Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Prawda Cj przeszedł samego siebie. A scena z pistoletem..pamiętam. I to przerażenie w oczach Granta. Właśnie co też ten CJ wymyśli
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Scena z paplaniną CJa do Steph była dziwna. Nie znoszę Stephanie, ale CJ zachował się idiotycznie. Co on sobie wyobraża? Nawet Sally rozumie, że kolejne oszustwa nie wchodzą w gre. Natomiast ten gówniarz myśli sobie, że wszystko mu wolno, skoro jego stary tylko czasami nie ma swojego syna w dupie, a matka nie ma tyle peniądzy co matka jego przyjaciela! ::kwasny::
papaja

Post autor: papaja »

Dzisiaj wpadłam w dziki smiech jak zobaczyłam Kimberly z tym czyms na głowie czyt. fryzura ala kok. Tłumacze sobie ze to poprostu taka moda była :PPP I Sally tez przesadziła z tym naszyjnikiem i spineczką we włosach :>

Nie rozumiem tu czegos.
Czemu wszyscy jadą na Forsterów.
Maja kase-> to ich sprawa zarobili,
"zabieraja klientów"-> ich sprawa, takie jest prawo na rynku, widocznie są lepsi,
Sally atakuje ich chociaż to ONA wykradła ich projekty i to ona jest tą złą.
Foresterowie zachowuja się normalnie jak każdy by sie w ich sytuacji zachowywał. Jakby mi ktoś cos ukradł to bym nim gardziła i nie zaufałabym do końca życia.
Normalnie wkurza mnie ta cała sytuacja.
Ostatnio zmieniony 2006-06-07, 18:51 przez papaja, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Jeśli chodzi o wygląd to Brooke wyglądała dziś wspaniale. :serce: Gdy Rick przyszedł do jej gabinetu, nawet nie rzucił żadnego komplementu. :| Sally wyglądała fajnie. 8) Macy zaś tak jak zawsze. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

papaja pisze:Dzisiaj wpadłam w dziki smiech jak zobaczyłam Kimberly z tym czyms na głowie czyt. fryzura ala kok. Tłumacze sobie ze to poprostu taka moda była :PPP I Sally tez przesadziła z tym naszyjnikiem i spineczką we włosach :>
Hihihi, ja o tym samym pomyślałam, to znaczy o tym czymś co panna Kim miała na głowie. Masakra. Pokazując całą jej twarz ta fryzura nawet nie mieściła się w kadrze. ::plask wczolo: Poza tym Kim była jakaś sztywna, nic dziwnego mając taką piramidę na głowie pewnie musiała niezle balansować żeby znaleść środek ciężkości i się nie przewrócić! ::jezyk::
Lubię CJ'a ale sądzę że dziś trochę przesadził z tym wystąpieniem do Stefy.
Bardzo szkoda mi Brooke, tyle nadzieji wiązała z osobą Thorna, czyżby znowu się zawiodła...? :(
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Brooklyn

papaja pisze:Nie rozumiem tu czegos.
Czemu wszyscy jadą na Forsterów.
Maja kase-> to ich sprawa zarobili,
"zabieraja klientów"-> ich sprawa, takie jest prawo na rynku, widocznie są lepsi,
Sally atakuje ich chociaż to ONA wykradła ich projekty i to ona jest tą złą.
Foresterowie zachowuja się normalnie jak każdy by sie w ich sytuacji zachowywał. Jakby mi ktoś cos ukradł to bym nim gardziła i nie zaufałabym do końca życia.
Normalnie wkurza mnie ta cała sytuacja.
Zgadzam się z tobą. Pisałem już wcześniej, że CJ jest idiotą, skoro uważa, że to, iż ktoś uczciwie zarobił pieniadze jest "nie fair".
bastet78

Post autor: bastet78 »

Kimberley wyglądała sztucznie. Za bardzo ją malują już. Brrrrr.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Chcą pewnie podkreślić jej kształty i piękne oczy, chcą aby Rick się w niej zakochał na całego tak ,że porzuci dla niej żonę i dziecko, tego właśnie chce Brooke!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Alexander pisze:Chcą pewnie podkreślić jej kształty i piękne oczy, chcą aby Rick się w niej zakochał na całego tak ,że porzuci dla niej żonę i dziecko, tego właśnie chce Brooke!
Żartujesz? Brooke zatrudniając Kim, nawet nie pomyślała o Amber.
Ostatnio zmieniony 2006-06-08, 15:07 przez Brooklyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie! Zgadza się bo pomyślała o Ricku... spodoba mu się Kim w sukni ślubnej i może będą razem, znamy Brooke i jej nikczemne zamiary :x
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Gdyby Brooke pomyślała wtedy o Amber, pokazaliby to.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Mówie przecież ,że nie pomyślała o Amber ale o Ricku, a dalej to już się potoczy jak ten "fajtłapa" się zakocha na dobre....
Nie musiała myśleć o Amber...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

GENIALNE!!!!!! Bardzo dobrze tej laluni Kimberly. ::loll:: ::loll::
delll

Post autor: delll »

Dziś pyszne odcinki :mrgreen: Zakończenie świetne. Jakoś nie było mi żal napuszonej i sztywnej Kim. śmiałam się razem z Amber. Chociaż z drugiej strony myślę, że CJ trochę przegiął. Ciekawa jestem, kiedy się domyślą, że to on.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wspaniały pokaz! Według mojej opini wygląda to tak:
I część - Forrester:Spectra [1:0]
II część - Forrester:Spectra [0:1]
III część - Forrester:Spectra [0:1]
IV część - suknia ślubna - Forrester:Spectra [1:0]

Pokaz ogólnie fajny ale C.J. przesadził, wypadek Kimberley był cudny, dziewczyna została w samych koronkowych majteczkach... i te jej malinowe oczka do Ricka skończyły się na kompromitacji ::cojest:: Ja też śmiałem się razem z Amber... Ciekawe na kogo padną podejrzenia! ::chytry::
Nobody does it better
Zablokowany