A coś więcej?Elmoo pisze:Widzieliście dzisiejszy odcinek? Świetny
Klan
O ten wątek z Beatą i jeszcze z Olą i jej prześladowcą. Jednak okazało się, że to nie Norbert wysyłał jej smsy, tylko ten jej nowy szef. Co do bójki, nie wiadomo o co poszło, ale najważniejsze w tym wszystkim, że Beata ratowała życie Jaśkowi, a sama dostała i straciła przytomność. No i Jasiek do niej "Nie zostawiaj mnie znowu, mamo!" Jak dla mnie fajnie to wyszło.Mareczek pisze:Pewnie chodzi o napada na Jaśka i Beatę przez łysych dresów![]()
Ale nie bardzo rozumiem o co poszło, pewnie dowiemy się tego dopiero w poniedziałek
- Adex-fan Brooke
http://vod.tvp.pl/seriale/obyczajowe/kl ... 8/13270886Adex-fan Brooke pisze:Zapodajcie videa z tym jak macie
Tu ten odcinek
Nadrobiłem odcinki i trochę śmieszne, że Beata tak nagle sobie przypomniała miłość do dzieci i Piotra, a reszty nadal nie pamięta. Ta aktorka jednak trochę sztucznie ją gra, Dorota Naruszewicz była w tej roli lepsza. No chyba, że Magdalena Wójcik na razie taka nieudolna ze względu na problemy Beaty z pamięcią.
Śmieszny też zbieg okoliczności z matką Bożenki i jej bratem, który się księdzem okazał. Kostek kilka lat temu znalazł swoją matkę chorą (wtedy nie wiedział, że ona jest jego matką) i czekając na ambulans skapnął się, że to jego matka.
W ogóle szybko poszło, bo w jednym odcinki Bożenka ich odnalazła, a już w następnym siedzą sobie razem przy stole wigilijnym i nawet Grażynka przyszła.
Fajny był wątek z szantażystą Olki, ale szkoda, że okazał się nim Norbert. No i Bożesz ty mój doktor Lubicz zdradza Krysię.
Ogólnie nawet ciekawie się teraz Klan ogląda poza wątkiem Zyty i Jeremiaszka.
Śmieszny też zbieg okoliczności z matką Bożenki i jej bratem, który się księdzem okazał. Kostek kilka lat temu znalazł swoją matkę chorą (wtedy nie wiedział, że ona jest jego matką) i czekając na ambulans skapnął się, że to jego matka.
Fajny był wątek z szantażystą Olki, ale szkoda, że okazał się nim Norbert. No i Bożesz ty mój doktor Lubicz zdradza Krysię.
Ogólnie nawet ciekawie się teraz Klan ogląda poza wątkiem Zyty i Jeremiaszka.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Bardzo naciągany wątek i rzeczywiście za szybko przeprowadzonyB@r pisze:Śmieszny też zbieg okoliczności z matką Bożenki i jej bratem, który się księdzem okazał.
Jak na Klan to faktycznie niezły, ale Paschalska jakoś zepsuła to swoją sztuczną grą - pokazała te same emocje przy odebraniu tajemniczego smsa i odkryciu skorpiona w pudełku. A to chyba jednak powinna być różnicaB@r pisze:Fajny był wątek z szantażystą Olki, ale szkoda, że okazał się nim Norbert.
Chciałbym żeby rozwinęli ten wątek, ale pewnie skończy się na kilku pocałunkach - wszystko zależy od Agnieszki Kotulanki, jak dla mnie, nie musi szybko wracać na plan. Dorota Kamińska jest dobrą aktorką, warto byłoby ją wykorzystać w Klanie na dłużejB@r pisze:Bożesz ty mój doktor Lubicz zdradza Krysię.
Mam jeszcze spoiler, nowa postać w Klanie
Mareczku, jakiś czas temu Grażynka dała Bożence adres ośrodka adopcyjnego. 
Tylko nie wiem skąd oni po latach wiedzą takie rzeczy jak aktualne adresy starych matek, które kiedyś zostawiły dzieci.
Tylko nie wiem skąd oni po latach wiedzą takie rzeczy jak aktualne adresy starych matek, które kiedyś zostawiły dzieci.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Owszem, Bożenka nawet poszła do tego ośrodka, a tam powiedziano jej, że wkrótce się do niej odezwą - to wszystko widziałem. Ale potem sprawa ucichła i nagle w poniedziałek, pojechała z Miłoszem pod ten kościół. Wcześniej nie było mowy o tym adresie, dlatego dziwi mnie skąd go wzięłaB@r pisze:Mareczku, jakiś czas temu Grażynka dała Bożence adres ośrodka adopcyjnego.
SPOILER: To już oficjalne, doktor Lubicz zdradza Krystynę
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan ... Id,1080933
Oni dali jej ten adres, Bożenka się wtedy bardzo ucieszyła. Podobała mi się rozmowa Grażynki z biologiczną matką Bożenki, wzruszająca była.Mareczek pisze:Owszem, Bożenka nawet poszła do tego ośrodka, a tam powiedziano jej, że wkrótce się do niej odezwą - to wszystko widziałem. Ale potem sprawa ucichła i nagle w poniedziałek, pojechała z Miłoszem pod ten kościół. Wcześniej nie było mowy o tym adresie, dlatego dziwi mnie skąd go wzięłaB@r pisze:Mareczku, jakiś czas temu Grażynka dała Bożence adres ośrodka adopcyjnego.
Ja uważam, że Wójcik lepiej gra od Naruszewicz. Kiedyś nawet nie było takich scen erotycznych i akcji z udziałem Naruszewicz, może była zbyt słaba. Teraz jest dużo ciekawiej i jest dużo więcej akcji.B@r pisze:Nadrobiłem odcinki i trochę śmieszne, że Beata tak nagle sobie przypomniała miłość do dzieci i Piotra, a reszty nadal nie pamięta. Ta aktorka jednak trochę sztucznie ją gra, Dorota Naruszewicz była w tej roli lepsza. No chyba, że Magdalena Wójcik na razie taka nieudolna ze względu na problemy Beaty z pamięcią.
Ostatnio zmieniony 2013-12-29, 22:38 przez Elmoo, łącznie zmieniany 1 raz.