Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
vizar

Post autor: vizar »

a dla mnie Kim zawsze jest cudna :serce: to w jaki sposób opowiadała Rickowi swoja wizje było urocze 8)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Brooklyn pisze:
mailo pisze:Becky to juz jest tak zakręcona jak słoik - raz ma się wynosić, potem znowu zostać, ale nie u Amber tylko u Stefy. Dziwne że nic nie podejrzewa.
Wiele razy było widać, że Becky jest zdezorientowana. Poza tym pytała Amber, o co jej chodzi, gdy ta ją wyrzucała.
no pisząc że jest "zakręcona jak słoik" to chodziło mi właśnie że jest zdezorientowana :mrgreen:
Awatar użytkownika
santylia

do VIZAR'A

Post autor: santylia »

haha cudna powiadasz?!! a co bylo i zapewne nadal jest w niej takie cudne??hmm? ::kwasny:: ::kwasny:: :mrgreen: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Re: do VIZAR'A

Post autor: Brooklyn »

santylia pisze:haha cudna powiadasz?!! a co bylo i zapewne nadal jest w niej takie cudne??hmm? ::kwasny:: ::kwasny:: :mrgreen: ::jezyk::
O gustach podobno się nie dyskutuje. ::jezyk::
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Faktycznie Santylia :: bow :: , SZOK ::plask wczolo:
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

Slicznie wyglada :mrgreen: jak nie "ta" Becky ::ok:: w dziale "Spojlerowym" znajduje sie jej galeria ,wiec jesli jeszcze Cie tam nie bylo to zapraszam :mrgreen: :D :: bow ::

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

vizar pisze:a dla mnie Kim zawsze jest cudna :serce: to w jaki sposób opowiadała Rickowi swoja wizje było urocze 8)
Jak urocza świruska, ale o gustach się niedyskutuje :lol:
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Brooklyn

W sobotnim odcinku telefon CJ'a odebrała Steph. Między nimi doszło niedawno do starcia. Dziwi mnie więc, że Steph nie zaczęła gadać na CJ'a Becky i Amber ani nie powiedziała nic CJ'owi. Czyżby ona zapomniała o kłótni czy może nie poznała go po głosie. ::krzyw:: ::cojest:: A CJ był jakiś markotny w czasie rozmowy z Becky, ale to chyba przez zazdrość o Kim, a nie usłyszenie Steph. Obrazek
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Na pewno nie zbyt przypadła mu do gustu Becky... i bidulek tęsknił za nieskalaną Kimberly... :P
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Myślę, że CJ był raczej zawstydzony, głupio sie czuł umawiając sie na randkę z całkiem obcą dziewczyną, w dodatku oficjalnie jest z Kimberly. Ona o tym często zapomina i może dlatego się zdecydował. Becky też czuła się w tej rozmowie niepewnie.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Brooklyn

Cynthia pisze:Myślę, że CJ był raczej zawstydzony, głupio sie czuł umawiając sie na randkę z całkiem obcą dziewczyną, w dodatku oficjalnie jest z Kimberly. Ona o tym często zapomina i może dlatego się zdecydował. Becky też czuła się w tej rozmowie niepewnie.
Trudno powiedzieź, że oni są razem. ::kwasny:: Chyba że w oczach CJa. ::loll::
krzysno

Post autor: krzysno »

Brooklyn pisze:Trudno powiedzieź, że oni są razem. ::kwasny:: Chyba że w oczach CJa. ::loll::
CJ mógłby sobie ta lalkę odpuścić, Kimberly i tak ma go gdzieś, nawet jak się całuje to widzi Ricka
jahek

Post autor: jahek »

Mroczne sceny z Taylor to cos nowego :) Nie rozumiem jednak zachowania Taylor, mogła po prostu wezwać taksówkę, która zawiozłaby bezdomnego do tego domu Alberta i byłoby po sprawie... no chyba, że kobiety w ciąży myślą tylko o dziecku (w tym przypadku dzieciach)...
MarjorieLecter

Post autor: MarjorieLecter »

jahek pisze:Mroczne sceny z Taylor to cos nowego :) Nie rozumiem jednak zachowania Taylor, mogła po prostu wezwać taksówkę, która zawiozłaby bezdomnego do tego domu Alberta i byłoby po sprawie... no chyba, że kobiety w ciąży myślą tylko o dziecku (w tym przypadku dzieciach)...
Te sceny też mi się podobały :D A Taylor nie wezwała taksówki, bo wątek by się za szybko skończył ::jezyk:: i to by było troche nudne...
A ostatni odcinek się fajnie skończył :wink: ciekawa jestem kto jest tą postacią za drzwiami ::chytry:: może Georg... a może Ridge...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Gdyby to George ja bym nie otwierał, ale Taylor była przerażona kiedy zobaczyła cień za drzwiami!
Nobody does it better
Zablokowany