Brooke i Thorne ostro "poszli w ślinę"
Ale Thorne i Brooke chyba rozumią ,że to była chwila zapomnienia a Thorne i tylko tak było by odreagować porażki. Kiedy C.J. i Kimberley zostali sami widziałem ,że C.J. wykorzysta moment, szkoda mi go bo należy mu się oryginalna dziewczyna, dobra a nie Kimberley!! Amber strasznie bała się pobrania krwi dziecka, ale mogła zachowywać pozory spokojnej to wtedy nie byli by wszyscy tacy podejżliwi a ona krzyczała i chodziła w koło. Amber daje do myślenia tymi swoimi krzykami...
Nobody does it better
Amber może sobie chodzić i krzyczeć, a oni mogą się zastanawiać dlaczego boi sie badań, które obowiązują wszystkie dzieci, ale i tak nie wpadną na prawde, bo bohaterowie tego serialu wolno kojarzą, a już w szczególności Rick.bb-alexander pisze:Brooke i Thorne ostro "poszli w ślinę"Ale Thorne i Brooke chyba rozumią ,że to była chwila zapomnienia a Thorne i tylko tak było by odreagować porażki. Kiedy C.J. i Kimberley zostali sami widziałem ,że C.J. wykorzysta moment, szkoda mi go bo należy mu się oryginalna dziewczyna, dobra a nie Kimberley!! Amber strasznie bała się pobrania krwi dziecka, ale mogła zachowywać pozory spokojnej to wtedy nie byli by wszyscy tacy podejżliwi a ona krzyczała i chodziła w koło. Amber daje do myślenia tymi swoimi krzykami...
Poza tym Brooke fajnie wygląda z Thornem, dobrze się razem bawią, ale szkoda Macy, przekonuje rodzinę do Thorna, a co on robi?
Oj tak. Od powrotu Adama Macy jesta jakaś dziecinna, ze wszystkim biegnie do tatusia, prosi o rade... Sama nie potrafi wybrać albo niechce, może ona poprostu chce aby jej ojciec uczsestniczył w jej życiu. Ale na Boga ta dziewczyna a właściewie kobieta jest dorosła, sama powinna podejmować decyzje. Ale Macy głupiutka biega pod fartuszek tatusia
Coś z tym fartuszkiem mi nie wyszło:P
Nobody does it better
Jak to dobrze że nie jestem jedynym fanem Throoke
Macy widocznie uległa jakiejś regresji
Macy widocznie uległa jakiejś regresji
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ojojoj;)Ale dzis było romantyzmu;)
pocałunek Brook i Thorna,aCJ i Kimberly...
hehe zapowiada sie cos nowego....;)ciekawe tylko co bedzie z Macy....zdenerwowałamnie troszke Amber,bo swoim zachowaniem zrobila wiecej zamieszania niz potrzreba było.....
.teraz dała do myslenia nie tylko Rickowi ale i doktorkowi....
a swoja droga to CJ jest naprawde przystojny....a Kimberly chyba nie wie jak wziasc sie do rzeczy...pewnie calujac CJ myslala biedaczka o swoim Ricku 
No z tą rudą to też się ubawiłem:D:D A co do Stephanie i Clarka to w pierwszych odcinkach serialu (nie emitowanych w Polsce) mieli romans, może przypomniały im sie dawne czasy;)Belleza pisze:No normalnie wymiękłam wczoraj, jak Adam A. powiedział do Sally - "no co z tobą Ruda".
A Stefa do Clarca - "zawsze będziesz miał w moim sercu szczególne miejsce".![]()
![]()
Brook była wyraźnie ubawiona, jak się dowiedziała o tych ostrygach i nie mogła uwierzyć, że Thorn tak postąpił, a on dopiero teraz pojął śmieszność tego co zrobił.