Wow, Boldfanka zaczyna zbierać odcinki...Boldfanka pisze: Zachowam sobie ten odcinek na pamiątkę
Bieżące odcinki cz. 1
Co tam sie dzieje
Thorn temu kompletnie odwaliło gada takie bzdety "chcę sie przy tobie zestarzeć". Brukowiec "najbardziej na świecie pragnę bys wyzdorowiała" tak napewno
Zwłaszcza jej wcześniejsze zachowanie o tym świadczy. Zastanawiam sie kto tu dostał udaru
Giovanni chce oszłołomić Kimberly. Może na krótką metą mu się to uda. Ogólnie fajny gość, zobaczymy co z tego będzie.
Giovanni chce oszłołomić Kimberly. Może na krótką metą mu się to uda. Ogólnie fajny gość, zobaczymy co z tego będzie.
Thorne dobrze dziś gadał.
Kim jest strasznie łatwa. Ogólnie wątek z nią, jej otoczeniem i Giovannim jest głupi. Adam był tak zdenerwowany, że naturalnym byłoby zatrzymanie córki i fotografa siłą.
On tego jednak nie zrobił.
Eric i Ridge byli bardzo zazdrośni.... I jakby obwiniali Thorne'a o rzeczy, które zrobili, a które uważają teraz za złe. Chcą się zrehabilitować.
Skoro tak, to po prostu powinni sami nie wiązać się z Brooke. Za Thorne'a nie odpowiadają
Brooke niepotrzebnie poszła do szpitala. Stefa wyglądała, jak George, gdy Taylor po raz pierwszy zobaczyła go pod swoim tarasem. Na tym podobienistwie się jednak kończy. George był ofiarą, a jest Stefa katem. 
Jakoś Ridge i Eric nie pomyśleli o Stephanie jak wiązali się z Brooke.
Teraz wielce się o nią martwią. Nie chciałabym być Thorne’em teraz został kozłem ofiarnym i za wszystkie nieszczęścia Stephanie ma odpowiadać.
Ridge wspominał, że Stephanie miała już jeden wylew, gdy Eric związał się z Brooke. Jednak Ridge’a nie powstrzymało to by po kilku latach ożenić się z Brooke. To, dlaczego Thorne ma rezygnować ze szczęścia.
Ostatnia scena dzisiejszych odcinków była przerażająca. Stephanie wyglądała jak upiór brrrr
Ridge wspominał, że Stephanie miała już jeden wylew, gdy Eric związał się z Brooke. Jednak Ridge’a nie powstrzymało to by po kilku latach ożenić się z Brooke. To, dlaczego Thorne ma rezygnować ze szczęścia.
Ostatnia scena dzisiejszych odcinków była przerażająca. Stephanie wyglądała jak upiór brrrr
Mnie też wkurza, że wszyscy wtrącają się w związek Brooke i Thorne'a. Jakim prawem moga komus zabraniać szczęścia ? To są dorośli ludzie i mogą robić co chcą!
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Adex-fan Brooke
Zgadzam się z wami że Ridge zachowuje się jak zazdrosny idiota i Eric tak samo-robią sobie kozła ofiarnego z Thorne'a a sami swoich wad nie widzą (oni przez lata stresowali Stephanie jeśli już tak na to patrzeć), wreszcie dziś było zbliżenie Thorne'a i Brooke i atak jednookiej Stephanie o którym spoilerowałem
Kimberley to taka stara-maleńska jak to mawiają czyli okropna jak zawsze mimo iż Ricka ostatnio nie ma. Macy dziś an początku pierwszego odcinka walnęla idiotyczny tekst, ośmieszający serial -cieszy się że zrobi sobie party weselne i gada że Stephanie wyjdzie z tego podczas kiedy ona nadal nieprzytomna leżała, Thorne też nabrał dużej pewności że matka wyzdrowieje. Brooke natomiast z miłości do Thorne'a poleciała do Stephanie, niestety zbyt się rozmarzyła, cyklop Stefa tak łatwo nie zmieni o niej zdania 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- kimberly1990
- Adex-fan Brooke
Zawsze mówie że nie wolno przegapiać bo traci się najlepszekimberly1990 pisze:A ja niestety nie widziałam kńcówki drugiego odcinka i strasznie teraz żałuję, po przeczytaniu wszystkich postów na ten temat
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Nil