Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Miała na myśli Europę? ::chytry:: ::jezyk:: ::rad::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

LoLex pisze:Ale coś mi nie pasuje. Przecież oni jadą do Wenecji. Czemu ta Michelle mówiła, że przylatują tutaj.
Bo Wenecja jest blisko Paryża, i to ten sam kontynent :?:
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 16:40 przez alexisjunior, łącznie zmieniany 3 razy.
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
nemesis

Post autor: nemesis »

Bo Michelle o ile sie nie myle, jest dziewczyną forresterow w Wenecji i dlatego mowi, ze przytaltują ''tutaj'':P
ohh, podobała mi sie dzisiaj Tawny;d Cos mi sie wydaje ze wkrotce zacznie szantazowac amber, bo ta chce ja usunąc ze swojego zycia;d
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Widzę że Eryk robi się coraz bardziej bezczelny!!żeby podsłuchiwać czyjes rozmowy to juz szczyt ::kwasny::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

A mi się też zdaje, że Amerykanie zrobili dzisiaj z Europy jedno miejsce.

Eh, nie myślałem, że będę się cieszyć z widoku Tawny, ale chyba brakowało mi jej gęsiej szyi, którą dzisiaj pokazała. No a Eryk i Ridge bezczelni! Jak mogą podsłuchiwać! Resztki sympatii do Eryka stracone!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

W dodatku teraz to nie tylko Eric zerwie z Thornem, razem z Ridgem to zrobią :) Ale z Erica szpieg ::cojest:: Ciekawe czy gdy Thorne z Brooke szaleją w biurze to też podsłuchuje :P
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Według Eryka i Ridge'a to wszyscy mogą romansować z Brooke, oprócz Thorne'a oczywiście ::kwasny:: . A to podsłuchiwanie to już przekroczyło wszelkie granice :evil: i ten tekst, że oni(E i R) zerwą za nich(B i T) :x .
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Abec

Amber błysneła wiedzą "Wenecja i Paryż nie leżą obok siebie panie studencie. Są w różnych krajach" :)

[ Dodano: 2006-08-30, 16:53 ]
No i dziś był pierwszy odcinek z 2000 roku :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Eryk jest chyba gorszy niż Stephanie. Przynajmniej Amber jako jedyna oddzieliła Wenecję od Paryża.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Nabijacie się z Amber, prawda? Francja i Włochy graniczą ze sobą. CJ dobrze powiedział, że gdyby Amber chciała spotkać się z Becky, zrobiłaby to.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

W 1 odcinku nuuudy... Eryk z odcinka na odcinek ma coraz większe objawy wścieklizny ::jezyk:: Bridget śmiga na nartach ::krzyw:: z kilka odcinków pewnie dowiemy się, że opalała się nad morzem ::krzyw:: ::plask wczolo: Dziwię się Amber, że w ogóle wpuściła Tawny do domu. Podobał mi się jej dzisiejszy monolog w stronę Małego Eryka. Była naprawdę szczęsliwa. Amber to bardzo dobra i opiekuńcza matka.
W 2 odcinku musieli mi popsuć nastrój pokazując Kimberly ::kwasny:: Eryk bawi się w intrygowanie... ::plask wczolo: Chłopie, nie te lata! Z tego co widać, do Wenecji chyba pojadą w końcu wszyscy łącznie z Helen ::jezyk:: Nie dziwię się Amber, że nie chce widzieć się z Becky podczas wyjazdu. Na pewno chce podczas tego wyjazdu wzmocnić swój związek z Rick'em i zapomnieć o wszlekich problemach. Ciekawe czy Becky ją zaskoczy i czy pojedzie do Wenecji :mrgreen: Palantunio Rick wciąż wzdycha do zdjęcia Kim ::kwasny:: A ta dumna pannica myśli, że świat kręci się wokół niej. Zapomniała, że nie jedzie tam na indywidualną sesję i że nie jest odkryciem sezonu, lecz zwykłą pracowniczką, która ma się przysłużyć do popularności Forrester'ów. Jeszcze na koniec bezczelnie i z premedytacją stwierdziła, że zniszczy szczęście Amber! Ta wredna i podła nastoletnia intrygantka mysli tylko i wyłącznie o sobie! A co do rozmowy CJ'a i Amber. Przypmnijcie sobie jego rozmowy z Kim. Czy tak wyglądąły ? O nie. On również woli Amber i ma chłopak rację :D
Forrester

Post autor: Forrester »

LoLex pisze:Ja się zgadzam. Niektórzy zapominają o granicy żartu i zaczynają krytykować Brooke za to, że aktorka grająca Bridget nie występuje. ::loll:: ::loll:: ::loll::
Chyba żartujesz LoLex. Matka powinna spędzać święta z córką, więc większe pretensje można mieć do Brooke, a nie do Stephanie, że nie zaprosiła Bridget. Nie wiem dlaczego wszyscy uważają to za atak na Brooke, przecież to są fakty ! Matka tak nie postępuje i nie spędza świąt z kochankiem tylko z dzieckiem.

Co to za porównanie do ojca Taylor, który występuje raz na 200 odcinków. A Brooke jak taka biedna i skrzywdzona mogła pojechac na święta do swojej rodziny, której nie odwiedzała latami...
Abec

LoLex chyba ma na myśli to, że nieobecność Bridget jest spowodowana faktem, że grająca ją aktorka jest z jakiegoś względu niedostępna. Więc robienie z tego zarzutu Brooke jest nie na miejscu. Zresztą panie spędzały pewnie razem przynajmniej część świąt, a my po prostu tego nie widzieliśmy.
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 17:12 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Amber jest żałosna. Jest tak uzależniona od Kim, że chce z nią lecieć do Włoch. :? Ten potwór nie wtrzyma nawet dnia bez wyżycia się na Kimberly. :roll: ::plask wczolo: ::cojest::
Mucha, nie rozumiem cię. Co zarzucasz Kim? Amber chce jej zepsuć sesje. Jest naturalnym, że Kim szuka dobrych stron wspólnego wyjazdu. Dostrzega zatem, że może odkryć tajemnice pewnej siebie oszustki.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Brooklyn pisze:Amber jest żałosna. Jest tak uzależniona od Kim, że chce z nią lecieć do Włoch. :? Ten potwór nie wtrzyma nawet dnia bez wyżycia się na Kimberly. :roll: ::plask wczolo: ::cojest::
Mucha, nie rozumiem cię. Co zarzucasz Kim? Amber chce jej zepsuć sesje. Jest naturalnym, że Kim szuka dobrych stron wspólnego wyjazdu. Dostrzega zatem, że może odkryć tajemnice pewnej siebie oszustki.
Amber nie chce lecieć z Kim, lecz ze swoim [shadow=orange]mężem[/shadow]. A Kim chce odebrać Amber męża, a m=małemu Erykowi ojca (przpominam, że rodzicami dziecka są Ci, którzy je wychowują - w tym wypadku Amber i Rick).
Zablokowany