Post autor: start »

[quote="Bartex"]Dziś obejrzałem i humor mi się poprawił... :)
W starciu jestem za Steph.
Brooke jest jej przeszkodą. Kiedy jeszcze jej nie było, Steph i Eryk żyli sobie pomału z dzieciakami. Steph nakreśliła sobie wizję swojej rodziny za 20 lat (czyli teraz) i postanowiła, że tak będzie. Dlatego nie dziwie się, że skręca kiedy widzi, co robi Brooke. Bo według Steph Brooke to przeszkoda w doprowadzeniu tej wizji rodziny szczęśliwej, poukładanej i "opracowanej" do realności

Nie zupełnie tak było, chyba nie żyli sobie pomału, gdyż Eryk już wtedy miał nieco dość zachowania swojej żony i romansował, chociaż rozwiódł się dopiero dla Brooke, więc Stefa może mieć do niej pretensje, ale ani Ridgowi, ani Thornowi Brooke nie zrobiła nic złego. To Ridge ponosi winę za istnienie miłosnego trójkąta, latał jak opętany od Brooke do Taylor i z powrotem. A przejęcie przez nią firmy było konsekwencją podstępu Forresterów, który obrócił się przeciwko nim. Bartex piszesz o poukładanej rodzinie, ciekawe jak pasuje do niej Stefa ze swoimi morderczymi zapędami.

Post autor: gregi »

dzis dopiero obejrzalem te schizy Steph. przegiela, zdecydowanie! Brooke z reką w gipsie a ta jej z piesci. ale przynajmniej cos sie dzieje :)

Post autor: Marek Forrester »

Zauważcie w oczach Stephanie jest taka nienawiść do Brooke, ale ta nieświadomie bo jak można planować zakochiwanie się. Brooke nie chciała się zakochac w Thornie to jej serce każe... Stephanie naprawdę przeraziła mnie... Obie panie są szalone i kontrowersyjne ale Brooke wyraźnie się boi.
Nobody does it better

he a ty bys sie nie bal jakby wariatka w czasie burzy wparowala do ciebie i wymachiwala pogrzebaczem?
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Gregi proszę przestudiuj sobie jeszcze raz regulamin, a zwłaszcza punkt 11.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Brooke sama się o to przez lata prosiła! ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Brooke »

Bardzo podobała mi się Stephanie :) . Cóż miała rację Brooke nie przepuści żadnemu z Forresterów. ::ok:: Śmieszy mnie jak Brooke twierdzi, że ona i Thorne są dla siebie stworzeni i że z Macy nie będzie szczęśliwy ::loll:: , jak chciała Ridge’a to też twierdziła, że są dla siebie stworzeni a Taylor nie da mu szczęścia ::loll:: . Nie wiem niestety jak było z Erick’iem :( . Wygląda na to, że wszyscy mężczyźni z klanu Forresterów są stworzeni dla Brooke i tylko z nią mogą być szczęśliwi. ::loll::
Muszę przyznać, że podczas tej całej walki Steph i Brooke stało się coś dziwnego Stephanie zdążyła poprawić swój rozmazany makijaż. ::loll::
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Post autor: Bartex »

start pisze:
Bartex pisze:Dziś obejrzałem i humor mi się poprawił... :)
W starciu jestem za Steph.
Brooke jest jej przeszkodą. Kiedy jeszcze jej nie było, Steph i Eryk żyli sobie pomału z dzieciakami. Steph nakreśliła sobie wizję swojej rodziny za 20 lat (czyli teraz) i postanowiła, że tak będzie. Dlatego nie dziwie się, że skręca kiedy widzi, co robi Brooke. Bo według Steph Brooke to przeszkoda w doprowadzeniu tej wizji rodziny szczęśliwej, poukładanej i "opracowanej" do realności

Nie zupełnie tak było, chyba nie żyli sobie pomału, gdyż Eryk już wtedy miał nieco dość zachowania swojej żony i romansował, chociaż rozwiódł się dopiero dla Brooke, więc Stefa może mieć do niej pretensje, ale ani Ridgowi, ani Thornowi Brooke nie zrobiła nic złego. To Ridge ponosi winę za istnienie miłosnego trójkąta, latał jak opętany od Brooke do Taylor i z powrotem. A przejęcie przez nią firmy było konsekwencją podstępu Forresterów, który obrócił się przeciwko nim. Bartex piszesz o poukładanej rodzinie, ciekawe jak pasuje do niej Stefa ze swoimi morderczymi zapędami.
Ja nadal pozostane przy swoim zdaniu - Stephanie po pierwsze była normalną(teraz oczywiscie też jest ale to wszystko ją wykańcza) osobą zanim nie pojawiła sie Brooke. Według mnie to dopiero ta kobieta doprowadzała Steph do granicy wytrzymałości co eksplodowało w ostatnich odcinkach. Steph dba o honor swojej rodziny i doszła do wniosku, że ten honor całkowicie by przestał istnieć, gdyby Brooke zaczęła kombinować z ostatnim Foresterem - czyli Thorne'm. A ponieważ zaczęła, Steph bierze sprawy w swoje ręce.
Nie rozumiem Brooke, czy naprawdę jest sens "zaliczenia" całej tej rodziny?
A Steph pasuje do tej rodziny pierwszorzędnie - to Brooke robi cyrk z niej i w niej....
Pozdr.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

Post autor: Cynthia »

Dobrze, że Brooke jest tylko hetro, bo jakby była bi, to by miała więcej do zaliczania, jeszcze córki Steph i ona sama. :lol:
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"

Post autor: Adex-fan Brooke »

Cynthia pisze:Dobrze, że Brooke jest tylko hetro, bo jakby była bi, to by miała więcej do zaliczania, jeszcze córki Steph i ona sama. :lol:
::loll:: ::plask wczolo: To Stephanie mogłaby być jeszcze bardziej zła delikatnie mówiąc
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Oleg pisze:Gregi proszę przestudiuj sobie jeszcze raz regulamin, a zwłaszcza punkt 11.
Co to wyklad z języka polskiego? :wink:
prawde mowiac jesli chodzi o klikanie na klawiaturze kompa to przyzwyczailem sie ze pisze malymi literami bo nie chce mi sie wciskac klawisza Shift. ciezko bedzie mi zmienic nawyki.

A zeby ten post byl zwiazany z tematem to mysle ze z punktu widzenia Stephanie i Brooke, to mozna zrozumiec obie panie w swoich kwestiach, ale oczywiscie ja jestem po stronie Brooke :serce:

Post autor: Boldfanka »

Ludzie! Przecież Eryk rozstał się wcześniej ze Stephanie, bo miał romans z Beth, swoją ukochaną jeszcze z college'u.
Zresztą wcześniej to Stephanie rozwaliła ten związek, bo złapała Eryka na ciążę (Ridge) i zmusiła do małżeństwa.
Brooke nie rozwaliła małżeństwa Eryka i Stephanie!!!!! Eryk był wtedy samotny po rozstaniu z Beth na skutek intryg Stephanie (wysłała Beth do Paryżą).
Eryk pocieszał Brooke gdy rzucił ją Ridge po długim okresie narzeczeństwa (nawet była z nim w ciąży i poroniła) dla Caroline, która rozwiodła się wtedy z Thornem.
Przecież oni wymieniają się i zmieniają partnerów jak rękawiczki , a wy tylko potępiacie w kółko Brooke.
Wierzycie w słowa tej wściekłej wiedźmy Stephanie, która wrzeszcząc w swojej obsesyjnej nienawiści nawet myli kolejność związków Brooke z Erykiem i Ridgem.
Stephanie nienawidzi Brooke niezależnie od tego co ona robi. A zaczęło to się od nienawiści do Beth - matki Brooke.
Żeby właściwie ocenić Brooke należałoby oglądać ten serial od początku.
Jak się nie zna historii to nie można właściwie oceniać teraźniejszości, a także moralności Brooke na podstawie kłamliwych, obsesyjnych wrzasków Stephanii. ::plask wczolo:

P.S.
A co do choroby Taylor, to kolejna kpina z widzów ::kwasny::
Jak można mieć objawy gruźlicy w jeden dzień po ew. zarażeniu ::cojest:: ::plask wczolo: ::loll:: Mogliby trochę odczekać ::loll::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zgadzam się z tobą Boldfanko :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: livy »

Stephanie wspaniale wygląda jako szalona :mrgreen: , aktorka cudownie zagrała te sceny. A rozmowy Taylor i Ridge'a z lekarzem o chorobie (jeszcze nie wykrytej) są bez sensu ::plask wczolo: nie mogę tego słuchać :shock:

Post autor: bethy »

Boldfanko ale jednak Brook nie byla w porzadku Eryk nie byl wtedy do konca wolny po pierwsze nie rozwiodl sie ze Stef a po drugie byl jeszcze zaangazowany w zwiazek z Beth, nie wiem czy pamietasz jak Beth prosila Brook zeby jednak sie znim nie wiazala bo to jest milosc jej zycia ( i Beth potrafie zrozumiec, ale Brook nie potrafie wyciac matce taki numer) zreszta w tamtych czasach mialam wrazenie ze cala rodzina Loganow chce sie zwiazac z Foresterami... dziwny zbieg okolicznosci
Stefen(nie pamietam dobrze imienia) chcial byc z Christen
Donna z Tohrnem
Beth z Erykiem
Brook wiadomo z kim.. :)
Szlak mnie trafial bo widac bylo czym cala rodzina sie kierowala no i Brook sie w koncu udalo wejsc do rodziny przy pomocy jej "sztuczek"
btw masz racje trzeba ogladac mns od poczatku zeby kogos krytykowac :)
Zablokowany