Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Bardzo ciekawy odcinek ::ok:: Amber suuper wyglądała i chyba Rickowi się podobała, bo był zadowolony i nikt nie zaprzeczy ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Amber wyglądała dzisiaj mniam... :serce: Czemu nie wszedłem tu rano, nagrałbym sobie :( Błagam... mam nadzieję, że ktoś nagrał dzisiejszy odcinek i umieści go w internecie ::jezyk::

Szkoda, że Macy nie strzeliła Thornowi tymi kwiatami w twarz ::krzyw:: Potem to myslałem, że Brooke wyskoczy z karabinem by ochronić Thorne - z jednej strony wściekły CJ, Darla i Adama, a z drugiej Ridge i Eric :mrgreen: Ale Brooke jak zwykle niczym kocica bezszelestnie chadzała sobie po rezydencji Forresterów. Ale nierozważne było to obciskiwanie się pod balkonem Setfci.

I jeszcze raz: Amber-Kot wygląda super :zeby:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Dzisiejszy odcinek byl duzo ciekawszy niz 2 wczorajsze ::ok:: ::krzyw::

Żal mi Macy :( choc jest jeden plus tego wszystkiego - przynajmniej ona wie, ze Thorne z nia nie chce byc ::jezyk:: Teraz tylko trzeba wytlumaczyc wszystko Królowej :twisted:

Eric i Ridge jak zwykle mnie wkurzali ::kwasny:: Ridge puszyl sie jak paw, te jego wyniosle minki sa obrzydliwe ::kwasny:: Mysle, ze tak naprawde tu nie chodzi o zdrowie Stefy. Po prostu oni wszyscy nadal kochaja Brooke i sa zazdrosni ::krzyw:: Wystarczy przypomniec sobie w jaki sposob Ridżunio spojrzal na calujacych sie Brooke i Thorne'a, kiedy stal ze swoim tatuskiem na balkonie ::jezyk:: ::krzyw::

Amber podobala mi sie dzis tylko z jednego powodu - byla fajnie ubrana ::krzyw:: Rick jak zwykle bezndziejny moim zdaniem, ale jak dla mnie to Amber sobie moze Justina brac ::loll:: Jacoba juz nie ma, wiec jest bezpieczny ::jezyk:: :zeby:

Szkoda, ze nie bylo dzis Kim :cry:

Ale najbardziej podobal mi sie maly Eric :: bow :: :mrgreen: Swietnie wygladal kiedy "rozmawial" przez telefon z Becky :serce: :mrgreen:
kicia20

Post autor: kicia20 »

faktycznie amber bardzie jpasuje do tego ricka, ale cudnie dzis wyglodali, miodzio:):) cale szcescie w dzisiejszym odcinku nie bylo tej głupie laluni kim;lnienawidze jej! :twisted: :twisted:
Kitty

Post autor: Kitty »

Żal mi było dziś Macy :cry: .Thorne mial niezłą minę tuż przed tym jak powiedział Macy, że nie może się z nią ożenić :mrgreen: . Taka panika w oczach i w ogóle. Cóż, musiało się kiedyś wydać, że nic nie wyjdzie z małżeństwa Thorne'a i Macy. Fajna też była grobowa mina Adama i to jak się rzucił na Thorne'a.
Amber fajnie wyglądała ale nic poza tym. Czy Rick był aż tak bardzo zachwycony tą sytuacją nie wiem, na pewno był pozytywnie zaskoczony.
Ridge, Eric i Stephanie mieli stroje jak na pogrzeb, zwłaszcza Stephanie :| .
Ridżuś i Eric jak zwykle mnie wkurzali atakami na Thorne'a.
Dołączam się do opinii Kimberly1990: szkoda że dziś nie było Kim :cry:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

kicia20 pisze:faktycznie amber bardzie jpasuje do tego ricka, ale cudnie dzis wyglodali, miodzio:):) cale szcescie w dzisiejszym odcinku nie bylo tej głupie laluni kim;lnienawidze jej! :twisted: :twisted:
Na tym forum posty trzeba zaczynać z dużej litery... ::chytry::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Damians pisze:
kicia20 pisze:faktycznie amber bardzie jpasuje do tego ricka, ale cudnie dzis wyglodali, miodzio:):) cale szcescie w dzisiejszym odcinku nie bylo tej głupie laluni kim;lnienawidze jej! :twisted: :twisted:
Na tym forum posty trzeba zaczynać z dużej litery... ::chytry::
Zaraz dostaniesz ostrzeżenie za off-topic Damians i się skończy ::plask wczolo:
Nie mówie tego, że mam coś do ciebie, tylko mówie o regulaminie..

Żeby nie było że off topic to uważam że Amber wyglądała jak Batman :mrgreen: I faktycznie CJ ma fajną fryzurke ::jezyk:: I ta mina Clarke'a na słowa Thorne;a :D :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wiem SallyFan,bo czytałem Twoje posty na temat ostrzeżeń ::jezyk:: :mrgreen: ..
Widzieliście na końcu odcinka jak włos opadł Erykowi na czoło, gdy się złościł? ::rad:: ::loll::
Myl

Post autor: Myl »

Szkoda Macy, ale Thorne nawet jakby ją kochał to i tak mógłby być zdziwionym tym nagłym ślubem.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Macy odeszła z godnością. Wreszcie pokazała klasę i zrobiła coś mądrego. ::krzyw::
A jaka z Amber zbereźnica. ::chytry::
Swoją drogą reżyser ciągle wszystko zasłania Justinowi. ::jezyk:: Chyba dlatego, że nie ma co pokazać. ::chytry::
Ktoś tu niedawno pisał, że Jacob to lubiał się rozbierać. ::chytry:: Owszem, często odsłaniał klatę, ale to nie od niego zależało, tylko od "góry". Od osoby która w danym dniu reżyserowała odcinek. I skoro często pokazywał się bez bluzki, to reżyser uznał, że ma co pokazać w przeciwieństwie do Justina, który ma ostrą scenę z Amber i jest w szlafroku. ::cojest::
Z dzisiejszego odcinka najbardziej podobała mi się scena z odejściem Macy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Haha wiesz B@r, też to zauważyłem. I zauważyłem też, że Justin dziś po raz ... pierwszy! pocałował się w usta z Amber. Do tej pory tylko raz w policzek (pstrykanie zdjęć Tawny dla Becky kiedy powiedziała "pocałuj swoją żone Rick"). Właśnie jakieś to dziwne :mrgreen:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

SallyFan pisze:I zauważyłem też, że Justin dziś po raz ... pierwszy! pocałował się w usta z Amber. Do tej pory tylko raz w policzek (pstrykanie zdjęć Tawny dla Becky kiedy powiedziała "pocałuj swoją żone Rick"). Właśnie jakieś to dziwne :mrgreen:
Nie pocalowali sie dzis po raz pierwszy ::jezyk:: Ostatnio, kiedy Amber wymyslila sobie odnowienie przysiegi calowala sie przeciez z Rickiem ::jezyk:: ::ok::
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Boże dobrze,że Thorne w końcu powiedział Macy,że się z nią nie ożeni.Ale i tak trzeba było od razu powiedzieć całą prawdę bo znowu zostały pewne niejasności :roll:
Adam tak się wkurzył,że aż mu para z uszu leciała ::cojest:: Nie wiem czego on się spodziewał ::plask wczolo: Od początku imprezy było widać,że Thorne ma Macy gdzieś.
Amber wyglądała dziś naprawdę super :D ::cojest:: Ale się napaliła ::rad:: Czego chyba nie można powiedzieć o Ricku,niby mu się podobało ale ja mu tam nie wierzę ::loll::
Fajnie Becky gadała z malutkim...to było słodziutkie :serce: Pomijając fakt,że "mama" pewnie i tak nie powiedział Eric naprawdę ::loll:: Ale to bez znaczenia.
Brooke niepotrzebnie stała za kwiatkiem.Mogła pomóc Thorne'owi :zeby: Ale jakby ją zobaczli to pewnie wszyscy dostaliby udaru ::cojest:: Nie można ryzykować ::bojesie:: ::loll::
A Bridget dalej siedzi u tej koleżanki ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Macie kolejny powód aby oglądać B&B -czekać na negliż Ricka ::jezyk:: (szkoda że Amber nei miała pejcza :twisted: ) i szkoda że Kimberly zwiała -rzeczywiście mogła sobie popodglądać a już na pewno mogła być świadkiem Macy skoro po to tam przylazła :lol:
Brooke rzeczywiście jak kocica zakradła się i nie zawiodła :) bo Thorne odmówił ślubu, teraz jednak powinien jej wyjaśnić jasno że kocha Brooke. Eryk i Rudge faktycznie są zazdrośni -ale Eryk nie może porównywać się z Thorne'm -miłość Brooke i Thorne'a jest większa (w końcu oglądałem tamte odcinki). W ogóle to obrzydliwe namawiać kogoś do ślubu, nawet jeśli para Thorne&Brooke nie ma szans to i tak widać że w porównaniu z parą Thorne&Macy ma olbrzymie szanse! Stephanie dziś dostała za swoje -przeliczyła się :) A ta służąca Helen też jest trochę denerwująca. Najfajniejszy, najładniejszy był EricIII
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Wszyscy się tu zachwycają wyglądem Amber w dzisiejszym odcinku a mi się właśnie nie podobała... Z założenia miała byc sexy, ale chyba nie miała za bardzo czego pokazać a jej ruchy i teksty były strasznie sztuczne. Przydałaby się jej szkoła uwodzenia Brooke Logan :P W ogóle to gdzie zniknęła Taylor? Musiałam coś przegapić, bo nagle nie było jej na przyjęciu...
Zablokowany