Bieżące odcinki cz. 1
Amber wyglądała dzisiaj mniam...
Czemu nie wszedłem tu rano, nagrałbym sobie
Błagam... mam nadzieję, że ktoś nagrał dzisiejszy odcinek i umieści go w internecie
Szkoda, że Macy nie strzeliła Thornowi tymi kwiatami w twarz
Potem to myslałem, że Brooke wyskoczy z karabinem by ochronić Thorne - z jednej strony wściekły CJ, Darla i Adama, a z drugiej Ridge i Eric
Ale Brooke jak zwykle niczym kocica bezszelestnie chadzała sobie po rezydencji Forresterów. Ale nierozważne było to obciskiwanie się pod balkonem Setfci.
I jeszcze raz: Amber-Kot wygląda super
Szkoda, że Macy nie strzeliła Thornowi tymi kwiatami w twarz
I jeszcze raz: Amber-Kot wygląda super
- kimberly1990
Dzisiejszy odcinek byl duzo ciekawszy niz 2 wczorajsze
Żal mi Macy
choc jest jeden plus tego wszystkiego - przynajmniej ona wie, ze Thorne z nia nie chce byc
Teraz tylko trzeba wytlumaczyc wszystko Królowej
Eric i Ridge jak zwykle mnie wkurzali
Ridge puszyl sie jak paw, te jego wyniosle minki sa obrzydliwe
Mysle, ze tak naprawde tu nie chodzi o zdrowie Stefy. Po prostu oni wszyscy nadal kochaja Brooke i sa zazdrosni
Wystarczy przypomniec sobie w jaki sposob Ridżunio spojrzal na calujacych sie Brooke i Thorne'a, kiedy stal ze swoim tatuskiem na balkonie
Amber podobala mi sie dzis tylko z jednego powodu - byla fajnie ubrana
Rick jak zwykle bezndziejny moim zdaniem, ale jak dla mnie to Amber sobie moze Justina brac
Jacoba juz nie ma, wiec jest bezpieczny
Szkoda, ze nie bylo dzis Kim
Ale najbardziej podobal mi sie maly Eric
Swietnie wygladal kiedy "rozmawial" przez telefon z Becky

Żal mi Macy
Eric i Ridge jak zwykle mnie wkurzali
Amber podobala mi sie dzis tylko z jednego powodu - byla fajnie ubrana
Szkoda, ze nie bylo dzis Kim
Ale najbardziej podobal mi sie maly Eric
-
kicia20
Żal mi było dziś Macy
.Thorne mial niezłą minę tuż przed tym jak powiedział Macy, że nie może się z nią ożenić
. Taka panika w oczach i w ogóle. Cóż, musiało się kiedyś wydać, że nic nie wyjdzie z małżeństwa Thorne'a i Macy. Fajna też była grobowa mina Adama i to jak się rzucił na Thorne'a.
Amber fajnie wyglądała ale nic poza tym. Czy Rick był aż tak bardzo zachwycony tą sytuacją nie wiem, na pewno był pozytywnie zaskoczony.
Ridge, Eric i Stephanie mieli stroje jak na pogrzeb, zwłaszcza Stephanie
.
Ridżuś i Eric jak zwykle mnie wkurzali atakami na Thorne'a.
Dołączam się do opinii Kimberly1990: szkoda że dziś nie było Kim
Amber fajnie wyglądała ale nic poza tym. Czy Rick był aż tak bardzo zachwycony tą sytuacją nie wiem, na pewno był pozytywnie zaskoczony.
Ridge, Eric i Stephanie mieli stroje jak na pogrzeb, zwłaszcza Stephanie
Ridżuś i Eric jak zwykle mnie wkurzali atakami na Thorne'a.
Dołączam się do opinii Kimberly1990: szkoda że dziś nie było Kim
-
SallyFan
Zaraz dostaniesz ostrzeżenie za off-topic Damians i się skończyDamians pisze:Na tym forum posty trzeba zaczynać z dużej litery...kicia20 pisze:faktycznie amber bardzie jpasuje do tego ricka, ale cudnie dzis wyglodali, miodzio:):) cale szcescie w dzisiejszym odcinku nie bylo tej głupie laluni kim;lnienawidze jej!![]()
Nie mówie tego, że mam coś do ciebie, tylko mówie o regulaminie..
Żeby nie było że off topic to uważam że Amber wyglądała jak Batman
Macy odeszła z godnością. Wreszcie pokazała klasę i zrobiła coś mądrego.
A jaka z Amber zbereźnica.
Swoją drogą reżyser ciągle wszystko zasłania Justinowi.
Chyba dlatego, że nie ma co pokazać.
Ktoś tu niedawno pisał, że Jacob to lubiał się rozbierać.
Owszem, często odsłaniał klatę, ale to nie od niego zależało, tylko od "góry". Od osoby która w danym dniu reżyserowała odcinek. I skoro często pokazywał się bez bluzki, to reżyser uznał, że ma co pokazać w przeciwieństwie do Justina, który ma ostrą scenę z Amber i jest w szlafroku.
Z dzisiejszego odcinka najbardziej podobała mi się scena z odejściem Macy.
A jaka z Amber zbereźnica.
Swoją drogą reżyser ciągle wszystko zasłania Justinowi.
Ktoś tu niedawno pisał, że Jacob to lubiał się rozbierać.
Z dzisiejszego odcinka najbardziej podobała mi się scena z odejściem Macy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
SallyFan
- kimberly1990
Nie pocalowali sie dzis po raz pierwszySallyFan pisze:I zauważyłem też, że Justin dziś po raz ... pierwszy! pocałował się w usta z Amber. Do tej pory tylko raz w policzek (pstrykanie zdjęć Tawny dla Becky kiedy powiedziała "pocałuj swoją żone Rick"). Właśnie jakieś to dziwne
Boże dobrze,że Thorne w końcu powiedział Macy,że się z nią nie ożeni.Ale i tak trzeba było od razu powiedzieć całą prawdę bo znowu zostały pewne niejasności
Adam tak się wkurzył,że aż mu para z uszu leciała
Nie wiem czego on się spodziewał
Od początku imprezy było widać,że Thorne ma Macy gdzieś.
Amber wyglądała dziś naprawdę super
Ale się napaliła
Czego chyba nie można powiedzieć o Ricku,niby mu się podobało ale ja mu tam nie wierzę
Fajnie Becky gadała z malutkim...to było słodziutkie
Pomijając fakt,że "mama" pewnie i tak nie powiedział Eric naprawdę
Ale to bez znaczenia.
Brooke niepotrzebnie stała za kwiatkiem.Mogła pomóc Thorne'owi
Ale jakby ją zobaczli to pewnie wszyscy dostaliby udaru
Nie można ryzykować
A Bridget dalej siedzi u tej koleżanki
Adam tak się wkurzył,że aż mu para z uszu leciała
Amber wyglądała dziś naprawdę super
Fajnie Becky gadała z malutkim...to było słodziutkie
Brooke niepotrzebnie stała za kwiatkiem.Mogła pomóc Thorne'owi
A Bridget dalej siedzi u tej koleżanki
- Adex-fan Brooke
Macie kolejny powód aby oglądać B&B -czekać na negliż Ricka
(szkoda że Amber nei miała pejcza
) i szkoda że Kimberly zwiała -rzeczywiście mogła sobie popodglądać a już na pewno mogła być świadkiem Macy skoro po to tam przylazła
Brooke rzeczywiście jak kocica zakradła się i nie zawiodła
bo Thorne odmówił ślubu, teraz jednak powinien jej wyjaśnić jasno że kocha Brooke. Eryk i Rudge faktycznie są zazdrośni -ale Eryk nie może porównywać się z Thorne'm -miłość Brooke i Thorne'a jest większa (w końcu oglądałem tamte odcinki). W ogóle to obrzydliwe namawiać kogoś do ślubu, nawet jeśli para Thorne&Brooke nie ma szans to i tak widać że w porównaniu z parą Thorne&Macy ma olbrzymie szanse! Stephanie dziś dostała za swoje -przeliczyła się
A ta służąca Helen też jest trochę denerwująca. Najfajniejszy, najładniejszy był EricIII
Brooke rzeczywiście jak kocica zakradła się i nie zawiodła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wszyscy się tu zachwycają wyglądem Amber w dzisiejszym odcinku a mi się właśnie nie podobała... Z założenia miała byc sexy, ale chyba nie miała za bardzo czego pokazać a jej ruchy i teksty były strasznie sztuczne. Przydałaby się jej szkoła uwodzenia Brooke Logan
W ogóle to gdzie zniknęła Taylor? Musiałam coś przegapić, bo nagle nie było jej na przyjęciu...