czyt. słabej) scenie z Klanu :roll: Proszę, tutaj słynna scena, w której Bożenka robi rachunek sumienia :lol: http://www.youtube.com/watch?v=KLK6iIg4RHc

Ja jako widz Klanu, naprawdę nie widzę w tej scenie niczego nadzwyczajnego o czym powinna mówić cała Polska. Prędzej widziałbym na kwejach i innych, sceny z Feliksem, który robi z siebie totalnego idiotę. Albo Jeremiaszka i ciocię Stasię, borykających się z dwoma niesfornymi wnukami :lol:
Hahah racja, Jeremiaszek to w niektórych scenach samą Stasię przebija.A Feliks ma teraz właśnie w Klanie wątek, że jest pośmiewiskiem internetu jako "Pan Czkawka":D
Awatar użytkownika
Tiril

Ale to teraz jakoś straciła? Przecież nie są razem od jakiegoś czasu? Tak na pożegnanie czy jak??
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Tiril pisze:Ale to teraz jakoś straciła? Przecież nie są razem od jakiegoś czasu? Tak na pożegnanie czy jak??
Straciła bo wróciła do Miłosza, gdy okazało się, że ten jej nie zdradził :wink:
Ta scena była w zeszłym tygodniu, ale tyle zamieszania jakby Rysiek zmartwychwstał. Naprawdę nie rozumiem tego szumu :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

Aha, to przegapiłam to.
A wiadomo, że nie zdradził? Czy tylko, że nie jest ojcem dziecka ?
Sad but true
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Mareczek pisze:
Tiril pisze:Ale to teraz jakoś straciła? Przecież nie są razem od jakiegoś czasu? Tak na pożegnanie czy jak??
Straciła bo wróciła do Miłosza, gdy okazało się, że ten jej nie zdradził :wink:
Ta scena była w zeszłym tygodniu, ale tyle zamieszania jakby Rysiek zmartwychwstał. Naprawdę nie rozumiem tego szumu :lol:
No bo widzisz, w Klanie nie często takie rzeczy się zdarzają. Dlatego stracenie cnoty świętej Bożenki to taka kontrowersja :D

Elmoo pisze:
Tiril pisze:Aha, to przegapiłam to.
A wiadomo, że nie zdradził? Czy tylko, że nie jest ojcem dziecka ?
Było podejrzenie, że na jeden z imprez doszło do czegoś z niejaką Andżeliką. Miłosz zaczął śledzić tę dziewczynę i odkrył, że chce go wrobić w ojcostwo, a tak naprawdę ojcem dziecka jest jej chłopak, którego nie toleruje ojciec Andżeliki. Miłosz doszedł z Andżeliką do porozumienia, że ona wyjaśni wszystko Bożenie, a on nie powie nic o ojcu dziecka jej ojcu. Ta dziewczyna poszła do Bożenki, wyjaśniła jej wszystko, a w następnym tygodniu w pierwszej scenie widzimy Bożenkę i Miłosza w łóżku. :D
Ostatnio zmieniony 2013-12-01, 22:19 przez Elmoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Widzieliście dzisiejszy odcinek? Świetny :D
ODPOWIEDZ