Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Kitty

Post autor: Kitty »

Mam kilka uwag po dzisiejszych poniedziałkowych odcinkach:
1. Brooke przesadziła z tą wizytą u Stephanie. Mogła sobie odpuścić i zaczekać jeszcze trochę, tym bardziej że kiedyś wcześniej rozmawiała z Thornem i ustalili, że poczekają jeszcze z rozmową ze Stephanie. ::plask wczolo:
2. W tej scenie z Thornem, Taylor i Steph. w szpitalu Ridge obnosił się z miłością do Taylor i córeczek. Tak jakby chcial powiedzieć do Thorne'a: "Widzisz, ja jestem takim dobrym synem, nie tak jak Ty" i pysznił się tym, że ma szczęśliwe życie uczuciowe, a Thorn nie. Ridge tyle mówi o wspólnocie rodziny, a nie ma życzliwości dla brata. A w którymś z wcześniejszych odcinków powiedzial do Thorne'a coś w rodzaju"jesteś moją marną namiastką" :nie: .
3. Spodobały mi się słowa, jaki Eric powiedział do Stephanie: "Szczęście to nagroda za to, co dajemy tym, których kochamy" ::ok:: . A Wam?
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Adex-fan Brooke pisze:[...]ze strony Brooke natomiast było to nieprzemyślane.
To, że nie zgadzasz się z decyzją Brooke, nie znaczy, że ta decyzja była nieprzemyśla. Brooke po prostu myśli inaczej niż ty. Ona ma podobny pogląd na tą sprawę, jak Natalia. FanStefci i paulincia uważają natomiast, że Brooke poszła do szpitala, żeby zdenerwować Stefe. Przynajmniej odnoszę takie wrażenie. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

FanStefci pisze:A Brooke dzisiaj jak zwykle pokazała jaka z niej egoistka.
Widziała że Stefa miała już puls 120 na sam jej widok, a jeszcze chciała jej takiego newsa wypalić. ::krzyw:: ::krzyw::
Dokładnie. Ona jest najwazniejsza i tyle. Dobrze wiedziała jakie mogą być tego konsekwencje. Zakradła sie niczym mysz ::krzyw:: Żałosna dziś byla.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Żeby tylko dziś... :roll:

[ Dodano: 2006-07-31, 20:08 ]
Brooklyn pisze:
Adex-fan Brooke pisze:[...]ze strony Brooke natomiast było to nieprzemyślane.
Brooke po prostu myśli inaczej niż ty. Ona ma podobny pogląd na tą sprawę, jak Natalia. FanStefci i paulincia uważają natomiast, że Brooke poszła do szpitala, żeby zdenerwować Stefe. Przynajmniej odnoszę takie wrażenie. ::krzyw::
Problem w tym właśnie, że Brooke myśli tylko o sobie. ::krzyw:: Wiedziała jaka jest opinia lekarza, który kategorycznie zakazał Stefie się denerwować, a jednak postawiła na swoim, byle tylko uskuteczniać swoje cele. Tym razem powiedzenie "po trupach do celu" pasuje jak ulał i tak to by się skończyło gdyby Thorne w porę nie wpadł.

Swoją drogą dobrze Eric dzisiaj wypalił wszechwiedzącej Brooke - pani doktor, bo ona naprawdę uważa, że wie lepiej w jakim Stephanie jest stanie niż jej lekarz. :nie:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Erick zaprojektował suknię dla Stephanie ::loll:: Brooke ineco przegięła podczas wizyty u Stefy. Biedny Thorne :( biedaczek nigdy nie zaznaz szczęścia. gdy kochał się z Macy była żoną Grankta, potem się do siebie zbliżyli i pojawiła się Brooke. Erick i Ridge ciągle się na nim wyżywają i traktują jak worek treningowy :evil: To nie sprawiedliwe!!! ::kwasny:: :!: :!: :!: :x
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się z Kitty. Brooke dziś przeholowała i pokazała to, że czasem myśli wyłącznie o sobie. Dla niej w tej sytuacji nie liczył się stan zdrowia Stephanie, tylko własny interes. Chciała upokorzyć Stephanie. Ja rozumiem, że Stephanie też wielokrotnie naskakiwała(często niesłusznie) przeciwko niej, ale dziś to było przegięcie. Zdrowie i życie jest najważniejsze. I Brooke powinna zdawać sobie z tego sprawę. Nie jestem fanem Stephanie, z niej też niezłe ziółko i o tym też pamiętam, wielokrotnie w sporach Brooke-Stephanie stawałem po stronie Brooke, ale tym razem jestem po stronie Stephanie. A Eric zakłada, że jak mu się nie ułożyło z Brooke to nie ułoży się z nią nikomu innemu. To złe podejście, Thorne jest przecież dorosły.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A dla mnie to mogliby już jakoś rozwiązać ten wątek z kłótnią pomiędzy Ridge'm i Erickiem a Thorne'm o małżeństwo z Brooke, bo oglądanie jednej sprzeczki przez kilka odcinków jest troche nudne ::jezyk:: Ale niestety tak zawsze bywa w "Modzie..." :wink:

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale Ridge nareszcie sie ogolił! Teraz wygląda mniej obleśnie ::loll:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie wiem czemu ale Ridge wygląda w tych swoich włosach jak kura ale dzisiaj puszył się i chodził dumnie nie jak paw ale jak kogut :P
Nobody does it better
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Brooklyn pisze: FanStefci i paulincia uważają natomiast, że Brooke poszła do szpitala, żeby zdenerwować Stefe. Przynajmniej odnoszę takie wrażenie. ::krzyw::
Akurat nie chodzi mi o to, że poszła do szpitala, żeby specjalnie ją zdenerwować tylko, że Brooke chce wszystko załatwić szybko bez względu na konsekwencje...
delll

Post autor: delll »

A ja jestem przekonana, że ona własnie po to polazła do tego szpitala. Tak naprawdę próbuje wykorzystac nadarzającą się okazję, aby wreszcie pozbyc się Stefy, która przecież od początku rzuca jej kłody pod nogi. Inaczej nie umiem sobie wytłumaczy tego gorączkowego pośpiechu w objawianiu prawdy Stefie. Przecież spokojnie można się kilka dni wstrzymac, albo na przykład poczekac aż paraliż ustąpi. Brooke wyraźnie chodzi o to, żeby kuc żelazo póki gorące i załatwic niedoszłą i byłą teściową, póki jej życie jest zagrożone.

[ Dodano: 2006-07-31, 21:52 ]
Kitty napisała:
2. W tej scenie z Thornem, Taylor i Steph. w szpitalu Ridge obnosił się z miłością do Taylor i córeczek. Tak jakby chcial powiedzieć do Thorne'a: "Widzisz, ja jestem takim dobrym synem, nie tak jak Ty" i pysznił się tym, że ma szczęśliwe życie uczuciowe, a Thorn nie. Ridge tyle mówi o wspólnocie rodziny, a nie ma życzliwości dla brata. A w którymś z wcześniejszych odcinków powiedzial do Thorne'a coś w rodzaju"jesteś moją marną namiastką" :nie: .

Właśnie tak to odebrałam. Ridge ma jakiś ukryty kompleks i nie przestaje rywalizowac z bratem o to, kto jest lepszym synkiem mamusi. A dziś wyraźnie triumfował. Jak tu takiego lubic :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dell co do Ridge'a się zgadzam, ale odnośnie Brooke chcącej zabić Stephanie, podczas kiedy od zawsze marzy o jej akceptacji to jakaś bzdura lub mało wnikliwe oglądanie :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
delll

Post autor: delll »

W takim razie muszę niestety posądzic Brooke o bezdenną głupotę. :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke nie miała złych intencji w stosunku do Stephanie. Może i Brooke jest bezwzględna ale posiada serce i nie zdepta leżącego.... Brooke myślała ,że powie Stephanie o tym ,że jest z Thornem i ona to zaakceptuje i Brooke będzie mogła cieszyć się życiem z Thornem. Fakt tu można wywnioskować (bo i może tak było) ,że Brooke kierowała się tylko swoim szczęściem a nie patrzała na to ,że Stephanie może tego nie znieść, dla Brooke liczyło się tylko to aby już mogła być z Thornem oficjalnie i bez kłamstw.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Też uważam, że Brooke nie miała złych intencji, a już na pewno nie chciała pozbyć się Stephanie. Jeśli chodzi o akceptację, to Brooke powinna sobie odpuścić i przestać o nią skomleć. Ona się tym sama poniża. A Stefa i tak jej nigdy nie zaakceptuje (dodam tylko że to moja opinia, a nie spoiler, żeby Brooklyn znowu nie doniósł na mnie, że jakoby łamię regulamin ::krzyw:: ).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No ale czego się nie robi dla miłości? ::jezyk:: Nawet Stephanie można polubić ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany