Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kto oglądał wczorajszy odcinek? Była jedna z najśmieszniejszych wyobraźni Annie ze wszystkimi w jednym łóżku :lol: no i Emily spoliczkowała Amy. Poza tym na dobre rozkręca się wątek klejnotów z Rosario! :twisted: Najbliższe odcinki wszystkie będą ciekawe więc nie przegapiajcie!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tragiczna wiadomość, prosto z profilu CBS Drama :cry:
Nie mamy decyzji odnośnie zakupu 3. sezonu Sunset Beach, na razie na początku roku nie planujemy jego emisji.
Czyli jednym słowem, czeka nas przerwa w emsiji "Sunset Beach" ::kwasny:: A jeśli kiedykolwiek zdecydują się zakupić 3 sezon, to po niewiadomo jakim czasie ::plask wczolo: Serdecznie gratuluję ekipie polskiego CBS ::ysz::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzięki Mareczku za info, to nie jest dobra wiadomość, bo w przypadku takich seriali lepsza jest ciągłość, niż przerwy. Przerabialiśmy to przy "MnS". ::kwasny:: Trzeba monitować na profilu CBS Drama.

Adex, mnie nie musisz namawiać do oglądania odcinków. :P Oglądam z wielką przyjemnością, nawet jak są słabsze odcinki. :wink:
Oczywiście, scena z wielką szóstką w łóżku była świetna. Annie ma tak bujną wyobraźnię i mamy tego zabawne efekty. :D Właśnie takie retrospekcje dodają koloryt serialowi. :D
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Szkoda, że CBS mają gdzieś fanów SB. Puszczają do znudzenia Dynaste, Savannah, jakieś inne Drugie szansy i Żony idealne, które chyba widziałam na Universal Channel. a szkoda im puścić od początku do końca SB.
Ostatnie odcinki są bardzo ciekawe. Fantazja Annie zabawna. Kolejna osoba odkryła, że Trey jest synem Olivii. Kto waszym zdaniem był w elektrowni i podsłuchiwał?
Ben chyba faktycznie boi się, że wróci jego uczucie do Marii, zwłaszcza gdy ta odzyska pamięć.
Ostatnio zmieniony 2015-10-23, 23:12 przez livi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Obstawiam, że tym podsłuchującym był Gregory. Potem on się przyłączyć do Francesci, ma z nią wspólny interes. On także chce się pozbyć Cole'a. No i chce ograć swoją żoneczkę. :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie mam nic przeciw, że CBS Drama powtarza swoje seriale bo zawsze to okazja coś nadrobić, ale wkurzają mnie te ich urywania serialu i pomiatanie fanami SB. przecież jest ich sporo (szczególnie aktywnych na ich profilu na fb) a oni teraz odwalają takie coś, że zrobią przerwę i może nawet nie kupią nigdy sezonu 3, to jakaś żenada i skandaliczne zachowanie! Rok proszenia a oni takie coś, nie rozumiem o co chodzi, zwłaszcza, że trzeci sezon jest już ostatnim... Tak samo przerwali Beverly Hills 90210 i powtarzają od nowa zamiast kupić i wyemitować brakujące ostatnie 3 sezony, jednak myślę, że dadzą, gorzej co zamierzają z SB.. czyżby jednak ten zamach z godziną 8 rano był zamierzony? Pozostaje nam walczyć i pisać do nich! ale i tak już głupio bo czasowo się rozbije wszystko a tak fajnie było mieć te same miesiące i święta co oni w serialu. To straszne jeśli niespoilerowcy nie poznają wyjaśnienia wszystkich tajemnic i zakończenia serialu... Oczywiście pozostaje jeszcze youtube i w ostateczności polecam abyście jednak tam dokończyli... Fajne odcinki teraz, co sądzicie o wątku Amy i jej taty a raczej całym wątku klejnotów? :twisted: To dopiero początek! Ponownie trzymajcie się fotela niespoilerowcy! :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Annie Douglas

Post autor: Annie Douglas »

Mam wrażenie, że za tworzenie ramówki w CBS odpowiada osoba żądna władzy jak Annie i zdeterminowana jak Virginia. Wreszcie doprowadziła do końca swój bezwzględny plan zdjęcia SB z anteny i pokazała "kto tu rządzi".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Chciałem zwrócić uwagę na coś, czego pewnie nikt nie zauważył. Jest to scena rozmowy Tima z Marią, którą podsłuchała Meg, po tej szarpaninie w szpitalu. leciała wtedy przerobiona muzyka z czołówki i ogólnie ta scena wydała mi się jedną z najsmutniejszych jak do tej pory w serialu. Tim już tak całkiem zrezygnowany że pierwszy raz zrobiło mi sie go naprawdę żal. Powiedział jeszcze do Marii coś w stylu "Masz szczęście, że nic nie pamiętasz, też bym tak chciał". I tak pomyślałem, że już tyle razy poniósł porażkę a dalej walczy o Meg, może nie zawsze czysto ale też nie można o nim powiedzieć "czarny charakter".
Ostatnio zmieniony 2015-10-27, 22:43 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak to była smutna rozmowa, Tima mi często żal a ogólnie lubię aktora Daxa Griffina i cieszyło mnie gdy grał Shane'a w Modzie na sukces (na dodatek był prawdziwym mężem Donny nr2). Virginia przystępuje do kolejnego wcielenia - tym razem agentki Jones :lol: Czekam jednak na dalszy ciąg wątku klejnotów.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze: (na dodatek był prawdziwym mężem Donny nr2).
Mężem nie był, ale to prawda, że byli razem.

Zdecydowanie za szybko zakończył swoją przygodę z "MnS". :(
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Tim przesadza, on chce dobrze dla siebie i Meg, ale nie myśli o Marii i o tym, że jego zachowanie może mieć pewne konsekwencje dla niej. Sama Maria dość asekuracyjnie decyduje się zamieszkać u rodziny. Ale to może jest dobra decyzja.
Fajna była wyobraźnia Virginii, kiedy wyobrażała sobie, że na zdjęciu ona jest w sukni ślubnej. Kobieta jest zdeterminowana, ale bardziej myśli o sobie, mniej o synu. Jimmy jest chyba bardziej pretekstem do walki o Michaela. Ciekawe czy sama Vanessa jest w ciąży po tym dziwnym "in vitro". Mdłości i inne objawy o tym świadczą.... ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A co obecnie sądzicie o Bernim, Hilary i ogólnie tym wątku klejnotów? :)
Koszmarna wiadomość, że CBS Drama przerwie po 2 sezonie na początku 2016 serial i nie dadzą 3 sezonu :( Oby jednak w przyszłości zakupili i dokończyli bo to wręcz skandal... Pozostaje jedynie youtube gdzie jest cały serial.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dawidek pisze:Tim przesadza, on chce dobrze dla siebie i Meg, ale nie myśli o Marii i o tym, że jego zachowanie może mieć pewne konsekwencje dla niej.::
Ale w tej rozmowie, o której pisałem to właśnie przeprosił Marię, a ona mu wybaczyła. Powiedziała, że wie, że zrobił to z miłości do Meg.
Dawidek
Administrator

Wiem mailo, ale przy niej chłopak powinien myśleć, co robi. Dziewczyna ma już i tak spore problemy z pamięcią. Każdy nierozważny krok może jej mocno zaszkodzić.

Dziś najlepszy był wrzask Annie, jak wyobrażała sobie węża zamiast naszyjnika. Te jej gadanie do siebie kiedyś ją zgubi. ::loll:: Drugą postacią wartą uwagi był Bernie, który wyglądał i zachowywał się jak jakieś zombie. Dzisiejszy odcinek był idealny - hallowenowy. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A ja mam ogromne zaległości i muszę obejrzeć nocnego omnibusa :?
Ostatnio zmieniony 2015-10-28, 22:48 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ