milo, ty nie wiesz o czym mówisz!
Po pierwsze tego nie było w gazecie tylko na stronie internetowej. Chociaż prawo cytatu z podaniem źródła obowiązuje takie samo w internecie jak i w gazecie.
Po drugie jaki wywiad, jaka autoryzacja?!

Nie rozmawiałem z Olejniczakiem na PW. Zacytowałem jedną! wypowiedź publiczną, który każdy może przeczytać na Facebooku. Każdy ma do tego prawo. Więc Tobie mailo kłania się prawo prasowe, albo raczej co innego skoro nie czytasz ze zrozumieniem i piszesz o rzeczach, które nie miały miejsca.

Nie zadawałem mu żadnych pytań poza tym tylko, że gdzieś później pod postem, w którym on się wypowiedział wcześniej - napisałem, że nowy lektor źle czyta imię Taylor.
Adex, ja na nikogo nie zwalam winy bo jej nie ma.

Wy nadal pokazujecie, że nie czytacie ze zrozumieniem zarzucając mi jakieś wywiady i cytowanie prywatnych wiadomości.
P.S. Co do "wypadku aktorki" to nie temat na forum niespoilerowe, a już tym bardziej o lektorze "Mody".
Kto czyta ze zrozumieniem widzi, że on na myśli miał to, że ktoś typu lektor czy przedstawiciel z tv może się zrazić, że nie warto rozmawiać z fanami i dawać im ciekawe informacje skoro każdy wśród nich może być "karaluchem", który potem kopiuje coś do gazet/portali.
To jeżeli to takie tajne informacje to radzę nie pisać o nich publicznie.

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".