Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Boldfanka pisze: Zachowam sobie ten odcinek na pamiątkę ::rad::
Wow, Boldfanka zaczyna zbierać odcinki... ::chytry:: ::jezyk:: 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

B@r pisze:
Boldfanka pisze: Zachowam sobie ten odcinek na pamiątkę ::rad::
Wow, Boldfanka zaczyna zbierać odcinki... ::chytry:: ::jezyk:: 8)
Hej B@runiu! Dawno Cię nie słyszałam ::jezyk:: ::rad::
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Co za żmija z tego Ridga - "wie co mama myśli o Brooke" - teraz ma dla niego znaczenie co Stefa myśli o Brooke, a jak Brooke była z nim nie bardzo się tym przejmował i nie miało to znaczenia.
Eric też nie lepszy... każdy z nich się wiązał z Brooke i nie myslał wtedy bynajmniej o Stefci.
M@rek

Post autor: M@rek »

Super była końcówka drugiego odcinka. Jak z horroru ::bojesie:: .
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Co tam sie dzieje :!: Thorn temu kompletnie odwaliło gada takie bzdety "chcę sie przy tobie zestarzeć". Brukowiec "najbardziej na świecie pragnę bys wyzdorowiała" tak napewno :lol: Zwłaszcza jej wcześniejsze zachowanie o tym świadczy. Zastanawiam sie kto tu dostał udaru ::krzyw::
Giovanni chce oszłołomić Kimberly. Może na krótką metą mu się to uda. Ogólnie fajny gość, zobaczymy co z tego będzie.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Thorne dobrze dziś gadał. 8) Kim jest strasznie łatwa. Ogólnie wątek z nią, jej otoczeniem i Giovannim jest głupi. Adam był tak zdenerwowany, że naturalnym byłoby zatrzymanie córki i fotografa siłą. :P On tego jednak nie zrobił. ::kwasny:: Eric i Ridge byli bardzo zazdrośni.... I jakby obwiniali Thorne'a o rzeczy, które zrobili, a które uważają teraz za złe. Chcą się zrehabilitować. ::cojest:: Skoro tak, to po prostu powinni sami nie wiązać się z Brooke. Za Thorne'a nie odpowiadają :!: Brooke niepotrzebnie poszła do szpitala. Stefa wyglądała, jak George, gdy Taylor po raz pierwszy zobaczyła go pod swoim tarasem. Na tym podobienistwie się jednak kończy. George był ofiarą, a jest Stefa katem. ::bojesie::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ale się wystraszyłem tym widokiem Stefy,gdy chwyciła Brooke.
Ciekawo co z tego będzie... ::bojesie::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Jakoś Ridge i Eric nie pomyśleli o Stephanie jak wiązali się z Brooke. :evil: Teraz wielce się o nią martwią. Nie chciałabym być Thorne’em teraz został kozłem ofiarnym i za wszystkie nieszczęścia Stephanie ma odpowiadać. :evil:
Ridge wspominał, że Stephanie miała już jeden wylew, gdy Eric związał się z Brooke. Jednak Ridge’a nie powstrzymało to by po kilku latach ożenić się z Brooke. To, dlaczego Thorne ma rezygnować ze szczęścia. :evil:
Ostatnia scena dzisiejszych odcinków była przerażająca. Stephanie wyglądała jak upiór brrrr ::bojesie::
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Stefcia - cyklop to scena rodem z horroru. ::rad::

A Eric mnie chyba jeszcze bardziej wkurzył niż Ridge. Stary palant sam niedawno się uganiał za Brooke a poza tym później... (nie spoilerujemy :mrgreen: ) i ma czelność rozkazywać Thornowi. Stary głupek :!:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Mnie też wkurza, że wszyscy wtrącają się w związek Brooke i Thorne'a. Jakim prawem moga komus zabraniać szczęścia ? To są dorośli ludzie i mogą robić co chcą!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zgadzam się z wami że Ridge zachowuje się jak zazdrosny idiota i Eric tak samo-robią sobie kozła ofiarnego z Thorne'a a sami swoich wad nie widzą (oni przez lata stresowali Stephanie jeśli już tak na to patrzeć), wreszcie dziś było zbliżenie Thorne'a i Brooke i atak jednookiej Stephanie o którym spoilerowałem :lol: Kimberley to taka stara-maleńska jak to mawiają czyli okropna jak zawsze mimo iż Ricka ostatnio nie ma. Macy dziś an początku pierwszego odcinka walnęla idiotyczny tekst, ośmieszający serial -cieszy się że zrobi sobie party weselne i gada że Stephanie wyjdzie z tego podczas kiedy ona nadal nieprzytomna leżała, Thorne też nabrał dużej pewności że matka wyzdrowieje. Brooke natomiast z miłości do Thorne'a poleciała do Stephanie, niestety zbyt się rozmarzyła, cyklop Stefa tak łatwo nie zmieni o niej zdania ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
bastet78

Post autor: bastet78 »

Kaprawe oko Stephanie było zajebiste 8) :serce: ::jezyk::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A ja niestety nie widziałam kńcówki drugiego odcinka i strasznie teraz żałuję, po przeczytaniu wszystkich postów na ten temat :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

kimberly1990 pisze:A ja niestety nie widziałam kńcówki drugiego odcinka i strasznie teraz żałuję, po przeczytaniu wszystkich postów na ten temat :cry:
Zawsze mówie że nie wolno przegapiać bo traci się najlepsze 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nil

Post autor: Nil »

Ale drań z tego Giovanniego, Myles miał rację. Mam nadzieję, że niedługo Giovanii dostanie od niego w zęby. :roll: Kimberly jest rzeczywiście bardzo głupia jak na swój wiek.
Zablokowany