Życie na fali (The O.C.)
- Marek Forrester
Dziś Marissa zdecydowanie zbliżyła się do Ryana, i dobrze
Marissa mogła powiedzieć prawdę Sethowi o tym ,że Summer nie zwraca na niego uwagi, chłopak jeszcze bardziejsię zaangażuje i plum... Kirsten chyba nie może nadal przekonać do Ryana, gdyby decyzja o tym czy może zostać w Orange Country zależała tylko od Sandiego to pewnie Ryan mieszkałby z nimi... Choć w domku przy basenie, Seth w końcu miałby przyjaciela, bo tak chyba nikt go nie lubił. Kibicuje Marissie zauważyłem ,że jest wspaniałą dziewczyną!
Nobody does it better
Widziałem wczoraj 2 odcinek. Na początku nudził mnie. Dopiero później się rozkręcił i fajnie się to oglądało.
Marissa mogła się spodziewać jak zearaguje Ryan, choć mogła się czuć zawiedziona. Trudno o oceniać mi tę postać po jednym odcinku. Gdy ojciec ją przytulał, nie wyknęła mu problemów, tego gdzie szuka pomocy. Może to świadczyć o tym, że nie potrafi stawić czoła problem.
Mnie, póki co, serial się bardzo podoba
Na godzinę emisji nie narzekam, bo z reguły i tak wszystko nagrywam i dopiero potem oglądam, a i tak wiadmomo, że TVN słynie z niezbyt trafionych pór emisji, zwłaszcza popularnych seriali. Szkoda, że nie reklamują "Życia na fali",
a może po prostu nie widziałem
Z tego co mi wiadomo to będą 2 sezony, a serial będzie najpierw o 14.15, a póżniej o 14.40. A Niemcy zaczęli właśnie 3 sezon, tylko, że oni emitują co tydzień...
Z tego co mi wiadomo to będą 2 sezony, a serial będzie najpierw o 14.15, a póżniej o 14.40. A Niemcy zaczęli właśnie 3 sezon, tylko, że oni emitują co tydzień...
- Marek Forrester
- Marek Forrester
To znaczy ,że możemy nie zobaczyć 3 sezonu, jesli czekają na wyniki oglądalności, w tych godzinach serial ogląda około 1 mln osób... Nie wróże nic dobrego, ale dziwne ,że taki hit w amerykańskiej TV (taki sam jak LOST czy DesperateHousewives) a oni dawają go o 14:00 i to codziennie! Myśle ,że wkrótce TVN7 wyemituje też The O.C. w soboty o 19:10 tak jak teraz "Pogodę na miłość".
Nobody does it better
Piter
Chciałbym wiedzieć jak dalej potoczą się losy Ryan'a i Marissy oraz czy do obsady dołączą jacyś nowi bohaterowie, jak to było na przykład w "Jeziorze marzeń".
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Kilka fotek
Ten serial jest niby podobny do innych tego typu amerykańskich produkcji, a jedna wydaje mi się, że jest jakiś inny, wyróżnia się
W "ŚS" przczytałem, że jest obowiązkowy dla fanów "Jeziora marzeń" i "BH90120". Szczerze mówiąc, nie wydaje mi się
Tamte seriale były skierowane prawie wyłącznie dla młodzieży, a ten, choć jest w większej części o młodzieży, jest chyba dla trochę szerszego grona, ale mogę się mylić, znawcą nie jestem
Podoba mi się czołówka, ale trochę krótkawa. 2 rzeczy mi trochę wadzą:
-zbyt mało bohaterów. Czasem przynudza jak w kółko jest o tych samych. To już chyba na wyspie w "Lost" jest więcej osób....
- niektóre dialogi i wątki są bardzo naciągane. Niby po "MNS" już nic nie powinno wydawać się grubymi nićmi szyte, a jednak
jest trochę wpadek, a po serialu, który jest emitowany raz w tygodniu (przynajmniej w USA) więcej się wymaga. W "GNW" też naciągają, ale tak, żeby było śmieszniej, bo to jest komediowy serial, ale ten nie. Sorry, ale ostatnio chyba 2 Ryan zarzucał Lukowi, że goli klatę, a gościowi spod koszuli kłaki wyłaziły tak, że nie mam pytań (dołączam fotkę).
Mimo tego, co napisałem, to serial ,nadal oceniam pozytywnie

Ten serial jest niby podobny do innych tego typu amerykańskich produkcji, a jedna wydaje mi się, że jest jakiś inny, wyróżnia się
-zbyt mało bohaterów. Czasem przynudza jak w kółko jest o tych samych. To już chyba na wyspie w "Lost" jest więcej osób....
- niektóre dialogi i wątki są bardzo naciągane. Niby po "MNS" już nic nie powinno wydawać się grubymi nićmi szyte, a jednak
Mimo tego, co napisałem, to serial ,nadal oceniam pozytywnie

Serial jest genilany!
obejrzałem te cztery odcinki i jestem zachwycony. Masz rację, ten serial czymś się wyróźnia od pozostałych. I tym czymś jest niesamowita atmosfera. Podoba mi się ten luz i pomysł - życie nastolatków! Takich seriali powinno być jak najwięcej! Jestem pewien, że zastąpi on pustkę po ukochanmy "Jeziorze marzeń" oraz niezastąpionym "Beverly Hills 90210". Pozdro dla wszystkich fanów "The O.C." 
- Marek Forrester
Ja też jestem pozytywnie nastawiony do tego serialu, ma swój nastrój, jest zupełnie inny niż pozostałe seriale. Jestem ciekaw co dalej z Jimmym, ojcem Marissy. Ten facet jest szalony i żyje chwilą. Luke chyba już nie będzie wchodził w drogę Marissie, skoro sam z nią zerwał to powinien dać jej spokój.
Nobody does it better