Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

wiwi pisze:To, że ludzi wyznają sobie miłość chyba nie znaczy, że im odbiło :P Dzisiaj była ciekawa scenka, jedna z tych do zapamiętania, czyli zawał Stephanie ;) Szkoda, że Brooke nie poczekała trzy sekundy dłużej to oglądalibyśmy gorące scenki z nią i Thornem a nie wściekłą Stefę ;)
To był wylew Stephanie. Miłość? Przecież Brooke chce uprawiać seks z bratem swoich dzieci!! I to dowód na szaleństwo Brooke w negatywnym tego słowa znaczeniu! To brak zasad moralnych! To brak poprawnej analizy sytuacji!! To egoizm Brooke! I miłość? Czy aby napewno to uczucie(duchowe)? Czy to nie jest przypadkiem zwykłe pożądanie i paniczna próba zapełnienia luki w swych niezmierzonych potrzebach seksualnych,wielka pogoń za swym erotyzmem etc? Brooke zatraca się coraz bardziej. Stephanie pragnie otoczyć swą rodzinę protekcją,troską. Dla niej priorytetem są takie wartości jak rodzina,wzajemne wsparcie... A Brooke wyprowadziłaby nawet umarlaka z równowagi i wewnętrznej harmonii przysługującej każdemu,niewzruszonemu z fizycznego względu trupowi! Wiwi,postaw się na miejscu Stephanie. Jakbyś postąpiła? Tylko proszę,nie mów mi,że to ingerencja w życie dorosłego syna,do której matka nie ma praw! Gdyby Brooke była nową kobietą w życiu jednego z jej synów,interwencja Steph miałaby mniejszą siłę,mniejsza z tym.
Ale dzięki temu serial wbiegł na tor dramatyzmu i każda chwila w tym wątku prowadziła do eksplozji,do której dziś doszło. To było nieuniknione (oczywiście wcześniejszą eksplozją był zamach w Big Bear :mrgreen: ,jednak efekty nierówne dzisiejszym).
Ostatnio zmieniony 2006-07-19, 17:47 przez Thorne, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Czy ktos zauwazyl,ze nie ma juz w obsadzie Ricka?!To chyba nie znaczy,ze zmiana aktora juz wkrotce:>nasz Jacob juz sie nie pojawi w serialu? :( ktos wie cos o tym? :shock:
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Thorne, zapędziłeś się i zaspoilerowałeś, ale to skasowałam ;) Jakbyś słuchał tego co mówi Brooke to byś nie pisał takich rzeczy. Przeciez powtarza, że znalazła w Thornie akceptację, bezpieczeństwo i miłość. Jej przeciwnicy wszystko spłycają do seksu :roll: A co do Stephanie to wg mnie dla niej nie ma różnicy który to z kolei członek rodziny, bo gdy Brooke się tylko pojawiła i spotykała z Ridgem to pani Forrester od razu jej nienawidziła. Teraz to tylko wymówka, że Brooke bierze się za kolejnego Forrestera.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

gwiazda69 pisze:Czy ktos zauwazyl,ze nie ma juz w obsadzie Ricka?!To chyba nie znaczy,ze zmiana aktora juz wkrotce:>nasz Jacob juz sie nie pojawi w serialu? :( ktos wie cos o tym? :shock:
To nie temat do tego typu rozważań

Biedna Stephanie znów dostała cios w samo serce, Thorne i Brooke mocno na nią naskoczyli kobieta niestety nie wytrzymała i coś się stało... :( Macy ma nadzieje na miłość Thorna a tu na jej trasie staje Brooke... Niestety ta druga rozśmieszyła mnie tym ,że przy Thornie wie co to prawdziwa miłość, o ile wiem mówiła to także Ridgowi i Erykowi.
Nobody does it better
kate1x

Post autor: kate1x »

W dzisiejszym odcinku byla taka scenka kiedy Brook czekala na Thorna ze przyjdzie do niej nie wytrzymywala juz i postanowila pojsc do niego zachowywala sie jak napalona s... samica... Szkoda mi Macy a Thorn jest tez beznadziejny.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To była rewelka jak Brooke mówi nie wytrzymam i rzuciła z siebie ubranie ::loll:: ale nie chodzi o seks -Brooke jak wiemy na kiwnięcie palca mogłaby mieć seks z każdym, kto słuchał uważnie jej ostatnich wypowiedzi wie że ona czuje miłość i chce miłości jak już,ale oczywiście wygodniej obrócić kota ogonem jej przeciwknikom ::kwasny:: tylko po co? przecież wszystko jest jasne, mamy to dokładnie pokazane, jak można się sugerować słowami zaślpepionej od zawsze nienawiścią Stephanie? lub zazdrosnej i bujającej w obłokach Macy? Jeśli Brooke była dziś egoistką to nie mniejszą egoistką była dziś Taylor -po tylu dniach leczenia nie może wytrzymać i będzie już ryzykować zdrowie córek (a w ogóle to już nasz oszukują z czasem jak powiedziała nikt mnie dzisiaj nieodwiedził ::loll:: przecież w tym dniu urodziłaś kobieto i była przy tobie połowa rodziny! :lol: )
Co do Jacoba nikt tu nie da odpowiedzi bo to nie dział spoilerowy.
PS: Fajnie się Stephanie zapowietrzyła,a le oczywiście to tragedia.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Adex-fan Brooke pisze:Jeśli Brooke była dziś egoistką to nie mniejszą egoistką była dziś Taylor -po tylu dniach leczenia nie może wytrzymać i będzie już ryzykować zdrowie córek (a w ogóle to już nasz oszukują z czasem jak powiedziała nikt mnie dzisiaj nieodwiedził ::loll:: przecież w tym dniu urodziłaś kobieto i była przy tobie połowa rodziny! :lol: )
Masz rację! A nie zauważyłam tego :) Hehehe mała wpadka scenarzystów ;) W ogóle Taylor wyglądała już o wiele lepiej, tak jakby co najmniej dwa tygodnie minęły i leczenie przyniosło rezultaty. W dodatku tego dnia urodziła i może przytulić dzieci. Tak biadolili, że nie będzie mogła a ile godzin to trwało? Bez sensu...
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Skoro dyskutujemy o dzisiejszym odcinku to chcialam zauwazyc tylko,ze zdjeto Ricka z obsady,a to chyba nie spoiler(bylo to dzisiaj)? ::krzyw::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie wiem czy zdjęto go z obsady... A Amber była? A Tawny? A Darla? Ich też zdjeli?? ::ysz:: dobra wystarczy

No fakt, Taylor wyglądała jakby tam dopiero przyszła do tego szpitala. Humor nawet miała dużo lepszy.
Nobody does it better
delll

Post autor: delll »

Mnie strasznie irytuje ta kwokowatośc Stefy. Przecież Thorn jest dorosły, sam może decydowac z kim sypia. Co innego delikatna aluzja, rozmowa, rada, a co innego takie pchanie się z buciorami do łóżka. :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A zauważyliście tekst: "Co by Ridge powiedział?" -A co ten dupek ma do tego?! No ale Stephanie zawsze myśli o Ridge'u
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Stephanie nienawidzi Brooke i to nią kieruje. Czuje do niej nienawiśc i obrzydzenie.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

A ja wrecz przeciwnie. Popieram Stefe w całej rozciagłości. Mogła dowalić pogrzebaczem tej niedorozwiniętej babie i już by było po kłopocie. :twisted:
delll

Post autor: delll »

Tylko to nie jej życie i nie jej sprawa. :evil:
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Jej rodziny, a ona chce ją chronić bo doskonale wie co to za ziółko. Brooke z niejednego pieca już chleb jadła. Thorne ostatnim bochenkiem chleba z pewnością nie bedzie o czym Stefa wie. :D
Zablokowany