Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Śmieszne dzisiaj było jak 2 rodziny Torresów i Cummingsów zebrały się na raz u Bena i powstała wielka scena zbiorowa na chyba 10 osób :lol: I to mnie zainspirowało do kolejnej ankiety.
Króra z serialowych rodzin wydaje ci sie obecnie najbardziej interesująca:
a. Richards (Wesoła Rodzinka)
b. Cummings
c. Torres

I prosiłbym bez żadnych dodatkowych opcji typu "wszystkie", "nie wiem" itp. Za mało osób głosuje żeby dodatkowo jeszcze niepotrzebnie głosy rozkładać.

Oczywiście ciekawy dalej wątek klejnotów. Hilary pewnie wymienić będzie chciała Caitlin za naszyjnik
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mailo, będzie ta ankieta, gdzieś koło czwartku, piątku. :wink:

Odcinki są dosyć fajne. Virginii udało się zapłodnić Vanessę. :D Fajnie się wymigała przed Michaelem, że miała kogoś, a test to fałszywy alarm. Chłopak to kupił. :D Coraz częściej mam wizję, że Virginię zdemaskuje jej własny syn - Jimmy. ::loll::
Awatar użytkownika
mailo

Dawidek pisze::D Coraz częściej mam wizję, że Virginię zdemaskuje jej własny syn - Jimmy. ::loll::
Ja się często zastanawiam czy i kiedy Virginia zostanie zdemaskowana i czy jej wszystkie intrygi wyjdą na jaw. jakoś nie mogę sobie tego wyobrazic bo ona jest mistrzynią XD
Dawidek
Administrator

Przyszła pora podsumować ankietę. Pytanie brzmiało: który strój na hallowenowym balu podobał Ci się najbardziej? Zagłosowało 6 forumowiczów, wyniki prezentują się następująco:

Annie 2 (33%)
Olivii - 1 (16%)
Caitlin - 1 (16%)
Hillary - 0 (0%)
Bette - 0 (0%)
Francesci - 1 (16%)
AJ'a - 0 (0%)
Cole'a - 0 (0%)
Gregory'ego - 0 (0%)
Michaela - 0 (0%)
Vanessy - 0 (0%)
wszystkie mi się podobały - 1 (16%)
żaden mi się nie podoba - 0 (0%)

Najwięcej głosów, bo 2 zdobyła Annie ze swoją fryzurą aż do nieba. :D

Nowa ankieta wg pomysłu mailo będzie jutro, bądź w weekend.

A co do dzisiejszego odcinka. Było za dużo magii. Hilary w ciągu sekundy zmieniała wygląd, w końcu wyglądała tak samo jak mumia Bernie'go. Tu scenarzyści przegięli. To jest wręcz głupie. Lubię fantasy - ale soap opery niezbyt się do takich wątków nadają - jeśli już, to można wprowadzać wątki, znane z życia, np. jakiś duch zmarłego, karty tarota (jak u Carmen), astrologia. "Przeklęte" klejnoty tu już się nie zmieszczą. Za dużo science fiction.

A propos Tima. Sara powiedziała, że powinien się ogolić, czy coś w tym stylu. Tymczasem w czasie tej sceny aktor był gładziutki, ani jednego włoska. Chyba, że czegoś nie dostrzegłem. :D
Awatar użytkownika
mailo

No zgadzam się z Dawidkiem. Jeszcze te wizje Carmen, powrót Marii i cała Wyspa Terroru, wątek Dereka były wytłumaczalne. Ale ta przemiana Hilary na oczach Cole'a i Olivii to niepotrzebne przegięcie, bo zamiast tajemnicy jest fantastyka.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jeszcze nic...a więc póki co mi się wszystko podoba nawet. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Zgodnie z obietnicą i propozycją mailo, utworzyłem tygodniową ankietę na temat najbardziej interesującej serialowej rodziny. Możecie wybrać jedną opcję, wyniki będą znane po zakończeniu ankiety. Zapraszam do głosowania. :wink:
Dawidek
Administrator

Wkurzała mnie dzisiaj Virginia, która cieszyła się jak dziecko, po tym jak dowiedziała się, że Vanessa jest w ciąży. Nie dziwię się, że panna Hart raduje się, że zostanie matką, sądzi, że Tyus się pomylił. :wink:
Wygląda na to, że Cole może mieć problemy po tym, jak doszło do strzelaniny między nim a Hillary. Ricardo także jest skołowany tym, co widział. Najpierw Bernie, potem jego partnerka w klejnotowych interesach.
Awatar użytkownika
mailo

A mnie z kolei zaczyna irytować Maria z tymi swoimi krzykami i naiwnością dziecka we mgle. Niby nie chce niczego komplikować a oddala Bena od Meg. Tim jak zwykle wmieszany w jakąs dziwna sytuację ze zwłokami Hilary, bo kto inny mógłby je znaleźć.
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Faktycznie niepotrzebnie wprowadzili tyle magii. Wątek klejnotów niby fajny, ale za dużo fantazji. Caitli tyle przeszla, nie zdążyła jeszcze odetchnąć, a tu taki telefon.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jak się zakończy ta ankieta proponuję nową na najlepsze rywalki! i opcje Amy vs. Emily, Vanessa vs. Virginia, Annie vs. Meg, Annie vs. Olivia, Francesca vs. Caitlin
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Dobry pomysł na tę ankietę. Uruchomię ją w ciągu kilku najbliższych dni. :wink:
perelkadg

Post autor: perelkadg »

Do rywalek dopiszcie jeszcze Meg vs Maria
Dawidek
Administrator

Czas na podsumowanie ankiety. Na pytanie, która z serialowych rodzin najbardziej Cie interesuje? - odpowiedziało 7 osób, wyniki prezentują się następująco:

Richards - 6 (85%)
Cummings - 0 (0%)
Torres - 1 (14%)

Rodzina Richardsów cieszy się największą Waszą sympatią. Byliście prawie jednogłośni. :D

Nowa ankieta, zostanie uruchomiona w najbliższych dniach, znajdzie się w niej także propozycja perelkadg. :wink:

Jeśli chodzi o sam serial to jestem po czwartkowym odcinku. Za dużo źle zrobionego wątku klejnotów. Mimo wszystko nie nudzę się. Ciekawe, kto szantażuje Caitlin, fajna była dyskusja między nią a Annie. Podobała mi się też wymiana zdań między panią Richards a Meg. :D
Wątek Marii jest ciekawy. Dziewczyna wie, że wszyscy ukrywają coś przed nią i próbuje poznać swoją przeszłość. To jest frustrujące, że nie zna się swojej tożsamości i tego, co spowodowało, że prawie utonęła. Urywki pamięci negatywnie wpływają na jej psychikę. Maria to dobre studium psychologiczne.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

"Wesołą rodzinkę" jak ja tu nazwano chyba każdy najbardziej lubi :)
Dawidek pisze:Podobała mi się też wymiana zdań między panią Richards a Meg.
Czy raczej nie masz na myśli wymiany zdań Meg i pani Deschanel?
Co do wątku Marii to jest dobrze prowadzony i mimo ożycia bardziej realny niż klejnoty, ale sama Maria bywa irytująca bardzo. Oby zakupiono sezon 3 bo inaczej wy niespoilerowcy nie poznacie pełnej tajemnicy wątku Marii...
ODPOWIEDZ