Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Ridz to najwiekszy idiotka !!! co za porownanie do zlodziejki :-/ wielka szkoda ze Rick go ne uderzyl :-D ale bym se smiala
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

A ten Ridż to wredny szczur! :evil: Jak on może mówić do Ricka,że ma się pozbyć Amber :!: Nie sądzę żeby Pidż był wzorcem wszelkich cnót i mógł wydawać jakiekolwiek rozkazy swojej rodzinie, mówiąc co kto ma robić, jak myśleć... Niech już dadzą spokój Rickowi i Amber, niech młodzi sami ułożą sobie życie jak chcą. Najgorsze jeżeli inne osoby pakują się buciorami w życie swoich bliskich i na siłę próbują je "po swojemu" uszczęśliwić :evil:

[ Dodano: 2006-05-23, 16:34 ]
Najlepiej by było gdyby się pozbyli właśnie Pidża :twisted:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Aguula

Jak widze tego Ridża i slysze jak mowia ze byl Playboyem to my nie dobrze :-/

[ Dodano: 2006-05-23, 16:52 ]
Kimbergowno w tych okularkach :-D szaleje haha
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Witam wszystkich:)własnie jestem po podwójnej dawce Mody :mrgreen: i na świeżo chcialabym skomentowac pare rzeczy :wink: po pierwzse zadziwil mnie Ridge ::krzyw::
Był taki stanowczy i bronił swej żony-chociaż też z tego co pamietam ożenił sie z Talyor też dla dobra dziecka...fakt traktowanie Amber na równi z Taylor to troche przesada,zważywszy na to że Amber znów czuje sie pewnie i mam nadzieje że nie zrobi sie taka jak na poczatku :nie: A Stefcia-nawet słówkiem nie broniła Amber po ataku Ridgea na nią,pewnie inaczej by było gdyby to Brook ja zwymyślała ::krzyw:: a Brook....cóż,jednak "przygoda" z Thornem, która miała pojść w zapomnienie, tak szybko jednak nie wymaże sie z pamięci ich obu :oops:
Ostatnio zmieniony 2006-05-23, 16:59 przez ana, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Richardo przegiął mówiąc o Amber złodziejka!!
Jak to mówią: Jeśli jesteś bez winy rzuć kamieniem?..
Ridge powinien zastanowić się nad tym, co powiedział? Jest też fałszywy najpierw chcąc zerwać wszelkie kontakty z Amber a potem idzie do niej na imprezę.
Kimberley robiło się niedobrze jak Amber jej opowiadała o Ricku, buhehe dobrze jej tak. Pójdzie na prywatkę z C.J. i Rick będzie zazdrosny skoro ona tak uważa,to nie powinna się była wiązać z C.J.!!
Zdziwiłem się,że Adam tak szybko się poddał i dał Macy i Thornowi błogosławieństwo. Ale sądzę,że Thorne coraz mniejszym uczuciem darzy Macy, a większym Brooke...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Fakt,macie racje że Ridge troche przesadził-ale nie chciał żeby obrażano jego żonę,więc trochę go rozumiem,choc niedobrze mi sie robi patrząc na niego ::kwasny:: a Kimberly....Amber jej nieżle docieła mówiąć żeby załozyła na imprezę strój kapielowy a nie sweterek ::loll::
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

hehe szkoda ze nie powiedziala "nie zakładaj tego habitu" zamiat "sweterka" :mrgreen:
ale ridz-zyg to dopiero ASS-HOLE w doslownym tlumaczeniu(odbyt) :'nie porownuj mojej switojebliwej malzonki tejlor bo twoja kradnie a moja nie :!: ale czy tylko mi sie wydaje ze on ZA BARDZO sie wpie-wpycha w nie swoje zycie!! ridz idz sie utop i bedzie spokoj a jakbys mogl to wez ze soba ta przenajswietsza gowniana pannienke kim :mrgreen:
wtedy wiekszosc skorzysta :: bow ::
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Wyślijmy Ridża w kosmos! ::jezyk:: ::loll:: :twisted:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
santylia

si si ::krzyw::
Awatar użytkownika
Aguula

Nie wiem co te kobiety widza w tym Rdżu :-/ moim zdaniem Thorne, Rick nawet Erick sa owiele przystojniejsi :-D
Awatar użytkownika
santylia

ja w nim widze plastik przypomina mi mojego najbrzydszego Kena tez taki sztywniak ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ridż jest ohydny.... Ta jego fryzura... przypomina mi koguta!
Rick (Jacob Young) nie jest zły ale w AMCh jest zupełnie przystojniejszy.

Wracając do serialu to dzisiejsze zachowanie Brooke kiedy Macy i Thorne oświadczyli Forresterą ,że zamierzają się pobrać jednoznacznie pasuje mi tylko do tego ,że Brooke czuje coś do Thorna, i nie sądze aby to była wielka przyjaźń ale wielka m...... Sami wiecie.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Nie lubię Ridge'a, ale muszę stanąć w jego obronie.
Przecież miał rację mówiąc, że Amber to złodziejka. :!:
Już zapomnieliście jak ukradła z sejfu brylantową bransoletkę Brooke i zaniosła do lombardu? Potem Rick żeby ją ratować (biedny otumaniony dzieciak) poszedł odzyskać tę bransoletkę i podrzucili z powrotem do sejfu.
Oczywiście już wtedy Brooke się zorientowała, że to Amber ukradła - zawsze umiała rozszyfrować tę oszustkę, ale wtedy jej przebaczyła. Żałuję bardzo, bo powinna wyrzucić ją na zbity pysk z domu :mrgreen:
Następnie Amber "pożyczyła" sobie sukienkę Brooke i poszła w niej bezczelnie do cafe Russe.
Znowu Brooke jej przebaczyła. :mrgreen:
Przecież Amber to tandetna złodziejka i oszustka. Tyle tylko, ze ma szczęście i zawsze spada na cztery łapy.
Czy ja się kiedyś doczekam, że ktoś dobierze się jej do skóry :?: Czy cały czas będzie robić bezkarnie świństwa i oszustwa? ::kwasny::

Jeśli chodzi o romans Brooke i Thorna to bardzo mi się ta sytuacja nie podoba . Jest to dla mnie niesmaczne i sztuczne. :x
On szaleńczo zakochany w Macy, daje jej pierścionek i za godzinę rzuca się na Brooke.
Ona tęskniąca wiecznie za Ridgem, do tego zdruzgotana kłopotami syna i....też rzuca się na Thorna jakby dostała ataku nimfomanii. ::jezyk::
Kocham Brooke, ale jestem nią bardzo rozczarowana. Bo Thorne to zwykły ciemniak i mięśniak ::cojest::
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

W pełni popieram. I jeszcze dodam,że jak czytam ,że to dziecko Ricka i niech ich wszyscy zostawia w spokoju, to się zastanawiam czy oglądam ten sam serial co inni. ::rad::
Ale moim zdaniem na kłamstwie się długo nie zajedzie i wcześniej czy później musi prawda wyjść na jaw.
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Kiedy Brooke wczoraj mówiła do siebie "muszę się ciebie pozbyć" to byłam pewna , że chodziło o Macy...nie o Amber :) jakos tak już czuć tą rywalizację....zapowiada się ciekawie :) Kim działa mi strasznie na nerwy, te miny i mądrości mnie dobijają ale Ridgunio pobija wszystkich mędrzec rodzinny !!!!
Zablokowany