Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Właściwie wszyscy macie rację, co do Thorne'a, Macy, i Brooke. Ten wątek aż tak jednoznaczny nie jest i nie będę próbować interpretować tej historii. Więc nie oceniajcie jej tak jednoznacznie tylko poczekajmy na ciąg dalszy. A co do Stephanie to sytuacja właściwie zaczyna wymykać się spod kontroli nie tylko jej. A ten szybki powrót Taylor do zdrowia jest kosmiczny. I jeszcze jedna wpadka. Pamiętacie jak Macy ubierała się na spotkanie z Thorne'em? Macy miała jakąś bluzeczkę gdy wychodziła. A gdy zjawiła się w jego mieszkaniu, to miała tę bordową suknię! Oj, ci producenci powinni zwolnić tempo, bo te wpadki są już kompromitujące.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Generalnie nie znosze Brooke. Uwazam ja za podla intrygantke, pozbawiona skrupulow i zasad moralnych. Jej wady moglbym wyliczac dlugo, ale po co to... Jednakze... po raz pierwszy od bardzo dawna zaczynam byc po stronie Brooke. Wynika to z paru powodow:
1) mimo wrodzonej nimfomanii, wydaje mi sie ze tym razem chodzi Brooke o cos innego niz tylko seks, wydaje sie kochac Thorne'a
2) nie znosze Macy
3) im dluzej panuje pokoj na froncie Taylor-Brooke tym wiecej szacunku Logan zyskuje w moich oczach

Z innych watkow dzisiejszego odcinka:
- Susan Flannery po raz kolejny udowodnila swa klase aktorska - swietnie zagrana scena klotni i wylewu
- Macy jest z dnia na dzien coraz bardziej irytujaca, ciesze sie, ze sie przejedzie na swojej pewnosci siebie
- Ricka faktycznie zdjeli z czolowki (i ten aktor ktory go gral juz nie wroci - to nie jest jakis mega spoiler wiec chill out) :)

Nie moge sie doczekac jutrzejszego odcinka. :)
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Ipo pisze:
start pisze:
Przesadzasz trochę z tym niejednym piecem, bo nie było ich tak wiele, tyle że w jednej rodzinie
No sorry. Ależ ja głupi jestem. Przecież to nic takiego, ze uwiodła jednego faceta, potem jego ojca, a teraz brata. Norma.

Swoją drogą ciekawe. Macie faceta (czy też dziewczyne) która jest z Wami, ale potem nagle zakochuje sie z jednym z Waszych rodziców. Wy to oczywiscie tolerujecie. :D Nastepnie znudzona tym wszystkiom stara sie o Was, a po tym jak nie dajecie za wygraną podrywa Wam rodzenstwo. To Twoje rodzenstwo (żeby było ciekawie) jest przyrodnim rodzenstwem dzieci tej osoby. Przecież to takie normalne! ::cojest::
Zaraz, zaraz napisałam tylko, że przesadzasz z niejednym piecem (chodziło mi o ilość kochanków Brooke), a że są to piece z jednej rodziny to już inna sprawa , nie rozwijałam tego, nie pochwaliłam, ani też nie zganiłam, więc daruj sobie ironię, bo nie wiesz co o tym myślę. To, że lubię Brooke nie oznacza, że pochwalam wszystkie jej czyny.Poza tym nieco upraszczasz podejście Brooke do tych związków, ona nie była znudzona, tylko dalej zakochana w Rigdu, choć przez moment wydawało jej się, żejest inaczej.

PS. Mój mąż nie mógłby się zakochać w moim ojcu, bo on nie jest w jego typie, mama też niespecjalnie mu się podoba, a mój brat nie dał mu się poderwać, bo ma zasady moralne....
delll

Post autor: delll »

FanStefci napisał: "Nie moge sie doczekac jutrzejszego odcinka. :)"

Nie możesz się doczekac, bo to właśnie dziś zostanie wprowadzony nowy aktor w roli Ricka ? Zrozumiałam, ze to taka aluzja :wink:
Ostatnio zmieniony 2006-07-20, 11:26 przez delll, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

start pisze: PS. Mój mąż nie mógłby się zakochać w moim ojcu, bo on nie jest w jego typie, mama też niespecjalnie mu się podoba, a mój brat nie dał mu się poderwać, bo ma zasady moralne....
No widzisz, a Brooke tych zasad nie ma. Gdyby nagle odkryła w sobie skłonnoci lesbijskie to pewnie Tylor, a moze nawet Stephanie byłyby nastepne w kolejce. 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ipo pisze:
start pisze: PS. Mój mąż nie mógłby się zakochać w moim ojcu, bo on nie jest w jego typie, mama też niespecjalnie mu się podoba, a mój brat nie dał mu się poderwać, bo ma zasady moralne....
No widzisz, a Brooke tych zasad nie ma. Gdyby nagle odkryła w sobie skłonnoci lesbijskie to pewnie Tylor, a moze nawet Stephanie byłyby nastepne w kolejce. 8)
Daj spokój! Brooke ma lepszy gust wziełaby Kristen lub Felicie :wink: i pewnie by zdobyła bo ona zawsze ma to do czego dąży :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Nimfomanka lepiej niech sobie wibrator kupi. Nie bedzie zawracała głowy innym. 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ipo pisze:Nimfomanka lepiej niech sobie wibrator kupi. Nie bedzie zawracała głowy innym. 8)
Oderwana od serialu bezsensowna wypowiedź :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Ipo pisze:[
Myśle, że Stefa byłaby największym wyzwaniem, ale tak poważnie, sprowadzasz zachowanie Brooke tylko do seksu, a to nie tak, może jej się tylko wydaje, że kocha Thorna, ale w tej chwili w to wierzy, dlatego o niego walczyła.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Thorne’a to kawał drania skoro kocha Brooke to nie powinien zawrać głowy Macy i nie iść z nią na kolację, nie stwarzać romantycznej atmosfery itp. Gdyby Brooke nie dała mu sygnału to, kto wie może randka z Macy skończyłaby się w łóżku.
Szkoda mi Macy nie wiem, co sobie wyobrażała śpiewając balladę dla Thorne’a i upokarzając Brooke publicznie? Może myślała, że Thorne zaraz ją przed ołtarz zaprowadzi.
Teraz Thorne i Brooke mają na sumieniu Stephanie, bo zachciało im się miłości.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ale dziś przynudzali z Taylor, jedyne ciekawe to wybór imion -wreszcie bliźniaczki już nazwane Phoebe i Stephanie, ze Stephanie też się dłużyło bo wieźli ją cały odcinek podczas kiedy czasem szybko kogoś przewiozą, jedynie na Brooke było ciekawie popatrzeć, ale pewnie będzie ciekawiej :wink: A Kimberley to już jest coraz obrzydliwsza jak nie ugania się za mężem Amber to obrzuca błotem kobietę, która ją zachwala i jeszcze strzela takie durne miny jak coś mówi, brr straszne to dziewuszysko jest ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A był w dzisiejszym odcinku "nowy" Rick? Bo niestety nie oglądałam :cry:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Dawno nie byłam w tym temacie i teraz czytając jestem przerażona nienawiścią do Brooke :roll:
Wydaje mi się, że piszą to ludzie, którzy oglądają serial od niedawna i w ogóle nic o Brooke naprawdę nie wiedzą, a tylko osądzają ją na podstawie opinii wygłaszanych przez Stephanie, Macy, Sally i innych.
Jak było rzeczywiście, jak to wyglądało w akcji i jaka jest prawdziwa Brooke wiedzą ci, którzy znają ją od pierwszego odcinka emitowanego w Polsce.
Trudno, muszę to jakoś przeżyć i czytać te bezsensowne epitety na temat Brooke ::kwasny::
Dobrze, że Adex mnie rozumie, start też i kilka innych osób znających dobrze ten serial.
Nie widziałam dzisiejszych odcinków (nie nagrało się - awaria) i nie wiem co ta kretynka Kimberly wygadywała? Czy też śmiała krytykować Brooke?
Żałosne, że taka prymitywna gęś wygłasza jakieś opinie o dorosłych ludziach sama nie mając pojęcia jak należy postępować w życiu.
Ci scenarzyści już zupełnie pogłupieli i tworzą jakieś durne sytuacje i kretyńskie wątki.
Stephanie jak zwykle gra świetnie i wszystkie sceny z nią są interesujące.
Adex dorzuć coś dodatkowo co było poza wiezieniem Stephanie do szpitala i międleniem scen z Taylor.
Co robiła i mówiła Brooke i Thorne i czy były jakieś inne wątki. Z góry dziękuję :: bow ::

P.S.
W ogóle nie potrafiłam się przejąć chorobą Taylor i jej umieraniem w poprzednich odcinkach, bo przez te cholerne spoilery wiedziałam, że i tak nie umrze.
Nudziło mnie to i śmieszyło zamiast się przejmować i czekać na rozwój sytuacji. Te spoilery niszczą mi przyjemność oglądania ::kwasny:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Próbowali bezskutecznie skontaktować się z Erykiem i Ridge'm i martwili się jak ukryć swój romans, Ridge w końcu przybiegł od Taylor i martwił się o mamusie, Brooke go do niej wysłała gdy zapytał jak się to stało ::jezyk:: Brooke mówiła że powinna byłą wyjść a Thorne powiedział że Stephanie i tak by za nią poszła, Kimberley powiedzała chyba cos w stylu że Brooke nie dosrasta Macy do pięt ::loll::

[ Dodano: 2006-07-20, 19:08 ]
no i zapomniałem dodać że Taylor opowiadała Jackowi swój sen i zastanawiała się czy jest egoistka że chce zobaczyć dzieci po czym stwierdziła że i tak chce i kropka.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Wiadomo - święta i genialna Taylor nie zastanawia się i nie wie, ze może zarazić dzieci :roll:
Ona po prostu tak chce i kropka (dobrze to ująłeś Adex). Nigdy do końca nie wiadomo kiedy można wykluczyć możliwość zarażenia. Nie mogę patrzeć na te brednie i te kryteria moralności serwowane przez scenariusz ::kwasny:: ::jezyk::
Zablokowany