Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Elmoo pisze:Widzieliście dzisiejszy odcinek? Świetny :D
A coś więcej? :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Pewnie chodzi o napada na Jaśka i Beatę przez łysych dresów :P
Ale nie bardzo rozumiem o co poszło, pewnie dowiemy się tego dopiero w poniedziałek :wink:
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Mareczek pisze:Pewnie chodzi o napada na Jaśka i Beatę przez łysych dresów :P
Ale nie bardzo rozumiem o co poszło, pewnie dowiemy się tego dopiero w poniedziałek :wink:
O ten wątek z Beatą i jeszcze z Olą i jej prześladowcą. Jednak okazało się, że to nie Norbert wysyłał jej smsy, tylko ten jej nowy szef. Co do bójki, nie wiadomo o co poszło, ale najważniejsze w tym wszystkim, że Beata ratowała życie Jaśkowi, a sama dostała i straciła przytomność. No i Jasiek do niej "Nie zostawiaj mnie znowu, mamo!" Jak dla mnie fajnie to wyszło. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zapodajcie videa z tym jak macie ;)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Elmoo

Adex-fan Brooke pisze:Zapodajcie videa z tym jak macie ;)
http://vod.tvp.pl/seriale/obyczajowe/kl ... 8/13270886
Tu ten odcinek :wink:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Scena świetna jak na Klan, ta bójka faktycznie fajnie nawet wyszła. :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:Pewnie chodzi o napada na Jaśka i Beatę przez łysych dresów :P
Pewnie Beata przez to uderzenie w głowę teraz odzyska pamięć :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Nadrobiłem odcinki i trochę śmieszne, że Beata tak nagle sobie przypomniała miłość do dzieci i Piotra, a reszty nadal nie pamięta. Ta aktorka jednak trochę sztucznie ją gra, Dorota Naruszewicz była w tej roli lepsza. No chyba, że Magdalena Wójcik na razie taka nieudolna ze względu na problemy Beaty z pamięcią.

Śmieszny też zbieg okoliczności z matką Bożenki i jej bratem, który się księdzem okazał. Kostek kilka lat temu znalazł swoją matkę chorą (wtedy nie wiedział, że ona jest jego matką) i czekając na ambulans skapnął się, że to jego matka. :lol: W ogóle szybko poszło, bo w jednym odcinki Bożenka ich odnalazła, a już w następnym siedzą sobie razem przy stole wigilijnym i nawet Grażynka przyszła.

Fajny był wątek z szantażystą Olki, ale szkoda, że okazał się nim Norbert. No i Bożesz ty mój doktor Lubicz zdradza Krysię. :lol:

Ogólnie nawet ciekawie się teraz Klan ogląda poza wątkiem Zyty i Jeremiaszka. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

B@r pisze:Śmieszny też zbieg okoliczności z matką Bożenki i jej bratem, który się księdzem okazał.
Bardzo naciągany wątek i rzeczywiście za szybko przeprowadzony :roll: Oglądam każdy odcinek, a nie wiem w jakich okolicznościach Bożenka dostała adres zamieszkania jej matki, nagle wyszła z domu i już z Miłoszem jest pod tym kościołem :roll:
B@r pisze:Fajny był wątek z szantażystą Olki, ale szkoda, że okazał się nim Norbert.
Jak na Klan to faktycznie niezły, ale Paschalska jakoś zepsuła to swoją sztuczną grą - pokazała te same emocje przy odebraniu tajemniczego smsa i odkryciu skorpiona w pudełku. A to chyba jednak powinna być różnica :P
B@r pisze:Bożesz ty mój doktor Lubicz zdradza Krysię.
Chciałbym żeby rozwinęli ten wątek, ale pewnie skończy się na kilku pocałunkach - wszystko zależy od Agnieszki Kotulanki, jak dla mnie, nie musi szybko wracać na plan. Dorota Kamińska jest dobrą aktorką, warto byłoby ją wykorzystać w Klanie na dłużej :wink:

Mam jeszcze spoiler, nowa postać w Klanie :) http://film.onet.pl/wiadomosci/joanna-k ... lanu/0xkfc
Awatar użytkownika
B@r

Mareczku, jakiś czas temu Grażynka dała Bożence adres ośrodka adopcyjnego. :P
Tylko nie wiem skąd oni po latach wiedzą takie rzeczy jak aktualne adresy starych matek, które kiedyś zostawiły dzieci. :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

B@r pisze:Mareczku, jakiś czas temu Grażynka dała Bożence adres ośrodka adopcyjnego.
Owszem, Bożenka nawet poszła do tego ośrodka, a tam powiedziano jej, że wkrótce się do niej odezwą - to wszystko widziałem. Ale potem sprawa ucichła i nagle w poniedziałek, pojechała z Miłoszem pod ten kościół. Wcześniej nie było mowy o tym adresie, dlatego dziwi mnie skąd go wzięła :P
Awatar użytkownika
Mareczek

SPOILER: To już oficjalne, doktor Lubicz zdradza Krystynę ::chytry:: http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan ... Id,1080933
Elmoo

Mareczek pisze:
B@r pisze:Mareczku, jakiś czas temu Grażynka dała Bożence adres ośrodka adopcyjnego.
Owszem, Bożenka nawet poszła do tego ośrodka, a tam powiedziano jej, że wkrótce się do niej odezwą - to wszystko widziałem. Ale potem sprawa ucichła i nagle w poniedziałek, pojechała z Miłoszem pod ten kościół. Wcześniej nie było mowy o tym adresie, dlatego dziwi mnie skąd go wzięła :P
Oni dali jej ten adres, Bożenka się wtedy bardzo ucieszyła. Podobała mi się rozmowa Grażynki z biologiczną matką Bożenki, wzruszająca była.
B@r pisze:Nadrobiłem odcinki i trochę śmieszne, że Beata tak nagle sobie przypomniała miłość do dzieci i Piotra, a reszty nadal nie pamięta. Ta aktorka jednak trochę sztucznie ją gra, Dorota Naruszewicz była w tej roli lepsza. No chyba, że Magdalena Wójcik na razie taka nieudolna ze względu na problemy Beaty z pamięcią.
Ja uważam, że Wójcik lepiej gra od Naruszewicz. Kiedyś nawet nie było takich scen erotycznych i akcji z udziałem Naruszewicz, może była zbyt słaba. Teraz jest dużo ciekawiej i jest dużo więcej akcji.
Ostatnio zmieniony 2013-12-29, 22:38 przez Elmoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Elmoo

U Oli Lubicz dużo się dzieje :D Szef nęka ją smsami i jeszcze ta Sławka powiedziała jej, że chce być mężczyzną :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ktoś wie co się ostatnio z Maćkiem stało? - zdemolował całe mieszkanie, rzucił w Kasię książką, a w Olbrychskiego kubkiem w głowę :lol: Przyjechało po niego pogotowie nawet.
ODPOWIEDZ