Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Właściwie wszyscy macie rację, co do Thorne'a, Macy, i Brooke. Ten wątek aż tak jednoznaczny nie jest i nie będę próbować interpretować tej historii. Więc nie oceniajcie jej tak jednoznacznie tylko poczekajmy na ciąg dalszy. A co do Stephanie to sytuacja właściwie zaczyna wymykać się spod kontroli nie tylko jej. A ten szybki powrót Taylor do zdrowia jest kosmiczny. I jeszcze jedna wpadka. Pamiętacie jak Macy ubierała się na spotkanie z Thorne'em? Macy miała jakąś bluzeczkę gdy wychodziła. A gdy zjawiła się w jego mieszkaniu, to miała tę bordową suknię! Oj, ci producenci powinni zwolnić tempo, bo te wpadki są już kompromitujące.
Generalnie nie znosze Brooke. Uwazam ja za podla intrygantke, pozbawiona skrupulow i zasad moralnych. Jej wady moglbym wyliczac dlugo, ale po co to... Jednakze... po raz pierwszy od bardzo dawna zaczynam byc po stronie Brooke. Wynika to z paru powodow:
1) mimo wrodzonej nimfomanii, wydaje mi sie ze tym razem chodzi Brooke o cos innego niz tylko seks, wydaje sie kochac Thorne'a
2) nie znosze Macy
3) im dluzej panuje pokoj na froncie Taylor-Brooke tym wiecej szacunku Logan zyskuje w moich oczach
Z innych watkow dzisiejszego odcinka:
- Susan Flannery po raz kolejny udowodnila swa klase aktorska - swietnie zagrana scena klotni i wylewu
- Macy jest z dnia na dzien coraz bardziej irytujaca, ciesze sie, ze sie przejedzie na swojej pewnosci siebie
- Ricka faktycznie zdjeli z czolowki (i ten aktor ktory go gral juz nie wroci - to nie jest jakis mega spoiler wiec chill out)
Nie moge sie doczekac jutrzejszego odcinka.
1) mimo wrodzonej nimfomanii, wydaje mi sie ze tym razem chodzi Brooke o cos innego niz tylko seks, wydaje sie kochac Thorne'a
2) nie znosze Macy
3) im dluzej panuje pokoj na froncie Taylor-Brooke tym wiecej szacunku Logan zyskuje w moich oczach
Z innych watkow dzisiejszego odcinka:
- Susan Flannery po raz kolejny udowodnila swa klase aktorska - swietnie zagrana scena klotni i wylewu
- Macy jest z dnia na dzien coraz bardziej irytujaca, ciesze sie, ze sie przejedzie na swojej pewnosci siebie
- Ricka faktycznie zdjeli z czolowki (i ten aktor ktory go gral juz nie wroci - to nie jest jakis mega spoiler wiec chill out)
Nie moge sie doczekac jutrzejszego odcinka.
Zaraz, zaraz napisałam tylko, że przesadzasz z niejednym piecem (chodziło mi o ilość kochanków Brooke), a że są to piece z jednej rodziny to już inna sprawa , nie rozwijałam tego, nie pochwaliłam, ani też nie zganiłam, więc daruj sobie ironię, bo nie wiesz co o tym myślę. To, że lubię Brooke nie oznacza, że pochwalam wszystkie jej czyny.Poza tym nieco upraszczasz podejście Brooke do tych związków, ona nie była znudzona, tylko dalej zakochana w Rigdu, choć przez moment wydawało jej się, żejest inaczej.Ipo pisze:No sorry. Ależ ja głupi jestem. Przecież to nic takiego, ze uwiodła jednego faceta, potem jego ojca, a teraz brata. Norma.start pisze:
Przesadzasz trochę z tym niejednym piecem, bo nie było ich tak wiele, tyle że w jednej rodzinie
Swoją drogą ciekawe. Macie faceta (czy też dziewczyne) która jest z Wami, ale potem nagle zakochuje sie z jednym z Waszych rodziców. Wy to oczywiscie tolerujecie.Nastepnie znudzona tym wszystkiom stara sie o Was, a po tym jak nie dajecie za wygraną podrywa Wam rodzenstwo. To Twoje rodzenstwo (żeby było ciekawie) jest przyrodnim rodzenstwem dzieci tej osoby. Przecież to takie normalne!
PS. Mój mąż nie mógłby się zakochać w moim ojcu, bo on nie jest w jego typie, mama też niespecjalnie mu się podoba, a mój brat nie dał mu się poderwać, bo ma zasady moralne....
FanStefci napisał: "Nie moge sie doczekac jutrzejszego odcinka.
"
Nie możesz się doczekac, bo to właśnie dziś zostanie wprowadzony nowy aktor w roli Ricka ? Zrozumiałam, ze to taka aluzja
Nie możesz się doczekac, bo to właśnie dziś zostanie wprowadzony nowy aktor w roli Ricka ? Zrozumiałam, ze to taka aluzja
Ostatnio zmieniony 2006-07-20, 11:26 przez delll, łącznie zmieniany 1 raz.
No widzisz, a Brooke tych zasad nie ma. Gdyby nagle odkryła w sobie skłonnoci lesbijskie to pewnie Tylor, a moze nawet Stephanie byłyby nastepne w kolejce.start pisze: PS. Mój mąż nie mógłby się zakochać w moim ojcu, bo on nie jest w jego typie, mama też niespecjalnie mu się podoba, a mój brat nie dał mu się poderwać, bo ma zasady moralne....
- Adex-fan Brooke
Daj spokój! Brooke ma lepszy gust wziełaby Kristen lub FelicieIpo pisze:No widzisz, a Brooke tych zasad nie ma. Gdyby nagle odkryła w sobie skłonnoci lesbijskie to pewnie Tylor, a moze nawet Stephanie byłyby nastepne w kolejce.start pisze: PS. Mój mąż nie mógłby się zakochać w moim ojcu, bo on nie jest w jego typie, mama też niespecjalnie mu się podoba, a mój brat nie dał mu się poderwać, bo ma zasady moralne....
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Oderwana od serialu bezsensowna wypowiedźIpo pisze:Nimfomanka lepiej niech sobie wibrator kupi. Nie bedzie zawracała głowy innym.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Myśle, że Stefa byłaby największym wyzwaniem, ale tak poważnie, sprowadzasz zachowanie Brooke tylko do seksu, a to nie tak, może jej się tylko wydaje, że kocha Thorna, ale w tej chwili w to wierzy, dlatego o niego walczyła.Ipo pisze:[
No widzisz, a Brooke tych zasad nie ma. Gdyby nagle odkryła w sobie skłonnoci lesbijskie to pewnie Tylor, a moze nawet Stephanie byłyby nastepne w kolejce.
Thorne’a to kawał drania skoro kocha Brooke to nie powinien zawrać głowy Macy i nie iść z nią na kolację, nie stwarzać romantycznej atmosfery itp. Gdyby Brooke nie dała mu sygnału to, kto wie może randka z Macy skończyłaby się w łóżku.
Szkoda mi Macy nie wiem, co sobie wyobrażała śpiewając balladę dla Thorne’a i upokarzając Brooke publicznie? Może myślała, że Thorne zaraz ją przed ołtarz zaprowadzi.
Teraz Thorne i Brooke mają na sumieniu Stephanie, bo zachciało im się miłości.
Szkoda mi Macy nie wiem, co sobie wyobrażała śpiewając balladę dla Thorne’a i upokarzając Brooke publicznie? Może myślała, że Thorne zaraz ją przed ołtarz zaprowadzi.
Teraz Thorne i Brooke mają na sumieniu Stephanie, bo zachciało im się miłości.
- Adex-fan Brooke
Ale dziś przynudzali z Taylor, jedyne ciekawe to wybór imion -wreszcie bliźniaczki już nazwane Phoebe i Stephanie, ze Stephanie też się dłużyło bo wieźli ją cały odcinek podczas kiedy czasem szybko kogoś przewiozą, jedynie na Brooke było ciekawie popatrzeć, ale pewnie będzie ciekawiej
A Kimberley to już jest coraz obrzydliwsza jak nie ugania się za mężem Amber to obrzuca błotem kobietę, która ją zachwala i jeszcze strzela takie durne miny jak coś mówi, brr straszne to dziewuszysko jest 
- kimberly1990
Dawno nie byłam w tym temacie i teraz czytając jestem przerażona nienawiścią do Brooke
Wydaje mi się, że piszą to ludzie, którzy oglądają serial od niedawna i w ogóle nic o Brooke naprawdę nie wiedzą, a tylko osądzają ją na podstawie opinii wygłaszanych przez Stephanie, Macy, Sally i innych.
Jak było rzeczywiście, jak to wyglądało w akcji i jaka jest prawdziwa Brooke wiedzą ci, którzy znają ją od pierwszego odcinka emitowanego w Polsce.
Trudno, muszę to jakoś przeżyć i czytać te bezsensowne epitety na temat Brooke
Dobrze, że Adex mnie rozumie, start też i kilka innych osób znających dobrze ten serial.
Nie widziałam dzisiejszych odcinków (nie nagrało się - awaria) i nie wiem co ta kretynka Kimberly wygadywała? Czy też śmiała krytykować Brooke?
Żałosne, że taka prymitywna gęś wygłasza jakieś opinie o dorosłych ludziach sama nie mając pojęcia jak należy postępować w życiu.
Ci scenarzyści już zupełnie pogłupieli i tworzą jakieś durne sytuacje i kretyńskie wątki.
Stephanie jak zwykle gra świetnie i wszystkie sceny z nią są interesujące.
Adex dorzuć coś dodatkowo co było poza wiezieniem Stephanie do szpitala i międleniem scen z Taylor.
Co robiła i mówiła Brooke i Thorne i czy były jakieś inne wątki. Z góry dziękuję
P.S.
W ogóle nie potrafiłam się przejąć chorobą Taylor i jej umieraniem w poprzednich odcinkach, bo przez te cholerne spoilery wiedziałam, że i tak nie umrze.
Nudziło mnie to i śmieszyło zamiast się przejmować i czekać na rozwój sytuacji. Te spoilery niszczą mi przyjemność oglądania

Wydaje mi się, że piszą to ludzie, którzy oglądają serial od niedawna i w ogóle nic o Brooke naprawdę nie wiedzą, a tylko osądzają ją na podstawie opinii wygłaszanych przez Stephanie, Macy, Sally i innych.
Jak było rzeczywiście, jak to wyglądało w akcji i jaka jest prawdziwa Brooke wiedzą ci, którzy znają ją od pierwszego odcinka emitowanego w Polsce.
Trudno, muszę to jakoś przeżyć i czytać te bezsensowne epitety na temat Brooke
Dobrze, że Adex mnie rozumie, start też i kilka innych osób znających dobrze ten serial.
Nie widziałam dzisiejszych odcinków (nie nagrało się - awaria) i nie wiem co ta kretynka Kimberly wygadywała? Czy też śmiała krytykować Brooke?
Żałosne, że taka prymitywna gęś wygłasza jakieś opinie o dorosłych ludziach sama nie mając pojęcia jak należy postępować w życiu.
Ci scenarzyści już zupełnie pogłupieli i tworzą jakieś durne sytuacje i kretyńskie wątki.
Stephanie jak zwykle gra świetnie i wszystkie sceny z nią są interesujące.
Adex dorzuć coś dodatkowo co było poza wiezieniem Stephanie do szpitala i międleniem scen z Taylor.
Co robiła i mówiła Brooke i Thorne i czy były jakieś inne wątki. Z góry dziękuję
P.S.
W ogóle nie potrafiłam się przejąć chorobą Taylor i jej umieraniem w poprzednich odcinkach, bo przez te cholerne spoilery wiedziałam, że i tak nie umrze.
Nudziło mnie to i śmieszyło zamiast się przejmować i czekać na rozwój sytuacji. Te spoilery niszczą mi przyjemność oglądania
- Adex-fan Brooke
Próbowali bezskutecznie skontaktować się z Erykiem i Ridge'm i martwili się jak ukryć swój romans, Ridge w końcu przybiegł od Taylor i martwił się o mamusie, Brooke go do niej wysłała gdy zapytał jak się to stało
Brooke mówiła że powinna byłą wyjść a Thorne powiedział że Stephanie i tak by za nią poszła, Kimberley powiedzała chyba cos w stylu że Brooke nie dosrasta Macy do pięt
[ Dodano: 2006-07-20, 19:08 ]
no i zapomniałem dodać że Taylor opowiadała Jackowi swój sen i zastanawiała się czy jest egoistka że chce zobaczyć dzieci po czym stwierdziła że i tak chce i kropka.
[ Dodano: 2006-07-20, 19:08 ]
no i zapomniałem dodać że Taylor opowiadała Jackowi swój sen i zastanawiała się czy jest egoistka że chce zobaczyć dzieci po czym stwierdziła że i tak chce i kropka.