Post autor: Marek Forrester »

Brooke i Thorne ostro "poszli w ślinę" :) Ale Thorne i Brooke chyba rozumią ,że to była chwila zapomnienia a Thorne i tylko tak było by odreagować porażki. Kiedy C.J. i Kimberley zostali sami widziałem ,że C.J. wykorzysta moment, szkoda mi go bo należy mu się oryginalna dziewczyna, dobra a nie Kimberley!! Amber strasznie bała się pobrania krwi dziecka, ale mogła zachowywać pozory spokojnej to wtedy nie byli by wszyscy tacy podejżliwi a ona krzyczała i chodziła w koło. Amber daje do myślenia tymi swoimi krzykami...
Nobody does it better
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dzisiejsze scenki z Throoke były cholernie namiętne. Strasznie mi się podobały. Mam nadzieję, że Adaś i Salcia nie pozwolą Macy wyjść za Thorne'a, bo Brooke uszczęśliwi go o wiele bardziej niż Macy. :twisted: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Post autor: start »

bb-alexander pisze:Brooke i Thorne ostro "poszli w ślinę" :) Ale Thorne i Brooke chyba rozumią ,że to była chwila zapomnienia a Thorne i tylko tak było by odreagować porażki. Kiedy C.J. i Kimberley zostali sami widziałem ,że C.J. wykorzysta moment, szkoda mi go bo należy mu się oryginalna dziewczyna, dobra a nie Kimberley!! Amber strasznie bała się pobrania krwi dziecka, ale mogła zachowywać pozory spokojnej to wtedy nie byli by wszyscy tacy podejżliwi a ona krzyczała i chodziła w koło. Amber daje do myślenia tymi swoimi krzykami...
Amber może sobie chodzić i krzyczeć, a oni mogą się zastanawiać dlaczego boi sie badań, które obowiązują wszystkie dzieci, ale i tak nie wpadną na prawde, bo bohaterowie tego serialu wolno kojarzą, a już w szczególności Rick.
Poza tym Brooke fajnie wygląda z Thornem, dobrze się razem bawią, ale szkoda Macy, przekonuje rodzinę do Thorna, a co on robi?

Post autor: Logan »

Strasznie spodobali mi się Brooke i Thorne razem. Brooke poprostu tryskała radością, dawno już taka nie była. Zaczełam kibicować tej parze. Uwielbiam jak Brooke jest taka szczęśliwa jak dziś. :D

Post autor: wiwi »

Kurczę akurat dziś nie mogłam obejrzeć, ale jak tak szalejecie za tymi scenkami z Brooke i Thornem to muszę sobie nagrać powtórkę :) W końcu jakaś odmiana po Ridżuniu :)

Post autor: Paco »

Thorne ledwo co się oświadcza, zaraz potem pociesza się namiętnie całując Brooke tam to przychodzi tak łatwo ::krzyw:: Jak wyszedł z tej wody naoliwiony był co nie miara :lol: Amber robi sceny, nie chce by dzieku pobrano krew. Jej zachowanie jest nienaturalne od razu można się kapnąć, że coś ukrywa 8)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Scenki z Brooke i Thornem były cudowne. :serce:
Macy zaczyna mnie denerwować. :P :?
Ryan Lavery
Ryan Lavery

B@r pisze:Scenki z Brooke i Thornem były cudowne. :serce:
Macy zaczyna mnie denerwować. :P :?
Witaj w klubie!!!! :mrgreen: Niech żyje Throoke!!! :serce: :serce: :serce:

Post autor: Marek Forrester »

Oj tak. Od powrotu Adama Macy jesta jakaś dziecinna, ze wszystkim biegnie do tatusia, prosi o rade... Sama nie potrafi wybrać albo niechce, może ona poprostu chce aby jej ojciec uczsestniczył w jej życiu. Ale na Boga ta dziewczyna a właściewie kobieta jest dorosła, sama powinna podejmować decyzje. Ale Macy głupiutka biega pod fartuszek tatusia :| Coś z tym fartuszkiem mi nie wyszło:P
Nobody does it better
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Wiesz, na pewno cieszy się, że odnalazła ojca i teraz podświadomie jakby stała się "córeczką tatusia". Niestety nie studiuję psychologii, ale wydaje mi się, że podświadomie nadrabia sobie teraz młodsze lata - przy obecności ojca. Potrzebuje jego opieki.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak to dobrze że nie jestem jedynym fanem Throoke :lol:
Macy widocznie uległa jakiejś regresji :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Może podświadomie jej psychika "cofnęła się w czasie". Kiedy była dziewczynką była sama, teraz ma już ojca, ale chciałaby jakoś nadrobić ten czas.
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

ojojoj;)Ale dzis było romantyzmu;) :serce: pocałunek Brook i Thorna,aCJ i Kimberly... :serce: hehe zapowiada sie cos nowego....;)ciekawe tylko co bedzie z Macy....zdenerwowałamnie troszke Amber,bo swoim zachowaniem zrobila wiecej zamieszania niz potrzreba było..... ::kwasny:: .teraz dała do myslenia nie tylko Rickowi ale i doktorkowi.... ::plask wczolo: a swoja droga to CJ jest naprawde przystojny....a Kimberly chyba nie wie jak wziasc sie do rzeczy...pewnie calujac CJ myslala biedaczka o swoim Ricku ::loll::

Post autor: krzysno »

Adex-fan Brooke pisze:Jak to dobrze że nie jestem jedynym fanem Throoke :lol:
Macy widocznie uległa jakiejś regresji :wink:
A ja mam już dość intryg Brooke, szkoda, że Thorne się zapomniał. Ja wolę Macy (ona jest dla wszystkich życzliwa) i stąd ten pomysł porozmawiania z Adamem

Post autor: mailo »

Belleza pisze:No normalnie wymiękłam wczoraj, jak Adam A. powiedział do Sally - "no co z tobą Ruda".
A Stefa do Clarca - "zawsze będziesz miał w moim sercu szczególne miejsce". ::loll:: ::loll::
Brook była wyraźnie ubawiona, jak się dowiedziała o tych ostrygach i nie mogła uwierzyć, że Thorn tak postąpił, a on dopiero teraz pojął śmieszność tego co zrobił. :lol:
No z tą rudą to też się ubawiłem:D:D A co do Stephanie i Clarka to w pierwszych odcinkach serialu (nie emitowanych w Polsce) mieli romans, może przypomniały im sie dawne czasy;) :?: To było tak że Stephanie miała romans z Clarkiem a Eric z Margo (tego też w Polsce nie wyemitowali bo puścili u nas od sto któregoś odcinka chyba).
Zablokowany