Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

Hmm Tawny jej zachowanie....szkoda gadac,poprostu to nie bylo przyjecie roku tylko obciach roku ::cojest:: mogla sobie darowac,ale z 2-strony ona nie wie jak to jest mieszkac w domu wiekszym niz ta jej chatka w dolinie i pare innych domow ::ke:: no a to podniecanie sie ze w Beverly Hills to mogla zostawic na przyjecie z ludzmi jej pokroju,czyli tam dalszej rodzince Amber ::kwasny:: no a co do mojej ukochanej znienawidzonej postaci-kimbeksa to wyskoczyla w tym stroju jako jedyna ::krzyw:: niby przyjecie nad basenem ,ale wiekszosc pannien byla bardziej ubrana,np.Brookie( nie miala tylko majtek i stanika) no ale zachowanie Ricka,dziekuje za takiego meza ,co komentuje i omal nie spuszcza sie na inne panny,nie jest juz prawiczkiem a i tak zachowuje sie jakby nim byl ::krzyw:: dobrze ze sie na nia nie rzucil ::rad:: i zgadzam sie z opinia Aguuli ze te majty za bardzo sobie podciagla (ledwo pepek jej wystawal) ::krzyw::
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Amber jest bardzo dobra. Amber pozyczyla tylko sukienke.
Ridge i Brooke wyobrazaja sobie nie wiadomo co. Zachowania Brooke jest coraz gorsze.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Roxi pisze:Amber jest bardzo dobra. Amber pozyczyla tylko sukienke.
Ridge i Brooke wyobrazaja sobie nie wiadomo co. Zachowania Brooke jest coraz gorsze.
Roxi, czy Ty oglądasz ten sam serial? Czy może żartujesz sobie? Bo nie posądzam Cię o brak rozsądku :?: :?: :idea: :idea: :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No właśnie też się zastanawiam czy wszyscy naprawdę są tak zaślepieni tą Amber? Nie widzieli jak się dzisiaj zachowywała, gwizdała, robiła głupie miny i żałosne teksty? Czepiają się kostiumu Kimberly, to chyba nie widzieli w czym Amber wystartowała. Jakaś słomiana kieca i wianek krakowianki na głowie ::cojest::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Głupota, głupie miny (clowna), głupie stroje to pikuś malutki.
Trzeba uświadomić sobie jej oszukańczy, złodziejski charakter - przecież to normalna kryminalistka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ludzie, czy wy tego nie widzicie? Czy wam imponuje takie postępowanie w życiu? Po trupach i do przodu....? :roll: :roll: :roll: :shock:
Nie życzę wam spotkania takiej panienki jak Amber na waszej drodze życia brrrrr.
To chyba mój ostatni post o Amber, bo za bardzo się wpieniam, a ta złodziejka nie jest tego warta ::kwasny:: :mrgreen: ::jezyk:: Nawet niech wymorduje wszystkich Forresterów i okradnie pół Los Angeles - olewam to ::plask wczolo: ::loll:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Mi się wydaje,że sympatia do Amber się bierze u niektórych z niechęci do Kim ::loll:: .Jeśli o mnie chodzi to znów nie widziałam dawno co tam kto wyprawia,ale uważam,że Amber bardzo głupio(no i podle :roll: ) robi tak klamiąc w żywe oczy :evil: .Kurcze,jak tak można,nie znosze kłamstw :| .
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No a potem zżerają ją niby wyrzuty sumienia (jakieś sny, wizje, że ją wszyscy nienawidzą i itp) a za chwilę dalej kłamie:) Przecież ona się sama wykończy tymi oszustwami. A jesli ktoś lubi Amber dlatego że nienawidzi Kimberly to głupie po prostu. Przecież można nie lubić ich obu.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

mailo pisze:No a potem zżerają ją niby wyrzuty sumienia (jakieś sny, wizje, że ją wszyscy nienawidzą i itp) a za chwilę dalej kłamie:) Przecież ona się sama wykończy tymi oszustwami. A jesli ktoś lubi Amber dlatego że nienawidzi Kimberly to głupie po prostu. Przecież można nie lubić ich obu.
To ja tak mam ::loll:: .W sumie Amber kłamie jak najęta, a Kim to hipokrtyka a tego tez nie znosze :roll: Niby święta,niewinna zakochana nastolatka a tu prosze :twisted: !
Primok

Post autor: Primok »

Kurcze, że nie mogłem akurat pojechać na tą imprezę.. :roll: . Tylko czemu Amber zapraszała Kim to nie wiem ::kwasny:: . Amber postarała się i przy okazji zjednoczyła troszke rodzinkę - mimo wszystko nikt jej nie odmówił :wink: .
Blakuś

Post autor: Blakuś »

Co do wczorajszych odcinków to Kimberly była żenująca w tym stroju kąpielowym, to było przyjęcie hawajskie a ona przyszła w jakimś sportowym stroju, nie znoszę takiego stylu;)
A matka Amber była żenująca z tą swoją przemową a tym w jakiej to elicie jest teraz jej córka ;/
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Nie wiem czy zauważyliście,ale to serial kreuje tak bohaterów, że raz ich lubimy i współczujemy-np. Amber(kiedy straciła dziecko i chciała byc w pewnym okresie dobrą żoną)a potem znów zachowuje sie jak na początku,zaczyna byc pewna siebie i zapomina o swoim "małym"sekrecie,co do Kimberly,ja na poczatku ja lubialam,kiedy jeszcze tak nie uganiała sie za Rickiem, (za to wkurzała mnie wówczas bezczelna i arogancka Amber),dopiero pózniej,kiedy zaczęła sie mazgać i naprawde przesadzać z ta jej miłościa do niego,to wówczas poczułam do niej niechęć,jak zreszta wiekszość z was ::kwasny:: a co do Brook,bardzo lubie tą postać,ale nie rozumiem jak można kochać szaleńczo faceta-beznadziejnego zreszta Ridza,a pózniej podrywać zajetego jego brata :x,nastepnie ustalając że cała sprawa idzie w zapomnienie i znowu podrywac go ::kwasny:: ,oczywiście Thorne tez nie jest w porzadku i bez winy, no ale w Modzie tak juz jest,wszystko jest dozwolone.....
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A przyjaźń Brooke i Taylor kwitnie. 8)
Fajnie wczoraj ze sobą rozmawiały, Brooke znowu wzięła sobie do serca rady Taylor. 8)
Blakuś

Post autor: Blakuś »

ana, twoje oburzenie nie jest bezpodstawne - ale nie zapominaj, że to po prostu Moda Na Sukces
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Wczoraj podobała mi się fryzurka Taylor, bardzo ładnie wyglądała. Ciąża dodaje jej uroku.
Jeśli chodzi o sympatię do Amber to uważam, że każdemu trzeba dać szansę i w każdym złym człowieku jest trochę dobra i odwrotnie. Dobrze by jeszcze było gdyby Amber uczyła się na błędach…
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
gwiazda69

amber&kim

Post autor: gwiazda69 »

Ogladajac ten serial nie moge patrzec na Kimberly:]przeciez to jest totalna hipokrytka,ktora jednego dnia sie modli przed posiłkiem,a drugiego chce rozbijać małżeństwo Ricka.Co do Amber to bardzo ją lubię i podziwiam.Nie uważam,żeby źle robiła,ponieważ robi to co dobre jest dla niej,dla Ricka i dziecka.Dziecko na pewno wolaloby sie wychowywac w Beverly Hills niz z matka prostaczka:]A Rick i tak ja kocha,tylko poki co jest zauroczony ta idiotka Kim-jednak sadze,ze nie wytrzymaliby ze soba dlugo...Na szczescie to i tak ostatecznie Amber zatriumfuje(cos mi tak mowi:D)zreszta kto jest gora i wychodzi lepiej na swoim?Oczywiscie,ze Amber niz ta dobroduszna i swieta Kim,ktora tak swoja droga ma twarz transwestyty i bary wieksze niz niektorzy faceci:Pno i ta solara....ugh....modlmy sie,zeby wkrotce zniknela z serialu!a Swoja droga Brooke jest tez nie lepsza.Mimo,ze ja lubie to uwazam,ze jest bezczelna tak zarzucajac Amber hipokryzje,a sama zaliczyla i pewnie zaliczy jeszcze z 10 razy wszystkich Forresterow:]czekamy tylko,az jeszcze zabierze sie moze za swojego syna i zrobi sobie z nim dziecko...poczekamy zobaczymy;p jednym slowem nie ma nikogo bez winy w tym serilu,wszyscy sa nienormalni na swoj sposob:P
Zablokowany