Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

Niech truciznę wywiozą na syberie, bo do serialu nic nie wnosi ::loll::
Myl

Post autor: Myl »

No ale ostatnio jest dużo scen z Kimberly, a jak wyjdzie na jaw, że Erik to nie jest dziecko Ricka, bedzie jeszcze więcej. :twisted:

Te sceny z księciem z bajki były żałosne :?
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Ha!a jednak dziecko zostalo z Amber;)i tak ma byc :D
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Marisa

Post autor: Marisa »

Nom :mrgreen: Dzisiaj trucizna zaś truła przez pół odcinka ::bojesie::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziecko należy się zarówno Becky jak i Amber ,więc w tym sporze bylem bezstronny
ale Kim ::ysz:: ona non stop gania za Rickiem i do niego beczy,ona jest taka przesłodzona i mdła :evil: :evil: więcej nie wytrzymam,to jest jedyna postać ,która mnie irytuje
Trochę przekonałem się do Tawny bo serial się potoczył dalej i już swojego tradycyjnego zdania nie mówi
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Nie wiem jak dlugo jeszcze wszyscy wytrzymaja z Kim i jej fantazjami ::kwasny:: bleeeah ::jezyk::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Kimbershit jest tak słodka, że mozna od niej dostać próchnicy. Mimo, że w tej sukni i ładnie udekorowanych włosach wyglądała naprawdę ładnie - to jak zaczęła myśleć i wyobrażać sobie jakieś 'nieczystości mornalne' z Rickiem - zupełnie zepsuła mi chęć obejrzenia tej sceny. Bardzo podobała mi się postawa mojej ukochanej Brooke. Nie wiem czy zwróciliście uwagę na scenę gdy po cichu weszła do mieszkania Amber gdy ta rozmawiała przez telefon z Tawny. Brooke weszła wtedy z taką gracją i kobiecością. W ogóle ta piękna sukienka dodawała aktorce uroku.. :serce: :serce: :serce: W każdym razie Brooke wie, że coś tu jest nie tak i mam nadzieję, że dość szybko dowie się prawdy. Nie chciałbym żeby Becky wyjechała z L.A. teraz kiedy znalazła już synka.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak gracja Brooke a w oczach chęć zdemaskowania Amber i tego aby jej małżeństwo z Rickiem zostało unieważnione.... Kobieta przyparła Becky do muru, Brooke bardzo chce poznać tajemnice Amber ale czy Becky się ugnie pod jej prośbami!?
Nobody does it better
Myl

Post autor: Myl »

No ja uważam że Becky chyba jej powie prawde, bo mine miała dziwną :]. A co do Kimberly, to niech jej suknia drugi raz spadnie to może sie ludziom nie będzie pokazywać, i będzie z nią mniej scen :P
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
agavill

Post autor: agavill »

moze mi ktos napisac jaki argumentami amber przekonala becky? bo niestety nbei widzialam wczorajszego odcinka:(
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jak zwykle swoimi starymi śpiewkami o tym jakto mały Eryk będzie miał z nią dobrze i że Becky nie jest mu w stanie nic zapewnić. W zasadzie dokładnie to samo co dziś. Cieszy mnie, że Brooke jest taka zdeterminowana żeby poznać sekret...

Przeraził mnie dziś wygląd Taylor. Wyglądała jak żywy trup. Nie wiedziałem, że nieleczona gruźlica ma aż takie skutki. W każdym razie, moim zdaniem nie powinna czekać z porodem. Ale to bardzo szlachetny gest z jej strony, że siebie odsuwa na bok i priorytetem są dla niej nienarodzone córeczki.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No Taylor ma specjalną charakteryzację :wink: najciekawsze że chce się spotkać z Brooke! Oglądajcie kolejne odcinki!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Ambershit jakie miała przerażenie w oczach jak Becky powiedziała, że nie pojedzie :lol: Znów zaczeła swoją gadkę, że oczywiście tak jest najlepiej dla dziecka itp, a tak naprawde to jest najlepiej dla niej ::krzyw:: Potem raz dwa bezczelnie wsadzić Becky do samolotu i rozkoszować się szczęścliwą rodzinką :evil:
Brukowiec dziwne, że taka podejrzliwa a jeszcze wszystkiego w całość nie ułożyła :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke się nie mieści w głowie że prawdziwe dziecko zmarło, prędzej obstawiałbym że wymyśli, iż Amber oddała gdzieś bo to Raymonda. Co do Amber ładnie wyglądała bez makijażu. I jaka ulga że słodkiej Kim nie było. Fajna scenka jak wchodzi Becky z Amber do domu a Rick,Brooke,Eric i Stephanie sie odwracają. Może ktoś da fotki z tego drugiego odcinka?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

jakies dłoujące odcinki dzisiaj były:( Taylor taka biedna chora. W ogóle jak po ten piasek sięgnęła to tak jakos dziwnie reke wygieła, az mi jej żal było. Nawet Ridge jakiś smętny, zupełnie jak nie on, ale to zrozumiałe. Amber i Becky sie obydwie poryczały:( chyba sie za bardzo wczuwam:(
Zablokowany