Bieżące odcinki cz. 1
-
Martin Rode
Ja mogę powiedzieć, że bardzo się dziwię zachowaniu Brooke. Po co ona tam idzie???
Żeby rozdrażnić taylor i zdziwić Ridge'a??? Żeby pobawić się w przyzwoitkę?
Zupełnie niepotrzebnie.
Trochę nieprzemyślane...
Żeby rozdrażnić taylor i zdziwić Ridge'a??? Żeby pobawić się w przyzwoitkę?
Zupełnie niepotrzebnie.
Trochę nieprzemyślane...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Kurzcze, jak zawsze przegapie Mode an TVP!Na dodatek jest ta kolacja!wrrr...dzis nie moge tego przegapic!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Dziś pół odcinka czekałam, aż w końcu Brooke przyjdzie na kolację, no i nie zawiodłam się. Boski Ridżunio okazał się jak zwykle pozbawionym taktu palantem, świętoszkowata Tylor nie omiszkała go skarcić za brzydkie w stosunku do niej zachowanie, a karzełkowy asystent Pierce'a obmyślił nowy plan. Lubię MNS właśnie w takich chwilach, gdy patrzę na to wszystko i dobrze wiem co się stanie, a do tego jest zabawnie. 
Psy mają właścicieli, koty służących...
-
Martin Rode
- Adex-fan Brooke
To mnie rozbawiło jak Taylor zeszła w cień gdy Ridge przywitał Brooke, rzeczywiście Bailey to szczur, ale czy Ridge grzecznie się zachował? A Sheila chyba wyraźnie pokazała Mike'owi co planuje.
Tutaj mój drobny spoiler dla ciekawskich: http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=124
Tutaj mój drobny spoiler dla ciekawskich: http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=124
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Martin Rode
Ta scena z sukienką wyraźnie miała pokazać jak Brooke i Ridge doskonale się rozumieją i jak dobrze sie znają. Podobnie słowa Ridge'a : "Wiem że lubisz Martini" to potwierdzają. Przyjaciel Pierce'a przypomina mi trochę Sheilę z czasów jak przyjaźniła się z Brooke. Pamiętacie? Była równie zaborcza i zrobiłaby dla niej wszystko nawet kosztem innych.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Martin Rode
A mnie boski Ridżunio bardzo się dzisiaj podobał
Wreszcie nie zachowywał się jak manekin. Był dowcipny, do tego na demonstracyjnym luzie, dobrze wyglądał z tym zarostem no i najważniejsze..... dokopał temu oszołomowi Pierce'owi.
Natomiast Taylor zachowała się nietaktownie wywołując oficjalnie Ridge' a na stronę, żeby skarcić niegrzecznego chłopczyka. To dopiero był cyrk.
W wątku z Sheilą bardzo mi się podobało jej powiedzenie, że dopiero Stephanie zrobiła z niej prawdziwego potwora.
Ja też tak zawsze uważałam, że wiele osób przyczyniło się do wariactwa Sheili - oczywiście głównie ten idiota James i słodka Stephanie.
Swoją drogą dziwię się, że Brooke jest tak silna i tylko raz załamała się pod wpływem okrutnych i perfidnych działań Stephanie. Wtedy gdy S. zabrała jej dzieci i wpakowała do więzienia. Pamiętna ucieczka na Barbados i tulenie lalek zamiast dzieci.
Teraz Stephanie wyszykowała to samo cierpienie Sheili - oczywiście przy czynnym udziale tego debilnego doktorka. Brrrr
Ciekawa jestem jak będzie traktować Amber. Czy też nie poskąoi jej swojego jadu?

Wreszcie nie zachowywał się jak manekin. Był dowcipny, do tego na demonstracyjnym luzie, dobrze wyglądał z tym zarostem no i najważniejsze..... dokopał temu oszołomowi Pierce'owi.
Natomiast Taylor zachowała się nietaktownie wywołując oficjalnie Ridge' a na stronę, żeby skarcić niegrzecznego chłopczyka. To dopiero był cyrk.
W wątku z Sheilą bardzo mi się podobało jej powiedzenie, że dopiero Stephanie zrobiła z niej prawdziwego potwora.
Ja też tak zawsze uważałam, że wiele osób przyczyniło się do wariactwa Sheili - oczywiście głównie ten idiota James i słodka Stephanie.
Swoją drogą dziwię się, że Brooke jest tak silna i tylko raz załamała się pod wpływem okrutnych i perfidnych działań Stephanie. Wtedy gdy S. zabrała jej dzieci i wpakowała do więzienia. Pamiętna ucieczka na Barbados i tulenie lalek zamiast dzieci.
Teraz Stephanie wyszykowała to samo cierpienie Sheili - oczywiście przy czynnym udziale tego debilnego doktorka. Brrrr
Ciekawa jestem jak będzie traktować Amber. Czy też nie poskąoi jej swojego jadu?