Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

CJ pokazał czyim jest synem, to nawet by do niego pasowało, gdyby nie to, że wcześniej był całkiem inny.
jahek

Post autor: jahek »

W złości i wielkim napięciu człowiek zachowuje się zupełnie inaczej niż normalnie. Tak właśnie działał CJ. W każdym razie odcinek pokazany wczoraj (8.06) zaliczam do najlepszych odcinkow Mns. Naprawde tego nie wolno bylo przegapic :)
Awatar użytkownika
Cynthia

Mój mąż nie lubi MNS, a jak mu opowiedziałam ten odcinek, to włączył następnego dnia rano TV, żeby to zobaczyć. Więcej takich akcji by się przydało, to wszyscy będziemy sie dobrze bawili.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Wczorajsze odcinki były rewelacyjne!! ::rad:: zastanawia mnie tylko jedno....skoro kolekcje Forresterów są takie dobre to dlaczego przy jednym szarpnieciu rozlatuje sie cały tył sukni?? ::plask wczolo: w sukni powinna sie jedynie zrobic dziura i kiecka powinna się z tyłu jedynie podrzeć ::krzyw:: ,takimi cienkimi nićmi była szyta?? ::loll::
Awatar użytkownika
Cynthia

Ana w jednej scenie było pokazane jak CJ zakradł się do Forresterów z nożyczkami i patrzył na suknię ślubną. Prawdopodobnie pociął ją tak, że nie było tego widać, ale przy lekkim szarpnięciu się rozleciała.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

CJ zachował się okropnie. On nie potrafi być uczciwy, na wszystko ma usprawiedliwienie i pretensje do innych. :roll:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Cynthia pisze:Ana w jednej scenie było pokazane jak CJ zakradł się do Forresterów z nożyczkami i patrzył na suknię ślubną. Prawdopodobnie pociął ją tak, że nie było tego widać, ale przy lekkim szarpnięciu się rozleciała.
Masz racje Cynthia,ale to troszke dziwne i naciagane-jeśli CJ pociął suknie to niemożliwe żebu tego nikt nie zauważył,akurat ta kreacja była "gwoździem pokazu"więc musiała byc sprawdzana choćby na Kim,a i ona by napewno zauważyła że cos jest nie tak :roll: nie da się pociąć czegos tak żeby nie było tego widać ::kwasny::
bastet78

Post autor: bastet78 »

Fajna akcja była. trzymała w napięciu :D
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Odcinki super, ale ciekawi mnie bardzo to, że nikt nie zauważył CJ-a w akcji ani razu !!! przecież on nie jest niewidzialny a tam były kamery i pewnie ktoś uchwycił ten moment....zobaczymy czy się wyda ,kto tak uświetnił pokaz Forresterów !!! Ogólnie patrzy się teraz na Modę z zapartym tchem :)
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Pomysły CJ były naciągane i trochę naiwne ale to i tak nie zapsuło mi dobrej zabawy ::rad:: Co to wogóle za modelki które nie potrafią iść w rytm każdej muzyki. Eric powiedział im że tempo ma być szybkie a okazało się że muzyka była wolna a one od razu nie wiedziały co robić ::kwasny:: Jakby dostosowały tempo do muzyki to nikt nie zorientowałby się nawet że coś jest nie tak.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Najlepsze na tym pokazie stroje wg mnie to grupa II Spectry! Świetne były te projekty Clarca. Gdyby nie C.J. to Spectra pewnie i tak by zwróciła uwagę ludzi bo ten II występ był znakomity, ale C.J. musiał wprowadzić zamieszanie i ośmieszyć Forresterów! Troche głupio zrobił bo mógł być uczciwy a wyszedł na oszusta.
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

ana pisze: Masz racje Cynthia,ale to troszke dziwne i naciagane-jeśli CJ pociął suknie to niemożliwe żebu tego nikt nie zauważył,akurat ta kreacja była "gwoździem pokazu"więc musiała byc sprawdzana choćby na Kim,a i ona by napewno zauważyła że cos jest nie tak :roll: nie da się pociąć czegos tak żeby nie było tego widać ::kwasny::
Chłopak pewnie asystował ojcu i w ogóle zna się trochę na modzie, więc widział gdzie ciąć.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Cynthia

Owszem było to naciągane, ale ważne żeby było ciekawie. Starałam się nie myśleć o tym, że CJ jest "niewidzialny". :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Najlepszy był ubaw Amber jak się Kim ośmieszyła... ::loll:: ::loll:: 8)
Myślę, że Spectra uczciwie też odniosłaby sukces, a teraz przez CJ-a Forresterowie oskarżają Sally i Adama o to całe zamieszanie... ::kwasny::
Thorne dzisiaj strasznie postąpił z Macy... ::kwasny:: Biedna...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
papaja

Post autor: papaja »

Strasznie zal mi było Macy :( a Brook zaczyna działać mi na nerwy...stała tylko..brakowało jeszcze zwycięskiego usmiechu na jej twarzy...
Zablokowany