Bieżące odcinki cz. 1
-
Martin Rode
Scena z paplaniną CJa do Steph była dziwna. Nie znoszę Stephanie, ale CJ zachował się idiotycznie. Co on sobie wyobraża? Nawet Sally rozumie, że kolejne oszustwa nie wchodzą w gre. Natomiast ten gówniarz myśli sobie, że wszystko mu wolno, skoro jego stary tylko czasami nie ma swojego syna w dupie, a matka nie ma tyle peniądzy co matka jego przyjaciela! 
-
papaja
Dzisiaj wpadłam w dziki smiech jak zobaczyłam Kimberly z tym czyms na głowie czyt. fryzura ala kok. Tłumacze sobie ze to poprostu taka moda była :PPP I Sally tez przesadziła z tym naszyjnikiem i spineczką we włosach :>
Nie rozumiem tu czegos.
Czemu wszyscy jadą na Forsterów.
Maja kase-> to ich sprawa zarobili,
"zabieraja klientów"-> ich sprawa, takie jest prawo na rynku, widocznie są lepsi,
Sally atakuje ich chociaż to ONA wykradła ich projekty i to ona jest tą złą.
Foresterowie zachowuja się normalnie jak każdy by sie w ich sytuacji zachowywał. Jakby mi ktoś cos ukradł to bym nim gardziła i nie zaufałabym do końca życia.
Normalnie wkurza mnie ta cała sytuacja.
Nie rozumiem tu czegos.
"zabieraja klientów"-> ich sprawa, takie jest prawo na rynku, widocznie są lepsi,
Foresterowie zachowuja się normalnie jak każdy by sie w ich sytuacji zachowywał. Jakby mi ktoś cos ukradł to bym nim gardziła i nie zaufałabym do końca życia.
Ostatnio zmieniony 2006-06-07, 18:51 przez papaja, łącznie zmieniany 1 raz.
Hihihi, ja o tym samym pomyślałam, to znaczy o tym czymś co panna Kim miała na głowie. Masakra. Pokazując całą jej twarz ta fryzura nawet nie mieściła się w kadrze.papaja pisze:Dzisiaj wpadłam w dziki smiech jak zobaczyłam Kimberly z tym czyms na głowie czyt. fryzura ala kok. Tłumacze sobie ze to poprostu taka moda była :PPP I Sally tez przesadziła z tym naszyjnikiem i spineczką we włosach :>
Lubię CJ'a ale sądzę że dziś trochę przesadził z tym wystąpieniem do Stefy.
Bardzo szkoda mi Brooke, tyle nadzieji wiązała z osobą Thorna, czyżby znowu się zawiodła...?
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Zgadzam się z tobą. Pisałem już wcześniej, że CJ jest idiotą, skoro uważa, że to, iż ktoś uczciwie zarobił pieniadze jest "nie fair".papaja pisze:Nie rozumiem tu czegos.
- Marek Forrester
Żartujesz? Brooke zatrudniając Kim, nawet nie pomyślała o Amber.Alexander pisze:Chcą pewnie podkreślić jej kształty i piękne oczy, chcą aby Rick się w niej zakochał na całego tak ,że porzuci dla niej żonę i dziecko, tego właśnie chce Brooke!
Ostatnio zmieniony 2006-06-08, 15:07 przez Brooklyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Wspaniały pokaz! Według mojej opini wygląda to tak:
I część - Forrester:Spectra [1:0]
II część - Forrester:Spectra [0:1]
III część - Forrester:Spectra [0:1]
IV część - suknia ślubna - Forrester:Spectra [1:0]
Pokaz ogólnie fajny ale C.J. przesadził, wypadek Kimberley był cudny, dziewczyna została w samych koronkowych majteczkach... i te jej malinowe oczka do Ricka skończyły się na kompromitacji
Ja też śmiałem się razem z Amber... Ciekawe na kogo padną podejrzenia! 
I część - Forrester:Spectra [1:0]
II część - Forrester:Spectra [0:1]
III część - Forrester:Spectra [0:1]
IV część - suknia ślubna - Forrester:Spectra [1:0]
Pokaz ogólnie fajny ale C.J. przesadził, wypadek Kimberley był cudny, dziewczyna została w samych koronkowych majteczkach... i te jej malinowe oczka do Ricka skończyły się na kompromitacji
Nobody does it better