Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Nie dziwię się Amber, że marzy o bogactwie takim jakim dysponują Forresterowie. Znałem taką jedną osobę, która całe swoje życie była pomiatana, zwykła. Role się odwróciły , zdobyła to co chciała ale też to CZEGO NIKT JEJ NIE DAŁ przez całe swoje życie.
Dlatego nie mam za złe Amber, że takie myśli przyszły jej do głowy.
Amber będzie osobą budząca takie kontrrowersje jak Stephanie czy Brooke.

A Granta żal mi strasznie, wiele osób( w tym też ja :oops: ) tak krytycznie się o nim wyrażało(objecie Forrester Creations, małzeństwo z Brooke) ale to na daawnym forum.
Teraz chciałbym , aby Grant grał, cały czas były jakieś fajne wątki i żeby budował rodzinę z Macy. A teraz okazuje sie, że jest chory....
Pozdrawiam mimo bólu, bo naprawde fajna postać.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Bardzo jest mi żal Macy w tak krótkim czasie dwie tak brutalne wiadomości!! Koszmar!! Biedny Grant!! Jestem ciekawa jak zareagują, gdy się dowiedzą!!!
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Grant był zawsze moim faworytem i nigdy nie mogłam zrozumieć Brooke, ze woli Ridge'a od Granta :o
Przykro, ze w tak dramatyczny sposób wszystko się rozwija, tymbardziej, że Macy i Grant to bardzo pozytywne postacie, a nie pokręcone psychole jak wielu innych w B&B.
O rany, a może znowu kogoś uraziłam?
Muszę przyznać, ze zaczynam bać się pisać cokolwiek krytycznego, bo zaczynam odnosić wrażenie, ze to forum zaczyna być zbiorem laurek i pochwał nawet dla kontrowersyjnych postaci i ich ewidentnie nagannych postaw, zachowań oraz głupoty i bezmyślności.
Widocznie jestem z innego świata, bo w dalszym ciągu nie rozumiem zachwytów nad Amber
:cry:
A tak bym chciała polubić Amber, zeby Adex był zadowolony :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A ja jestem zadowolony że komentujesz ciekawie tę postać :wink: może z czasem ją polubisz -tylko spróbuj dostrzegać w niej więcej dobrego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

A ja lubię Amber i Granta. Tylko szkoda mi Grana:( On i Amber są moimi ulubionymi postaciami w B&B. A i ostatnio dostrzegam wiele dobrych zalet u Brooke. Macie rację, Taylor jest jakaś taka cuukiekowa. Nie wiem, może w przyszłości Brooke nie spodoba mi się, ale narazie zaczynam ją lubić. Tylko Brooke mogłaby przestać tak jeździć po Amber, ale może zmieni zdanie jak się dowie, że jest Babcią:)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bartex

Brooke dopiero jak się dowie, że będzie babcią to zrobi chyba piekło z życia Amber, ale nie wiem dokładnie, po za tym to tematy niespoilerowe.
W zasadzie mówiąc nie dziwię się Brooke. Amber pochodzi z biednej, zwykłej rodziny, oprócz talentu piosenkarskiego( do którego też mi często trudno jeszcze się przekonać, ale to kwestia czasu) nie ma zbytniego wykształcenia. Brooke na pewno nie tak sobie wymyśliła przyszłość syna.
A więc zatytułuję to tak: "Miłość Amber i Ricka - starciem dwóch światów"
Ale podobno miłość przezwycięży wszystko(z wyjątkiem Stephanki) :lol: więc może....
pa
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Ratunku!!!!!!
Przegapiłam dzisiejszy odcinek (sobota) i błagam o kilka zdań co się działo.
Będę bardzo wdzięczna jak ktoś się zlituje, bo wiecie, że muszę mieć na nich "oko".
Niepokoję się o Granta i jestem ciekawa co znowu nawiwijała Amber.
8)
Awatar użytkownika
Bartex

Dołączam sie do próśb Boldfanki, niech ktoś opowie.
Boldfanko:zdążyłem na sam koniec naszego serialiku i tyle mogę powiedzieć: Sheila w więzieniu była z Mikem i mówiła, jak bardzo chce wrócic do Mary itd. Potem kiedy poszedł Sheila dała zapowiedź że zrobi wszytko, aby zniszczyć Steph za to, że odebrała jej mary. Tak się zakończył odcinek, a jeszcze wcześniej w rezydencji Steph byli Stephanie, Taylor, Ridge, James, Thomas i Mary(potem doszedł Jonathan) ale co to za zebranie to diabli wiedzą.
Jedno jest pewne - Stephanie powinna obawiać się teraz jak najbardziej Sheili Carter.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dodam jeszcze, że nasza trójca- Taylor, Thomas, Ridge złożyli wizytę Stephanie. Wchodzą a tam James z Mary :mrgreen: James się zaczął tłumaczyć, że teraz będzie mieszkał z córką u Stephanie. Taylor zadała wtedy mądre pytanie 8) -"A co z Sheilą?"
No i James ze Stephanie opowiedzieli całą historię jak Sheila groziła Thomasowi. James chce odebrać prawa rodzicielskie Sheili :shock:
Grant jeszcze nie powiedział Macy, że ma raka. Powiedział tylko Macy, że da jej wszystko o czym marzyła. Powiedział jeszcze, że Macy jest dla niego najważniejszą osobą i, że kocha ją bez granic.
Awatar użytkownika
Torpedzia

Post autor: Torpedzia »

A mamusia oglądała dziś odcinek. Ja nawet nie spojrzałam, tylko odgłosy dochodziły. Ale nic nie zapamietałam, to chyba nie było ciekawe...
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Moda na sukces zawsze jest ciekawa!
Sylwetki aktorów, ta ich wspaniała gra!
Ja czasami mam wrażenie, że oni ze mną żyją, obok są gdzieś i nie mogłabym już bez nich żyć.
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Torpedzia

Post autor: Torpedzia »

Żałuję, żałuję z całego serca, że nie oglądałam dzisiejszego odcinka. Był taki ciekawy, a ja olałam go... Popełniłam WIELKI błąd...
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Mike odwiedza Sheila'ę w zakładzie psychiatrycznym. Z jego ust wychodzi mimochodem informacja o zbliżającej się rozprawie z konglomeratem zarzutów przeciw Sheila'i,z wnioskiem o odebranie jej praw rodzicielskich. Sheila jest rozwścieczona. Mike daje swej pseudoprzyjaciółce do zrozumienia "Mądra po szkodzie" w nawiązaniu do akcji James'a. Sheila jest świadoma,iż James i Steph zamierzają odebrać jej dziecko. Po konwersacji z Guthrie poprzysięga Stephanie zemstę! ----> c.d tego odcinka
Awatar użytkownika
Boldfanka

Dziękuję :: bow ::
Jesteście - Bartex, B@r, Thorne - niezawodni.
Dzięki Wam mogę trzymać rękę na pulsie :D Cieszę się, że znowu coś jest o Sheili - już się za nią stęskniłam.
Ale ta nasza Torpedzia coś mnie niepokoi :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Boldfanko a ja jestem zadowolony że starasz się nie przegapiać :) wg mnie ten odcinek był ciekawy bo z Sheilą i Stephanie zawsze jest ciekawie - James znowu poraził wiedzą -rozumiem obawy o córkę, ale wyjątkowo Taylor lepiej wypadła jako psychiatra w rozmowie (fajnie że wreszcie się dowiedziała o groźbach Sheili) a jeszcze niedawno dawała jej potrzymać Thomasa. Myślę że rzeczywiście Sheila dziecka nie zabiłaby -ale już za późno Stephanie podpadła maksymalnie i wreszcie dziś tak jak zapowiadałem wrócił już Mike -oglądajcie wszystkie kolejne odcinki -do końca roku będą jeszcze takie emocje jak nigdy -mamy teraz okres bardzo ciekawych odcinków. Jeszcze mam pytanko co do Pierce'a - polubił go ktoś? jest przecież sympatyczny
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany