Bieżące odcinki cz. 1
Dziecko należy się zarówno Becky jak i Amber ,więc w tym sporze bylem bezstronny
ale Kim
ona non stop gania za Rickiem i do niego beczy,ona jest taka przesłodzona i mdła
więcej nie wytrzymam,to jest jedyna postać ,która mnie irytuje
Trochę przekonałem się do Tawny bo serial się potoczył dalej i już swojego tradycyjnego zdania nie mówi
ale Kim
Trochę przekonałem się do Tawny bo serial się potoczył dalej i już swojego tradycyjnego zdania nie mówi
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Ryan Lavery
Kimbershit jest tak słodka, że mozna od niej dostać próchnicy. Mimo, że w tej sukni i ładnie udekorowanych włosach wyglądała naprawdę ładnie - to jak zaczęła myśleć i wyobrażać sobie jakieś 'nieczystości mornalne' z Rickiem - zupełnie zepsuła mi chęć obejrzenia tej sceny. Bardzo podobała mi się postawa mojej ukochanej Brooke. Nie wiem czy zwróciliście uwagę na scenę gdy po cichu weszła do mieszkania Amber gdy ta rozmawiała przez telefon z Tawny. Brooke weszła wtedy z taką gracją i kobiecością. W ogóle ta piękna sukienka dodawała aktorce uroku..
W każdym razie Brooke wie, że coś tu jest nie tak i mam nadzieję, że dość szybko dowie się prawdy. Nie chciałbym żeby Becky wyjechała z L.A. teraz kiedy znalazła już synka.
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
Jak zwykle swoimi starymi śpiewkami o tym jakto mały Eryk będzie miał z nią dobrze i że Becky nie jest mu w stanie nic zapewnić. W zasadzie dokładnie to samo co dziś. Cieszy mnie, że Brooke jest taka zdeterminowana żeby poznać sekret...
Przeraził mnie dziś wygląd Taylor. Wyglądała jak żywy trup. Nie wiedziałem, że nieleczona gruźlica ma aż takie skutki. W każdym razie, moim zdaniem nie powinna czekać z porodem. Ale to bardzo szlachetny gest z jej strony, że siebie odsuwa na bok i priorytetem są dla niej nienarodzone córeczki.
Przeraził mnie dziś wygląd Taylor. Wyglądała jak żywy trup. Nie wiedziałem, że nieleczona gruźlica ma aż takie skutki. W każdym razie, moim zdaniem nie powinna czekać z porodem. Ale to bardzo szlachetny gest z jej strony, że siebie odsuwa na bok i priorytetem są dla niej nienarodzone córeczki.
- Adex-fan Brooke
No Taylor ma specjalną charakteryzację
najciekawsze że chce się spotkać z Brooke! Oglądajcie kolejne odcinki!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ambershit jakie miała przerażenie w oczach jak Becky powiedziała, że nie pojedzie
Znów zaczeła swoją gadkę, że oczywiście tak jest najlepiej dla dziecka itp, a tak naprawde to jest najlepiej dla niej
Potem raz dwa bezczelnie wsadzić Becky do samolotu i rozkoszować się szczęścliwą rodzinką
Brukowiec dziwne, że taka podejrzliwa a jeszcze wszystkiego w całość nie ułożyła
Brukowiec dziwne, że taka podejrzliwa a jeszcze wszystkiego w całość nie ułożyła
- Adex-fan Brooke
Brooke się nie mieści w głowie że prawdziwe dziecko zmarło, prędzej obstawiałbym że wymyśli, iż Amber oddała gdzieś bo to Raymonda. Co do Amber ładnie wyglądała bez makijażu. I jaka ulga że słodkiej Kim nie było. Fajna scenka jak wchodzi Becky z Amber do domu a Rick,Brooke,Eric i Stephanie sie odwracają. Może ktoś da fotki z tego drugiego odcinka?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city