Nie ogarniam jeszcze wszystkich imion bohaterów. Rae to ta lekarka?
Podoba mi się wątek z poszukiwaniem SB. Jest taki trochę zabawny.
P.S. - jest ankieta. Głosujemy do poniedziałkowego wieczora.
A zauważyliście, że w SSB I Dynastii są teraz równoległe wątki? Sean z SSB i Steven z Dynastii muszą zeznawać przeciwko własnym matkom podejrzanym o morderstwo. NIby je widzieli ale nie wiadomo czy to były one. Nawet wątek czarnej peleryny się pojawia:)Adex-fan Brooke pisze:, że w dzisiejszym odcinku Dynastii był ojciec Annie jako JJ w scenie z Dominique.
.
O, to może bym obczaił. Podasz link? Nie ukrywam, że narobiliście mi smaka tymi wypowiedziami.tego co zdążyłem się zorientować, dotychczasowe odcinki z CBS DRAMA są dostępne na chomiku
Teraz oglądam serial żeby go sobie odświeżyć. A 17 lat temu zaczęłam go oglądać chyba dlatego, że na RTL7 leciały fajne seriale i była to moja ulubiona stacja, a jak puścili reklamę SB, to wiedziałam, że muszę oglądnąć. Bardzo spodobały mi się plaże, ocean, słońce jak marzenieAdex-fan Brooke pisze:Za każdy odcinek na chomiku się płaci? Mogę też dostać link?
Co wam się podoba do tej pory najbardziej w tym serialu?
Oglądaj koniecznie, to jak najlepsze lata B&B w najlepszym wydaniu. Ja codziennie czekam na nowy odcinek z niecierpliwością, a jak się kończy to mam niedosyt i chciałbym zobaczyć kolejnyDeaconFan pisze:Nie ukrywam, że narobiliście mi smaka tymi wypowiedziami.