Klan
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Może ktoś opisać jak wyglądała owa scena miłosna z udziałem Bożenki i Miłosza?
Pokazali ich po fakcie zakrytych po szyję kołdrą, czy o stracie dziewictwa Bożeny dowiedzieliśmy się tylko z opowieści? 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja wgl nie rozumiem całego zamieszania związanego z tą sceną, na początku mnie to śmieszyło, a teraz już denerwuje. Ile można mówić o ZWYKŁEJ (czyt. słabej) scenie z KlanuDeaconFan pisze:czy o stracie dziewictwa Bożeny dowiedzieliśmy się tylko z opowieści?
Ja jako widz Klanu, naprawdę nie widzę w tej scenie niczego nadzwyczajnego o czym powinna mówić cała Polska. Prędzej widziałbym na kwejach i innych, sceny z Feliksem, który robi z siebie totalnego idiotę. Albo Jeremiaszka i ciocię Stasię, borykających się z dwoma niesfornymi wnukami
Hahah racja, Jeremiaszek to w niektórych scenach samą Stasię przebija.A Feliks ma teraz właśnie w Klanie wątek, że jest pośmiewiskiem internetu jako "Pan Czkawka":DMareczek pisze:Ja wgl nie rozumiem całego zamieszania związanego z tą sceną, na początku mnie to śmieszyło, a teraz już denerwuje. Ile można mówić o ZWYKŁEJ (czyt. słabej) scenie z KlanuDeaconFan pisze:czy o stracie dziewictwa Bożeny dowiedzieliśmy się tylko z opowieści?Proszę, tutaj słynna scena, w której Bożenka robi rachunek sumienia
http://www.youtube.com/watch?v=KLK6iIg4RHc
Ja jako widz Klanu, naprawdę nie widzę w tej scenie niczego nadzwyczajnego o czym powinna mówić cała Polska. Prędzej widziałbym na kwejach i innych, sceny z Feliksem, który robi z siebie totalnego idiotę. Albo Jeremiaszka i ciocię Stasię, borykających się z dwoma niesfornymi wnukami
No bo widzisz, w Klanie nie często takie rzeczy się zdarzają. Dlatego stracenie cnoty świętej Bożenki to taka kontrowersjaMareczek pisze:Straciła bo wróciła do Miłosza, gdy okazało się, że ten jej nie zdradziłTiril pisze:Ale to teraz jakoś straciła? Przecież nie są razem od jakiegoś czasu? Tak na pożegnanie czy jak??![]()
Ta scena była w zeszłym tygodniu, ale tyle zamieszania jakby Rysiek zmartwychwstał. Naprawdę nie rozumiem tego szumu
Elmoo pisze:Było podejrzenie, że na jeden z imprez doszło do czegoś z niejaką Andżeliką. Miłosz zaczął śledzić tę dziewczynę i odkrył, że chce go wrobić w ojcostwo, a tak naprawdę ojcem dziecka jest jej chłopak, którego nie toleruje ojciec Andżeliki. Miłosz doszedł z Andżeliką do porozumienia, że ona wyjaśni wszystko Bożenie, a on nie powie nic o ojcu dziecka jej ojcu. Ta dziewczyna poszła do Bożenki, wyjaśniła jej wszystko, a w następnym tygodniu w pierwszej scenie widzimy Bożenkę i Miłosza w łóżku.Tiril pisze:Aha, to przegapiłam to.
A wiadomo, że nie zdradził? Czy tylko, że nie jest ojcem dziecka ?
Ostatnio zmieniony 2013-12-01, 22:19 przez Elmoo, łącznie zmieniany 1 raz.