Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Ja też nie mogę uwierzyć w miłość Brooke do Thorna. Wiem z własnego doświadczenia, że jak się kocha mężczyznę, który ma braci, to jego bracia nie są równie atrakcyjni. Nie można sobie zrobić takiego zastępstwa, to nigdy nie będzie to samo. A ona chyba jest bardzo zdesperowana, albo całkiem zgłupiała. Bo jak można spać z bratem faceta, którego kocha od lat? A potem będzie sobie ich porównywać? Albo jak będzie mogła znowu być z Ridgem, to mu powie "jestewś najlepszy" ::jezyk:: Szkoda mi Brooke, bo zamiast znaleźć miłość uwikłała się w kolejne problemy.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke lubi problemy! Ale ja myśle ,że przesadziła, kocha Ridga wciąż tak mówiła ,że nie wyleczyła się z miłości do niego ale brata owineła sobie na palec. Sądze ,że to chwilowe zauroczenie, straciła przyjaciela, zyskała miłość?
Nobody does it better
delll

Post autor: delll »

W realu to ja bym się mocno zastanawiała, czy Brooke nie jest przypadkiem jakąś nimfomanką :)
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

"Moda..." to mało ambitny serial. Scenarzyści nieczego przed widzami nie ukrywają. Jeśli zatem mówią nam, że Brooke jest zakochana w Thornie'ie, jest to prawdą.
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

A jak byla ubrana Becky przeoczylam wczorajsze odcineki a bylam ciekawa czy bardzo sie zbalznila? I jak wygladala jej rozmowa z Erykiem? Jak by mi ktos opowiedzial bylabym wdzieczna :)
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Wygląd Becky możesz zobaczyć w Galerii zdjęć z TVP 1.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Becky wyglądała jakby przyjechała z Rancha! A wszystko to wina Tawny oczywiście heh :lol:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Zanim Amber zacznie czepiać się Becky, niech spojrzy w lustro.
anian76

Post autor: anian76 »

Rzeczywiście Becky wyglądała jakby wróciła z potańcówki w stylu country, a nie uczestniczyła w rozmowie kwalifikacyjnej. Bez wyczucia smaku i stylu i baardzo bezkrytyczna. Chyba wolałam ją w ogrodniczkach i rozciągniętej koszuli.

Natomiast sceny z Rickiem i anielską Kimberly są beznadziejne, podobnie jak z Manekinem i Herbatką. Im ich więcej tym bardziej nie chce się oglądać serialu.

Szkoda, że nie pokazali wczoraj Bruczki i Thorna. Obecne odcinki bez nich to strata czasu.
Bóg ukrył piekło w samym sercu raju - Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Brooklyn pisze:Zanim Amber zacznie czepiać się Becky, niech spojrzy w lustro.
Co ty wygadujesz? Amber nie wygląda źle, napewno potrafi ubrać się lepiej niż Becky.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dzisiejsze odcinki, mimo, że bez Brooke, były dość ciekawe. Najpierw wzruszyła mnie Taylor - widać, że bardzo boi się o dzieci. Zaryzykuje nawet własne zdrowie i życie oby tylko dzieci urodziły się zdrowe. Świetna postawa, brawo Taylor! Ale o siebie też trzeba dbać.
Dziwi mnie niezmiernie, że między Rickiem i Kimberly do niczego nie doszło. Dziwne, wręcz bardzo - że Rick nie skorzystał z okoliczności... ::chytry::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Irytuje mnie stanowisko Kim w sprawie Brooke i Thorne'a, ale dziś
mówiła całkiem do rzeczy. :wink: Poza zbiżeniami na jej zapadnięte konciki ust,
całkiem przyjemnie ją się oglądało. :D Niestety nie mogę tego powiedzieć o CJu.
Dziś (jak zwyklę zresztą) pokazał jaki z niego palant. Ma pretensje do Kim,
że nie podoba jej się tak brzydal jak on. ::loll:: Tay była żałosna. Gdy wyciąnęła
tę Biblię, bałem się, że zacznie "śpiewać" ::cojest:: Amber wyglądała dziś wstrętnie.
Niestety Louren też. ::cojest:: Zato Becky była boska. :serce:
Tylko gdzie podziała się Brooke :?: :!: Zażyła nasenne tabletki Thorne'a i przespała
kilka ostatnich odcinków czy co :?: :!: :|
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Rewelacyjna scenka z Kim i Rick'iem. Łatwo dostrzec tę więź między obojgiem. Romantyczna atmosfera,czułe słówka,jednym słowem 'skonsumowana okazja' na bycie tylko we dwoje... :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Kim to jakaś wariatka, najpierw udaje świętą, a potem mówi Rickowi, żeby rozwiódł się z Amber, blee :roll: Taylor ostatnio jakoś polubiłam i szkoda mi jej, a co do Becky to mało się zmieniła, jak miała spięte włosy to jakoś tak ładniej jej było - ale to moje zdanie ::loll::
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Hej!
Od dawna podoba mi się ta stronka ale nigdy wcześniej sie nie wpisywałam. Moją ulubioną postacią jest Brooke, bo chyba tylko ona jedna jest normalna osoba z krwi i kości. Cała reszta to albo święte (np. Taylor ) albo ofiary losu (Macy)...Brooke jest fajna bo czasem postępuje słusznie, a czasem nie i to jest normalne. Jestem bardzo zaskoczona, że cieszy sie na forum tak małym poparciem, bo z tego, co przeczytałam powyżej jest bardzo lubiana...dziwne...
Jasmine
Zablokowany