Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
jahek

Post autor: jahek »

Goku pisze:Bridget nic nie wie bo od pół roku siedzi u koleżanki i się obżera... :mrgreen:
Bridget pewnie dużo je i śpi. Jak wyjdzie ze swojego pokoju, będzie z pewnością doroślejsza... Szkoda, że jej nie ma, pamiętam, że w interesujący sposób kłóciła się z Brooke...
DziQusSek

Post autor: DziQusSek »

Faktycznie w dzisiejszym odcinku rodzinka wygladala jak na porzebie :/ niestety Ridżu nawet czarny kolorek nie wyszczupli twojego kopacza na mordzie hahaahahahah Suknia Amber - bielsza nie będzie - nie powinna sobie robic koka nie pasuje do niej - Stapha włozyla szałowe wdzianko - błyszczaca bluzeczka - hehe moja mam mówi ze se taka wypatrzy w miescie i kupi . . . dzisiejsze odcinki nie byly nudne tylko szkoda ze Tawny nie było - zgasiła by wszystkich swoimi żenującymi tekstami i manierami <lol>

wszyscy tu się świetnie bawią a na bridget spadła najciezsza robota i zawija wszystkie kreacje w sreberka heheh
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

kimberly1990 pisze:Tak, zdecydowanie najlepszy byl dzis maly Eric :: bow :: :zeby:
Smiac mi sie chcialo jak Amber zwrocila sie do niego: "choc tu moj maly Śmierdziuszku" czy jakos tak ::loll:: ::loll:: ::loll::
A potem wzieła go na ręce i powiedziała: yes,yes,yes :mrgreen: ::jezyk:: ::rad::
jahek

Post autor: jahek »

Amber grała dzisiaj świętą, a raczej świętoszka. Kimberly może i była wkurzająca, ale nie tak fałszywa jak Amber. Lepiej być wkurzającą niż fałszywą i słodką
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Najbardziej śmiać mi się dziś chciało jak Amber wyskoczyła w tej szarawej sukni z tym kokiem na głowie i znowu się tak strasznie szczerzyła... ::loll::
Wcześniej powiedziała do siebie, że szkoda, że Kim tego nie zobaczy, a jak ja zauważyła to nie mogła wściekłości opanować... ::loll::
Poza tym ona w przemowie o miłości, uczuciach, ach i och a ten biedny frajer Rick prawie się wycofał, patrzył na Kim jak tonący który idzie na dno, a kiedy Amber zrobiła wściekłą minę spuścił głowę i zmusił się do złożenia przysięgi, w której nawet nie padło: ,,kocham Cię" żałosne!!! :nie: :nie: :nie:
Co do tego, że nie zaprosili Brooke, szczyt kultury i klasy, żeby ten wymoczek do własnej matki nie zadzwonił, kiedy dowiedział się że Stepha i podła żonka tego nie zrobiły...Zwykły dupek! :twisted: Nie wiem co Kim w nim widzi, bo dla mnie to kompletny bezjajowiec... :nie:
Co do reszty rodzinki, to dość żałosan ceremonia, poza Stephą wszyscy byli przeciwni temu związkowi a teraz sielanka i oni nie są obłudni??? Ta święta Tylor, wzór cnót i moralności a knuje i spiskuje razem z nimi... ::jezyk::

Nie mogę sie doczekać Brooke w akcji!!! :serce:
agavill

Post autor: agavill »

Rick niei zadzwonil do matki bo dowiedzial sie w ostatniej chwili.Poza tym Brook sama powiedziala ze nie chce tego ogladac..
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kimberly sama się zagrzebała! Kiedy opowiedziała Becky o odnowieniu przysięgi małżeńskiej przez Ricka i Amber ta ucieszyła się ,że jej synek ma wspaniały dom i kochającą rodzinę. Kim nie zastanawiała się ,że utwierdzi tym telefonem Becky w tym ,że Rick kocha Amber. Brooke i tak nic by nie zdziałała na tym odnowieniu przysięgi, jej obecność wzbudziła by tylko kontrowersje wśród Ridga, Taylor, Thorna i Macy a nie wśród syna i synowej.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dlaczego wśród Thorna?Chyba bardziej Macy byłaby niezadowolona ::jezyk::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Alexander pisze:Kimberly sama się zagrzebała! Kiedy opowiedziała Becky o odnowieniu przysięgi małżeńskiej przez Ricka i Amber ta ucieszyła się ,że jej synek ma wspaniały dom i kochającą rodzinę. Kim nie zastanawiała się ,że utwierdzi tym telefonem Becky w tym ,że Rick kocha Amber. Brooke i tak nic by nie zdziałała na tym odnowieniu przysięgi, jej obecność wzbudziła by tylko kontrowersje wśród Ridga, Taylor, Thorna i Macy a nie wśród syna i synowej.
::ok:: Zgadzam się ::rad:: Kim mogła najpierw pomyśleć, najpierw wmawia Becky, że Rick nie kocha Amber a teraz dzwoni mówiąc, że odnawiają przysięgę...nooo nie pomyślała nad tym :mrgreen:
Goku

Post autor: Goku »

A Bridget pewnie okłamała rodzinę i poszła do Programu "Chcę być Piękna czyli nie zawsze udane operacje plastyczne" i wróci jako zupełnie inna Aktorka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aż się zdziwię jeśli wróci normalna Bridget...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

agavill pisze:Poza tym Brook sama powiedziala ze nie chce tego ogladac..
Ja sie wcale Brooke nie dziwie, ze nie chciala tego ogladac ::loll:: ::jezyk:: Jeszcze by jakies koszmary w nocy miala, jakby zobaczyla Amber ::loll:: Ale swoja droga szkoda, ze nie wparowala i nie zorbila zadymy :twisted: :mrgreen:
Goku

Szkoda że Becky jest głucha,ślepa i naiwna...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ocena postaci dzisiejszego dnia :

Nie ma co omawiać każdego z osobna ,ponieważ jest ich tak dużo że na każdą z postaci przypada kilka króciutkich scen:
1 odcinek:
Erick , Ridge i Taylor zamiast spiskować ,powinni pomóc Thornowi i Brooke przekonać Stephani do ich związku. Macy dzisiaj była taka szczęśliwa , tylko szkoda że ona nic nie wie że Thorne ma w sercu kogoś innego. Dzisiaj Sally zachowywała się jak dama z klasą . Dzisiaj fajny tekst walnął C.J. do Amber i ErickaIII ,, on zachowuje się jak nie twoje dziecko,, czy jakoś tak . Ale dzisiaj wygrywa Cesarzowa że wstała z tronu :: bow :: ::loll::

2 odcinek :
Erick i Ridge ciąg dalszy bełkotu. Brooke: jedyna mądra która się domyśliła co zaplanowała Stephani i Macy. Moim zdaniem Megan jest fajną kobitką. W tym odcinku fajny tekst walnął Thorne do ojca ,, kryzys wieku średniego,,- w tym filmie są same kryzysy ::loll:: . Dzisiaj wyczułem nutke zazdrości u Ericka w sprawie Brooke i Thorne. Gdzie się podziała Taylor w drugim odcinku?
Ostatnio zmieniony 2006-08-25, 16:58 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Goku

Mi się wydaje że dzisiaj Brooke taka trochę niekumata była...Niby się domyśliła że chcą go Omotać ale nie doszła do tego że skoro jest tam Pastor to mogą doprowadzić do tego ślubu...
Marisa

Post autor: Marisa »

Brawa dla Erica :!: :D Bardzo ładnie dzisiaj przemawiał :mrgreen: Miał rację ::chytry::
Zablokowany