Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak, uwielbiam patrzeć na Amber i Ricka kiedy są szczęśliwi i tacy zakochani. Wspaniale ze sobą wyglądają. Mam nadzieje ,że na długo zagośi taki widok.
Amber jak rozpromieniała kiedy Rick postanowił na dobre rozpocząć życie małżeńskie...
Rick, Amber i Eryk III tworzą teraz najładniejszą i najciekawszą rodzinę w mieście!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

gwiazda69 pisze:oo to Rick i Amber wreszcie "przypieczetowali"swoj zwiazek malzenski?:Pmoze ktos mi opowiedziec w jakiej styuacji to bylo,kto to zainicjowal itp? ::jezyk:: nie widzialam, akurat tych odcinkow,a ciekawa jestem:P dzieki :)
To było po przyjęciu na czesc Ricka-z okazji ukonczenia liceum:)ieczorem kiedy ta koszmarna kłamczucha poszła spac do Forresterow Amber dała do zrozumienia rickowi ze mineły juz 2 tygodnie odkad sie pobrali i........lekarz nic nie wykrył....ale zaraz powiedziala ze to niewazne....a kiedy wyszła z pokoju zrobic herbate Rick objał ja i zaczeli sie namietnie całowac a potem przeniesli sie na łózko......pieknie romantyczny moment.......dobrze ze Becky z nimi nie było ::kwasny::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

ana pisze:
gwiazda69 pisze:oo to Rick i Amber wreszcie "przypieczetowali"swoj zwiazek malzenski?:Pmoze ktos mi opowiedziec w jakiej styuacji to bylo,kto to zainicjowal itp? ::jezyk:: nie widzialam, akurat tych odcinkow,a ciekawa jestem:P dzieki :)
To było po przyjęciu na czesc Ricka-z okazji ukonczenia liceum:)ieczorem kiedy ta koszmarna kłamczucha poszła spac do Forresterow Amber dała do zrozumienia rickowi ze mineły juz 2 tygodnie odkad sie pobrali i........lekarz nic nie wykrył....ale zaraz powiedziala ze to niewazne....a kiedy wyszła z pokoju zrobic herbate Rick objał ja i zaczeli sie namietnie całowac a potem przeniesli sie na łózko......pieknie romantyczny moment.......dobrze ze Becky z nimi nie było ::kwasny::
Opis jest bardzo dobry, ale to nie było po przyjęciu, tylko po tej wspólnej kolacji, z której Amber uciekła gdy dowiedziała się o przyjeździe Becky ;)
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Racja wiwi:) :: bow :: cos mi sie pomieszało ::plask wczolo: to było po kolacji z CJ-em i Kimberly,romantyczne skonsumowanie małżeństwa :serce:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Kimberly wyglądała dziś jak Bogini w tej sukni. Idealnie pasuje na modelkę i wielkie zdziwienie Amber,po ujrzeniu panny Fairchild w takież roli...
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Brooke i CJ są genialni w swoich rolach! Brooke nieźle dogadała Amber. Ciekawa była ich potyczka. A potem kolejna potyczka Amber i Kimberly. Zauwazyliście jak Kimberly mówiła do niej? Jakoś tak zniżała ton i nawet przez jakis czas nad nia górowała. Zniknęła na chwilę miałcząca i płacząca dziewucha. Mówiła jak jakiś czarny charakter 8)Aż mnie zatkało. Ale tylko do momentu jak wygadała się o milości do Ricka. Wtedy juz górowała Amber (te jej groźby :shock: ) Pomimo kilku głupich min (szczególnie jak zobaczyła Kim jako modelke) to Amber dobrze zagrała. Obie są zawzięte i to było widać w ich rozmowie.
Ciekawe co CJ wymyślił!! Juz nie moge się doczekać, ale i tak nie chce wiedzieć:) (chociaz Oleg ostatnio zauwazyl ze wciagam sie troche w spoilery) Poczekamy, zobaczymy.... 8)
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

C.J. jest idiotą. Wczoraj mówił, że to nie fair, że Forresterowie mają pieniądze. Przecież nie zarobili ich na handlu narkotykami! A on uważa, że to co planuje jest w pełni uzasadnione.
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Zgadzam się, czepił się teraz Forresterów, szkoda, że do tej pory jakoś mógł się przyjaźnić z jednym z nich, bywać u nich i jakoś nie przeszkadzało mu jak traktują jego matkę. Forresterowie są zarozumiali, mają pieniądze, ale to nie ich wina, że Spectra ich nie ma, no i mogą mieć do niej pretensje, przecież ich okradała. Mimo wszystko kibicuję Sally, ale utarłaby nosa Forresterom gdyby wygrała uczciwie, CJ może bardziej zaszkodzić niż pomóc.
Awatar użytkownika
mailo

CJ'owi chodził o to że Forresterowie nie powinni pomiatać jego matka tylko z tego powodu, że mają pieniądze. Nie obwiniał ich przecież o to , że Spectra ich nie ma:/

A w dzisiejszym odcinki CJ powiedział Stephanie, dokładnie to co ja o niej sądzę, tylko że użył bardziej cenzuralnych słów :mrgreen: Dogadał jej tak jak kiedyś Grant prosto z mostu, bo inaczej nic do niej nie dociera. Nie sądziłem że kiedyś dojdzie do ich potyczki. Smutna była scena Brooke i Thorne'a:(
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Dziś był totalnie wspaniały odcinek! Obie "Drużyny" w preparacji swej zawartości do pokazu,ta wielka tensja,wielka szansa Kimberly,Brooke miotająca się pomiędzy interesami,dobrem firmy,a uczuciami do Thorne'a,słowne potyczki między Forresterami i Spectrami i CJ... Co on planuje? Z jego monologu wynikało,że przygotował coś naprawdę ostrego na FC,ale cóż to?
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

[quote="mailo"]CJ'owi chodził o to że Forresterowie nie powinni pomiatać jego matka tylko z tego powodu, że mają pieniądze. Nie obwiniał ich przecież o to , że Spectra ich nie ma:/

Chodziło mi o to, że moim zdaniem pomiatają nią z tego powodu, że ich okradała, a nie dlatego, że jest biedna, a ten CJ ciągle gada o pieniądzach. Dzisiaj wkurzał mnie jeszcze bardziej, gdyż po wypowiedziach Sally widać, że chciałaby wygrać uczciwie, albo przegrać z dumą, a synek ją tego pozbawi. Dobrze, że pokaz się zaczął, CJ zrobi ten swój numer i nie będę musiała więcej słuchać jego wywodów o społecznej szodliwości Forresterów.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ależ zamieszanie, i Spectra i Forrester bardzo denerwują się przed pokazem, zimną krew zachowuje jedynie C.J. który jednak w sercu bardzo przeżywa pokaz. Choć nie okazuje tego bardzo się boi tego co się stanie, planuje jakieś intrygi, ciekawe co on wymyślił żeby zepsóć pokaz Forresterą?
C.J. dzisiaj ''zjechał'' po całości Stephanie poraz kolejny ktoś ją ''wyczyścił''... Kiedy ona sie czegoś nauczy...
Nobody does it better
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Mnie podobały się dzisiaj całe 2 odcinki. Faktycznie Kimberly ładnie wyglądała w tej sukni. Ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że mimo wszystko ona jest fałszywa. Ciekawe co też
Amber wymyśli albo CJ. A może coś razem wykombinują. Czekam na jutro 8)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ale CJ zgasił Stephanie! ::loll::
Ha! 8) :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

B@r pisze:Ale CJ zgasił Stephanie! ::loll::
Ha! 8) :D
Prawda że to było cudowne? :mrgreen: ech, przypomniały mi się czasy kiedy Grant gasił ją nawet kilka razy tygodniowo (pamietacie jak kiedys chciał ja wyrzucić za drzwi a z torebki jej wypadł pistolet?)
Temperatura przed pokazem rośnie. Ciekawe ten CJ knuje:) aż ostatnio specjalnie nie wchodzę do spoilerowego, żeby sie nie dowiedzieć;)
Zablokowany