W złości i wielkim napięciu człowiek zachowuje się zupełnie inaczej niż normalnie. Tak właśnie działał CJ. W każdym razie odcinek pokazany wczoraj (8.06) zaliczam do najlepszych odcinkow Mns. Naprawde tego nie wolno bylo przegapic
Mój mąż nie lubi MNS, a jak mu opowiedziałam ten odcinek, to włączył następnego dnia rano TV, żeby to zobaczyć. Więcej takich akcji by się przydało, to wszyscy będziemy sie dobrze bawili.
Wczorajsze odcinki były rewelacyjne!! zastanawia mnie tylko jedno....skoro kolekcje Forresterów są takie dobre to dlaczego przy jednym szarpnieciu rozlatuje sie cały tył sukni?? w sukni powinna sie jedynie zrobic dziura i kiecka powinna się z tyłu jedynie podrzeć ,takimi cienkimi nićmi była szyta??
Ana w jednej scenie było pokazane jak CJ zakradł się do Forresterów z nożyczkami i patrzył na suknię ślubną. Prawdopodobnie pociął ją tak, że nie było tego widać, ale przy lekkim szarpnięciu się rozleciała.
Cynthia pisze:Ana w jednej scenie było pokazane jak CJ zakradł się do Forresterów z nożyczkami i patrzył na suknię ślubną. Prawdopodobnie pociął ją tak, że nie było tego widać, ale przy lekkim szarpnięciu się rozleciała.
Masz racje Cynthia,ale to troszke dziwne i naciagane-jeśli CJ pociął suknie to niemożliwe żebu tego nikt nie zauważył,akurat ta kreacja była "gwoździem pokazu"więc musiała byc sprawdzana choćby na Kim,a i ona by napewno zauważyła że cos jest nie tak nie da się pociąć czegos tak żeby nie było tego widać
Odcinki super, ale ciekawi mnie bardzo to, że nikt nie zauważył CJ-a w akcji ani razu !!! przecież on nie jest niewidzialny a tam były kamery i pewnie ktoś uchwycił ten moment....zobaczymy czy się wyda ,kto tak uświetnił pokaz Forresterów !!! Ogólnie patrzy się teraz na Modę z zapartym tchem
Pomysły CJ były naciągane i trochę naiwne ale to i tak nie zapsuło mi dobrej zabawy Co to wogóle za modelki które nie potrafią iść w rytm każdej muzyki. Eric powiedział im że tempo ma być szybkie a okazało się że muzyka była wolna a one od razu nie wiedziały co robić Jakby dostosowały tempo do muzyki to nikt nie zorientowałby się nawet że coś jest nie tak.
Najlepsze na tym pokazie stroje wg mnie to grupa II Spectry! Świetne były te projekty Clarca. Gdyby nie C.J. to Spectra pewnie i tak by zwróciła uwagę ludzi bo ten II występ był znakomity, ale C.J. musiał wprowadzić zamieszanie i ośmieszyć Forresterów! Troche głupio zrobił bo mógł być uczciwy a wyszedł na oszusta.
ana pisze:
Masz racje Cynthia,ale to troszke dziwne i naciagane-jeśli CJ pociął suknie to niemożliwe żebu tego nikt nie zauważył,akurat ta kreacja była "gwoździem pokazu"więc musiała byc sprawdzana choćby na Kim,a i ona by napewno zauważyła że cos jest nie tak nie da się pociąć czegos tak żeby nie było tego widać
Chłopak pewnie asystował ojcu i w ogóle zna się trochę na modzie, więc widział gdzie ciąć.
Najlepszy był ubaw Amber jak się Kim ośmieszyła...
Myślę, że Spectra uczciwie też odniosłaby sukces, a teraz przez CJ-a Forresterowie oskarżają Sally i Adama o to całe zamieszanie...
Thorne dzisiaj strasznie postąpił z Macy... Biedna...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".