W ostatnim odcinku sezonu (w piątek) Jerzy dostanie zawału serca. Więcej informacji tutaj: http://swiatseriali.interia.pl/newsy/se ... Id,2400887
Ostatnio zmieniony 2017-06-02, 23:36 przez Chmurka, łącznie zmieniany 2 razy.
Yyyy, to już nudne. Ostatni sezon zakończył się podobnie.Chmurka pisze:W ostatnim odcinku sezonu (w piątek) Jerzy dostanie zawału serca. Więcej informacji tutaj: http://swiatseriali.interia.pl/newsy/se ... Id,2400887
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
No właśnie, mogli wymyślić coś lepszego, na dodatek z góry było wiadomo w spoilerach, że to się stanie, słabo jak zawsze im to wyszło.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja uważam, ze scena wyszła jak na Klan całkiem dobrze, sama kłótnia Michała z ojcem była aż momentami szokująco mocna, te krzyki, Ela, jak na koniec jak najbardziej tak. Zakończone trochę wątków, o wakacjach, na minus brak jakiegoś zwrotu z Agatą, być może aktorka zrobiła sobie przerwę lub nawet odeszła z serialu, ale można ją było raz pokazać. Na plus Dominika, ale obawiam się czy postać powróci jesienią.
Wystawiłem na sprzedaż całą swoją kolekcję archiwalnych odcinków serialu. Większość to prawdziwe perełki. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam TUTAJ.
Moja oferta najeyższaOleg pisze:Wystawiłem na sprzedaż całą swoją kolekcję archiwalnych odcinków serialu. Większość to prawdziwe perełki. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam TUTAJ.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Brawo, życzę powodzenia w licytacjiB@r pisze:Moja oferta najeyższaOleg pisze:Wystawiłem na sprzedaż całą swoją kolekcję archiwalnych odcinków serialu. Większość to prawdziwe perełki. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam TUTAJ.![]()
.