Bieżące odcinki cz. 1
Buahahahaha biedna Kim:D jakos nie jest mi jej zal,bo przez nastepne 100 odcinkow bedzie jeden wielki lament wrrrrrr
zalosne....jak Amber zaczela sie smiac to ja razem z nia i brawo dla niej,bo tej glupiej blondynce sie nalezalo!ot co!ha!
[ Dodano: 2006-06-09, 19:23 ]
Zapomnialam dodac ,ze Kimberly na poczatku wygladala jak w kokonie w tej sukni
a jak sciagnela to sukienka bardzo prosta i klasyczna sie okazala,za to suknia Clarka mi sie bardzo podobala oprocz tego czegos na glowie
no,ale w koncu to wybieg mody,wszystko dozwolone 
[ Dodano: 2006-06-09, 19:23 ]
Zapomnialam dodac ,ze Kimberly na poczatku wygladala jak w kokonie w tej sukni
Odcinki były takie zabawne. Pokazy bardzo mi sie podobały 
jak zobaczyłem Kimberly to się chyba z 15 minut śmiałem ,ale dobrze jej tak ,po co przechodziła do obozy wroga,pomysły CJ-orginalne
Wygrała pokaz firma Sectra Fashions ,której kibicowałem i bardzo się z tego cieszę
Rozstanie Macy i Thorna trochę naciągane ,niby Thorne mówił iż będzie z Macy pomimo kłotni rodzin Forresterów kontra Alexandrów & Spectrów & Garrisonów , a tutaj zerwał z Macy. To oznacza ,że naprawdę kocha Brooke
oj szykują sie bardzo ciekawe odcinki.
PS jutro w sobote jest Moda ,nie zapomnieć czasem
jak zobaczyłem Kimberly to się chyba z 15 minut śmiałem ,ale dobrze jej tak ,po co przechodziła do obozy wroga,pomysły CJ-orginalne
Wygrała pokaz firma Sectra Fashions ,której kibicowałem i bardzo się z tego cieszę
Rozstanie Macy i Thorna trochę naciągane ,niby Thorne mówił iż będzie z Macy pomimo kłotni rodzin Forresterów kontra Alexandrów & Spectrów & Garrisonów , a tutaj zerwał z Macy. To oznacza ,że naprawdę kocha Brooke
PS jutro w sobote jest Moda ,nie zapomnieć czasem
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie