Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Niestety uciekł mi początek odcinka, włączyłam dopiero o 16. Żałuję że nie widziałam Amber jak się śmiała. Teraz robi się ciekawie w temacie Brooke-Thorne. Już czekam na ciąg dalszy tego pokręconego romansu. ::chytry::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Cynthio, wczoraj też Amber się śmiała.... :D
A dzisiaj jak rozmawiała z Rickiem to ciągle nabijała się z Kim ku jego złości...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Cynthia

Głupiutka Amber, ale i tak ja lubię.
Awatar użytkownika
B@r

Cynthia pisze:Głupiutka Amber, ale i tak ja lubię.
Lubimy takie same postacie jak widać. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

a mnie Rick wkurzył ::kwasny:: jak mógł tak powiedzieć do Amber...dał jej do zrozumienia, że zależy mu na Kim..:( A Amber lubię coraz bardziej i mogliby pokazać co tam Becky porabia.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Mnie też Rick zdenerwował,gdyby do mnie w ten sposób powiedział mąż to byłby biedny ::krzyw:: I nie dziwię się Amber,też na jej miejscu bym sie pewnie śmiała, w końcu był to zabawny incydent :mrgreen: ::cojest:: żal mi jedynie Macy,biedaczka....
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Buahahahaha biedna Kim:D jakos nie jest mi jej zal,bo przez nastepne 100 odcinkow bedzie jeden wielki lament wrrrrrr ::kwasny:: zalosne....jak Amber zaczela sie smiac to ja razem z nia i brawo dla niej,bo tej glupiej blondynce sie nalezalo!ot co!ha! :lol:

[ Dodano: 2006-06-09, 19:23 ]
Zapomnialam dodac ,ze Kimberly na poczatku wygladala jak w kokonie w tej sukni :D a jak sciagnela to sukienka bardzo prosta i klasyczna sie okazala,za to suknia Clarka mi sie bardzo podobala oprocz tego czegos na glowie ::jezyk:: no,ale w koncu to wybieg mody,wszystko dozwolone :)
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Mi też bardziej podobała sie suknia Clarka. Była przecudowna, sama chciałabym mieć taką na własnym ślubie. ::rad::
Awatar użytkownika
Cynthia

To co modelka Spectry miała w rękach było bardzo ładne, taka srebrna wiązanka. A Kim miała tą mufkę jakby tylko poto, żeby zasłonić pupę.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Odcinki były takie zabawne. Pokazy bardzo mi sie podobały ::rad::
jak zobaczyłem Kimberly to się chyba z 15 minut śmiałem ,ale dobrze jej tak ,po co przechodziła do obozy wroga,pomysły CJ-orginalne
Wygrała pokaz firma Sectra Fashions ,której kibicowałem i bardzo się z tego cieszę ::krzyw::
Rozstanie Macy i Thorna trochę naciągane ,niby Thorne mówił iż będzie z Macy pomimo kłotni rodzin Forresterów kontra Alexandrów & Spectrów & Garrisonów , a tutaj zerwał z Macy. To oznacza ,że naprawdę kocha Brooke :serce: oj szykują sie bardzo ciekawe odcinki.

PS jutro w sobote jest Moda ,nie zapomnieć czasem ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

"modelka foressterow wypiela sie " hehehe Ambrossia byla przecudna hehe ten jej smiech :mrgreen: jakze zarazliwy!! no a rick to ASSHOLE w doslownym tlumaczeniu!! hehehe ::jezyk::

no ale Kimmy ma to co chciala!! bedzie "slawna"
Awatar użytkownika
B@r

santylia pisze: hehehe Ambrossia byla przecudna hehe ten jej smiech :mrgreen: jakze zarazliwy!!
Obłędny był... :mrgreen: Też mnie nim zaraziła i śmiałem się z nią... ::loll::
Awatar użytkownika
Cynthia

Będzie powtórka? A może ktoś zamieści tu początek odcinka z Amber. :|
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Śmiech Amber, nabijanie się z Kim to chamstwa! Amber może, a nawet powinna obawiać się Kim, ale nie śmiać się z niej. Zgrywa damę, a nawet nie wie co upadek Kimberly oznacza dla rodziny jej męża. ::kwasny:: :?
Awatar użytkownika
Cynthia

Kim się narzuca Rickowi, łazi za nim i ciągle robi maślane oczy, więc nie dziwię się Amber że tak zareagowała. Rzeczywiście powinna się powstrzymać, ale przecież wiemy skąd pochodzi i tego nie da się tak łatwo zmienić.
Zablokowany