Bieżące odcinki cz. 1
no pisząc że jest "zakręcona jak słoik" to chodziło mi właśnie że jest zdezorientowanaBrooklyn pisze:Wiele razy było widać, że Becky jest zdezorientowana. Poza tym pytała Amber, o co jej chodzi, gdy ta ją wyrzucała.mailo pisze:Becky to juz jest tak zakręcona jak słoik - raz ma się wynosić, potem znowu zostać, ale nie u Amber tylko u Stefy. Dziwne że nic nie podejrzewa.
do VIZAR'A
haha cudna powiadasz?!! a co bylo i zapewne nadal jest w niej takie cudne??hmm?

Re: do VIZAR'A
O gustach podobno się nie dyskutuje.santylia pisze:haha cudna powiadasz?!! a co bylo i zapewne nadal jest w niej takie cudne??hmm?![]()
![]()
![]()
Slicznie wyglada
jak nie "ta" Becky
w dziale "Spojlerowym" znajduje sie jej galeria ,wiec jesli jeszcze Cie tam nie bylo to zapraszam

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
W sobotnim odcinku telefon CJ'a odebrała Steph. Między nimi doszło niedawno do starcia. Dziwi mnie więc, że Steph nie zaczęła gadać na CJ'a Becky i Amber ani nie powiedziała nic CJ'owi. Czyżby ona zapomniała o kłótni czy może nie poznała go po głosie.
A CJ był jakiś markotny w czasie rozmowy z Becky, ale to chyba przez zazdrość o Kim, a nie usłyszenie Steph. 

-
Ryan Lavery
Myślę, że CJ był raczej zawstydzony, głupio sie czuł umawiając sie na randkę z całkiem obcą dziewczyną, w dodatku oficjalnie jest z Kimberly. Ona o tym często zapomina i może dlatego się zdecydował. Becky też czuła się w tej rozmowie niepewnie.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Trudno powiedzieź, że oni są razem.Cynthia pisze:Myślę, że CJ był raczej zawstydzony, głupio sie czuł umawiając sie na randkę z całkiem obcą dziewczyną, w dodatku oficjalnie jest z Kimberly. Ona o tym często zapomina i może dlatego się zdecydował. Becky też czuła się w tej rozmowie niepewnie.
-
MarjorieLecter
Te sceny też mi się podobałyjahek pisze:Mroczne sceny z Taylor to cos nowegoNie rozumiem jednak zachowania Taylor, mogła po prostu wezwać taksówkę, która zawiozłaby bezdomnego do tego domu Alberta i byłoby po sprawie... no chyba, że kobiety w ciąży myślą tylko o dziecku (w tym przypadku dzieciach)...
A ostatni odcinek się fajnie skończył
- Marek Forrester