Życie na fali (The O.C.)
-
katarzynka
- Marek Forrester
Nie mogę znieść tego całego Olivera Trask'a! Nie dość, że się wchrzania we wszystko, to w dodatku jeszcze jego podłość i bezczelność nie zna granic! Wkurza mnie też Marissa. Nie mogę zrozumieć, że tak mu zaufała. Wydaje mi się, że miłość do Ryan'a powinna być dla niej ważniejsza niż przyjaźń z Oliver'em. Być może to jest właśnie dowód, jakie to jest uczucie pomiędzy Ryan'em a Marissą...
PS: Co do Summer... strasznie mi jej szkoda... i coś czuje, że Seth'owi też serce mięknie...
PS: Co do Summer... strasznie mi jej szkoda... i coś czuje, że Seth'owi też serce mięknie...
- Marek Forrester
-
katarzynka
- Marek Forrester
Odcinek21:
Theresa postanawia pozostać w Newport. Ryan pomaga jej znaleść pracę i mieszkanie. Jimmy odkrywa co łączy Julie i Luke'a. Seth próbuje zatrzymać Annę w mieście.
Episode21:
Anna announces that she is leaving Newport to go back to Pittsburgh, which leaves Seth feeling saddened and guilt-ridden. Legal troubles brew for Caleb and Kirsten while Sandy works to solve them. Luke and Julie's secret romance is getting harder to contain, and Theresa brings a bit of trouble from Chino to the O.C.
[ Dodano: 2006-07-17, 18:53 ]
Oglądalność "The O.C." myśle zadowalająca!
Pierwsze odcinki serialu oglądało nieco ponad 650 tysięcy widzów. Kiedy emisja została przesunięta o 40 minut do przedu (na godzinę 14:40) "Życie na fali" zaczęło gromadzić do 1,1 mln telewidzów. To dobry wynik jak na tę porę emisji... W tym czasie nie ma nic ciekawszego....
Theresa postanawia pozostać w Newport. Ryan pomaga jej znaleść pracę i mieszkanie. Jimmy odkrywa co łączy Julie i Luke'a. Seth próbuje zatrzymać Annę w mieście.
Episode21:
Anna announces that she is leaving Newport to go back to Pittsburgh, which leaves Seth feeling saddened and guilt-ridden. Legal troubles brew for Caleb and Kirsten while Sandy works to solve them. Luke and Julie's secret romance is getting harder to contain, and Theresa brings a bit of trouble from Chino to the O.C.
[ Dodano: 2006-07-17, 18:53 ]
Oglądalność "The O.C." myśle zadowalająca!
Pierwsze odcinki serialu oglądało nieco ponad 650 tysięcy widzów. Kiedy emisja została przesunięta o 40 minut do przedu (na godzinę 14:40) "Życie na fali" zaczęło gromadzić do 1,1 mln telewidzów. To dobry wynik jak na tę porę emisji... W tym czasie nie ma nic ciekawszego....
Nobody does it better
-
MarjorieLecter
- Marek Forrester
W poniedziałek ostatni odcienk z pierwszego sezonu... Ostatni odcinek będzie obfitował w wiele nieoczekiwanych wydarzeń ma być wiele nowych tajemnic, stare zostaną ujawnione i pojawią się nowe problemy.
Mam nadzieje ,że to dziecko Theresy nie jest Ryana, wtedy on i Marissa musieli by się rozstać.
Mam nadzieje ,że to dziecko Theresy nie jest Ryana, wtedy on i Marissa musieli by się rozstać.
Nobody does it better
- Marek Forrester
-
compek
tutaj: http://www.ocfiles.com/episodes/the-distance.html
macie napisane co sie stanie z dzieckiem
czy theresa je urodzi? a moze zdecyduje sie na aborcje? czy bedzie to dziecko ryana czy eddiego? a moze theresa poroni?
czytacie na wlasna odpowiedzialnosc
wszystko jest w ostatnim akapicie tylko nie wiadomo co o tym myslec.....
macie napisane co sie stanie z dzieckiem
czy theresa je urodzi? a moze zdecyduje sie na aborcje? czy bedzie to dziecko ryana czy eddiego? a moze theresa poroni?
czytacie na wlasna odpowiedzialnosc
wszystko jest w ostatnim akapicie tylko nie wiadomo co o tym myslec.....
Dzisiaj był piękny i wzruszający odcinek... Serial rozpoczął się przyjazdem Ryan'a, a zakonczył jego wyjazdem
ale pocieszam się myślą, że już jutro odcinki z II sezonu i wierze, że Ryan wróci 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195