Życie na fali (The O.C.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
katarzynka

Post autor: katarzynka »

wciągnął mnie ten serial! z resztą jak chyba każdy taki młodzieżowy (Rosewell, Szkoła przetrwania, Jezioro marzeń itd.) ujmuje mnie w nim to, że jest po prostu często-gęsto zabawany:)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Co sądzicie o tym całym Olivierze!? Chłopak może i przystojny ale nic pozatym.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Nie mogę znieść tego całego Olivera Trask'a! Nie dość, że się wchrzania we wszystko, to w dodatku jeszcze jego podłość i bezczelność nie zna granic! Wkurza mnie też Marissa. Nie mogę zrozumieć, że tak mu zaufała. Wydaje mi się, że miłość do Ryan'a powinna być dla niej ważniejsza niż przyjaźń z Oliver'em. Być może to jest właśnie dowód, jakie to jest uczucie pomiędzy Ryan'em a Marissą...

PS: Co do Summer... strasznie mi jej szkoda... i coś czuje, że Seth'owi też serce mięknie... :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Summer w końcu zrozumiała ,że kocha Setha! Jednak teraz on kochający ją od "zawsze" pokochał inną, nie zauważała go a teraz ma za swoje... Summer jednak jest ostra i będzie walczyć z Anną o Setha a ta znowu jest ustępliwa, co na to Seth, nie wiem on chyba też nie.
Nobody does it better
katarzynka

Post autor: katarzynka »

ominęłam dzisiejszy odcinek w związku z czym zapytowywuję czy nie zna ktoś móze linka, żeby sobie mogła ściągnąc owy odcinek? dzwięczna bede bardzo!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Dzisiejszy odcinek był genialny xD Seth i Summer :D mniam :D no i wymiatający textami Sandy :) szkoda mi Marissy... a ta Theresa wydaje mi się niepotrzebna...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Proszę niech ktoś napisze, co było w piątkowym odcinku, bo nie oglądałem ::kwasny::
Z góry dzięki :D :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Pewnie jak zwykle same nudy... ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Odcinek21:
Theresa postanawia pozostać w Newport. Ryan pomaga jej znaleść pracę i mieszkanie. Jimmy odkrywa co łączy Julie i Luke'a. Seth próbuje zatrzymać Annę w mieście.

Episode21:
Anna announces that she is leaving Newport to go back to Pittsburgh, which leaves Seth feeling saddened and guilt-ridden. Legal troubles brew for Caleb and Kirsten while Sandy works to solve them. Luke and Julie's secret romance is getting harder to contain, and Theresa brings a bit of trouble from Chino to the O.C.

[ Dodano: 2006-07-17, 18:53 ]
Oglądalność "The O.C." myśle zadowalająca!

Pierwsze odcinki serialu oglądało nieco ponad 650 tysięcy widzów. Kiedy emisja została przesunięta o 40 minut do przedu (na godzinę 14:40) "Życie na fali" zaczęło gromadzić do 1,1 mln telewidzów. To dobry wynik jak na tę porę emisji... W tym czasie nie ma nic ciekawszego.... :)
Nobody does it better
MarjorieLecter

Post autor: MarjorieLecter »

Ten serial jest super! 8) Chciałam go oglądać od pierwszego odcinka, ale jakoś tak nie oglądałam... :( Zaczęłam niedawno, ale już się wkręciłam. Zaczynam nazywać osoby po imieniu :wink: A przy mojej skerozie to naprawdę wielki czyn ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

W poniedziałek ostatni odcienk z pierwszego sezonu... Ostatni odcinek będzie obfitował w wiele nieoczekiwanych wydarzeń ma być wiele nowych tajemnic, stare zostaną ujawnione i pojawią się nowe problemy.

Mam nadzieje ,że to dziecko Theresy nie jest Ryana, wtedy on i Marissa musieli by się rozstać.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Alexander pisze:Mam nadzieje ,że to dziecko Theresy nie jest Ryana, wtedy on i Marissa musieli by się rozstać.
Wcale nie musieliby się rozstać.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No nie ale znając Marissę nie chciałaby być z Ryan'em.
Nobody does it better
compek

Post autor: compek »

tutaj: http://www.ocfiles.com/episodes/the-distance.html
macie napisane co sie stanie z dzieckiem
czy theresa je urodzi? a moze zdecyduje sie na aborcje? czy bedzie to dziecko ryana czy eddiego? a moze theresa poroni?
czytacie na wlasna odpowiedzialnosc
wszystko jest w ostatnim akapicie tylko nie wiadomo co o tym myslec.....
Awatar użytkownika
Tęczowy

Dzisiaj był piękny i wzruszający odcinek... Serial rozpoczął się przyjazdem Ryan'a, a zakonczył jego wyjazdem :( ale pocieszam się myślą, że już jutro odcinki z II sezonu i wierze, że Ryan wróci :D
ODPOWIEDZ